Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Кьолн
И аз се сетих за една моя случка. Веднъж правя страхотна салата с последните картофи които имах. Правя всичко с голямо старание. Дойде време да сложа олиото. Приготвих си го но вместо него съм вземала верото което е със същия цвят като олиото. Сложих в салатата огромно количество веро Embarassed И естествено замина в кофата.

# 61
Защо не почерпи свекървата с тази чудна салатка Wink?

# 62
  • София
Направили ви впечатление, че сравнително един след друг са постовете на момичетата, от които еднота измило чиниите с гъба с олио, а другото направило салата с веро?
 rotfImbo

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 13:12 от *Ирина*

# 63
  • Кьолн
Направили ви впечатление, че сравнително един след друг са постовете на момичетата, от които еднота измило чиниите с гъба с олио, а другото направило салата с веро?
 rotfImbo
Иринка, да разказа на това момиче ме накара да си спомня случката. Много се старах да зарадвам мъжа си с картофена салатка, но уви не успях. Оттогава много внимавам като правя салата.

# 64
Извод - купувайте си веро с цвят различен от този на олиото Simple Smile

# 65
  • Sofia
Търся си ключовете, знам че ги оставям уж на едно и също място. Няма и няма...Вече изтрещявам, и без това ме наплашиха, че нашата брава я отваряли вече крадците, викам си - забравила съм ги на вратата, някой ги е взел. Първо започнах да обикалям съседите, има едни - вечното присъствие, по 600 пъти се качват и слизат по стълбите - видяли са ги, взели са ги. Да, ама не.
И се връщам в къщи, реве ми се просто...Не мога и да изляза, нямам друг ключ. Отварям хладилника и ключ + телефон вътре (а за него изобщо не се бях сетила даже).

А мъжа ми и той за Гинко Билоба. Изпишкал малкия вечерта, отворил прозореца да проветри...и аз отивам сутринта той ( прозореца) още отворен. Децата на шушулки, свити на 4тири, студ...беше преди Коледа на -15.  

# 66
vesito
Цитат
Децата на шушулки, свити на 4тири, студ...беше преди Коледа на -15
с глас съм се смяла на художественото описание  Joy Joy Joy

# 67
...ох, успойкоих се  Joy

Не съм била само аз така  Mr. Green

Hug

П.С. Хайде да не е само запис - в неделя дребния щеше да си прискрипи пръстите на ръката си на вратата в къщи - и аз една тирада направих за това как трябва да се внимава и т.н.....и в понеделник си "оставих" малкия пръст в колата - между двете врати  ooooh!
Няма да казвам 'що за болка чувствам още  Sick

# 68
  • София
Аз съм станала много внимателна Mr. Greenи почти няма с какво да се разпиша в новата тема.Единствено упорито искам да пишкам с адаптора на детето,ама тя все ме спира с викове и рев.Другата изцепка-заставам срещу миялната,гледам умно,разбирам,че работи,но все пак с целия си акъл я отворих,с интимната идея да поставя някакви мръсни чаши. Rolling Eyes

# 69
  • Lost in a fairytale ...
17 ч, започва да се стъмнява, виждам коли с включени фарове и си казвам "О, аз моите май не съм включила!" . Мислено търся откъде да светна и...се усещам, че съм на тротоара и вървя пеша! ooooh!
Laughing  Laughing

Като го прочетох се сетих за моята велика мислена изцепка.
Вървя си аз по един коридор, то на самата сграда са много отвратителни и като нищо може да се изгубиш, направо лабиринт.
Стигам аз до стълбището (което търсих) и то си е стандартно и нормално - стълби за нагоре и стълби за надолу, обаче аз, нали само с ескалатори се придвижвам ( ooooh!  Laughing )
виждам го и си мисля "М**ка му, това е за нагоре, трябва да намеря за надолу къде е "  ooooh!
Естествено бързичко зацепих и със смях си слязох на етажа  Laughing

# 70
  • Талант на 2012,2013 г.

А мъжа ми и той за Гинко Билоба. Изпишкал малкия вечерта, отворил прозореца да проветри...и аз отивам сутринта той ( прозореца) още отворен. Децата на шушулки, свити на 4тири, студ...беше преди Коледа на -15.  

Е, това хич не ми беше смешно значи... Горките деца... На този студ. Ма тука таткото е изтрещял...  Joy

# 71
И една от вчера и от мен. Близначките на 9 месеца щъкат около мен,Рая мрънка със запушен нос,Софи иска на ръце, а аз зареждам съдомиялната,пасирам пюрето за обяда и зареждам и сушилнята с изваденото пране,но...Вместо да извадя силиконовите лигавници от пералнята и да ги оставя да изсъхнат на плота ,мятам всичките 6 с кърпите им в сушилнята за сушене,направо като ги извадих ми идеше да се застрелям.

# 72
Карма135, благодаря, че пусна нова тема.  bouquet
Последното изкукуригване, за което се сещам е, че отново обърках понеделник с петък, но то си е класика при мен. Mr. Green

# 73
Случка от днес - бързам страшно много, защото отивам да взема детето от градина, а преди това трябва да купя нещо. Пъхвам една банкнота от 100 лева в джоба на якето, обувам се и изхвърчавам.
Бързам по улицата с ръце в джобовете и нещо си мисля. Изваждам ръце, защото ми звъни телефона и усещам, че нещо се изплъзва от джоба ми. Реших, че е носна кърпичка и като съвестен гражданин се обърнах, за да видя какво е и да го изхвърля, ако е паднало от мен. Гледам, нищо не виждам.
По случайност направих още няколко крачки и виждам банкнотата от 100 лева на тротоара. Този път извадих късмет, щеше доста да ме е яд, ако не се бях усетила.

Тази случка ми е за урок винаги да слагам парите в портмонето, а не като ме домързи и да пъхвам банкноти по джобове на якета и панталони. Защото така губя или изпирам парите с все дрехата.

# 74
Пускам пералня и вадя прането да  простра .
 Laughing А купичка с препарата седи на плота отгоре и няма кой да я сложи.
Връщам всичко обратно, с препарата и се разбираме,че баща ми ще я пусне.
След няколко часа вадя прането, викам си "Брех, каква центруфуга.Всичко сухо".Вадя още и всичко в прах и си викам "Тая пералня съвсем не плакне .И пак го прострях  Mr. Green половината  Mr. Green.
На третия път ми се получиц Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт