Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Тази сутрин си правих чай. Вместо да потопя пакетчето в горещата вода, го разкъсах и изсипах- както пакетче захар.

Подобен номер съм правила в едно кафе.  Laughing Сънена, поръчвам си кафе. Носят го. Аз отварям пакетчето със захар и го сипвам в пепелника.  Laughing Умрях от срам.  Mr. Green

# 76
  • Italia
О, аз успешно преодолях момента със захарчето в пепелника, сега съм на advanced level - изсипвам млякото/сметаната в чашката с вода, която сервират към кафето.

# 77
Излизаме вчера, което тук е рядкост. Слагам си спирала и на вратата мъжо ми вика "имаш такова само на едното око". Връщам се и виждам че съм забравила да сложа на лявото..вземам спиралата  в момента в който я слагам виждам че е лилава, а на другото око е черна...а са в различни опаковки.....

# 78
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми що не си остана така? Joy Щеше да изтрепеш рибата... Wink  bouquet

# 79
Като се замисля бяхме на клуб и едва ли някой щеше да забележи....

# 80
Тази сутрин си правих чай. Вместо да потопя пакетчето в горещата вода, го разкъсах и изсипах- както пакетче захар.

Подобен номер съм правила в едно кафе.  Laughing Сънена, поръчвам си кафе. Носят го. Аз отварям пакетчето със захар и го сипвам в пепелника.  Laughing Умрях от срам.  Mr. Green
А разбърквали ли сте си с лъжичката от захарницата  Embarassed

# 81
  • España (Плевен)
Когато дъщеря ми беше горе долу на 5-6 мес. ще и мия сутринта дупето в легенчето. След като я измих и със същата вода взех да и мия лицето, за добро утро. Добре, че се усетих на време и не беше акала още.  Mr. Green Mr. Green

# 82
  • все тук
А случва ли ви се да казвате думи не на място, в смисъл искате да кажете едн, а излиза друго. Например, вместо да кажа на детето: "Събуй си чорапа", казвам: "Събуй си халата", като имам предвид, че трябва да взема халата за къпане.

# 83
  • София
На мен ми се случва с думата "яж"!
Просто детето ми е супер злоядо от малко и каквото и да искам да и кажа, например "заспивай" аз и казвам "яж".
Тя умира от смях естествено  Rolling Eyes

# 84
По този повод:мама беше зъболекар. Една вечер ни слага да спим,пожелава ни лека нощ и на излизане изстрелва "плюй" Joy

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 12:48 от ira_d

# 85
А мойта е учител и като си изкажеш мнението казва: "добре седни..." и се спира преди да постави оценка,явно тогава се сеща  Mr. Green

# 86
По този повод:мама беше зъболекар. Една вечер ни слага да спим,пожелавам ни лека нощ и на излизане изстрелва "плюй" Joy

rotfImbo.

# 87
  • София
А мойта е учител и като си изкажеш мнението казва: "добре седни..." и се спира преди да постави оценка,явно тогава се сеща  Mr. Green
Joy Майка ми също е учител и когато ни вика за обяд, не казва "сядай", а "седни си "  Joy
Баща ми пък е военен и има чувство за хумор, та в такива случаи козирува и отговаря със "слушам!"  Laughing

# 88
Ха-ха  Joy Joy И после казват да оставим мислите и проблемите пред вратата...

# 89
А разбърквали ли сте си с лъжичката от захарницата  Embarassed

Не само съм си разбърквала, ами съм си я облизвала и връщала обратно в захарницата за общо ползване! Sick hahaha Като се усетих и видях, че никой не ме е забелязал, с небрежен жест разсипах въпросната захарница Whistling, така де, не си давам микробите! Crossing Arms

Виждам дакалите спрягате, на моята дъщеря, като и обяснявам нещо, по навик систематизирам информацията, а тя ми се хили "Точка първа, подточка а)..." Twisted Evil
Виждам ръкописна бележка от колега в шкафчето си , отварям я, вадя червения химикал и почвам да я чета дума по дума. Wink

Общи условия

Активация на акаунт