Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Преди работех в една бензиностанция на касата и сутрин като застъпех смяна упорито си посрещах клиентите с "Добър вечер", а късния следобяд преминавах плавно към "Добро утро"  Mr. Green
Аз затова от сутринта до вечерта съм на *Добър ден*
Сутрин като излизаме редовно питам дали съм заключила  Whistling
Като малка най-омразно ми беше някоя от бабите да ми бърка името с на сестрите ми - Аз сега бъркам името на сина ми с това на кучето /пък то женско/ и обратното т.е. съм по зле  ooooh!

# 586
  • София
 Joy днес на обяд в един магазин в Студентски град момичето ме посрещна с "добър вечер"

# 587
  • София
и аз редовно подзравявам в 12 на обяд с добър вечер:) ама мойто е простено, че ставам в 4 нощем за работа и в 12 вече са  минали 8 часа от деня  ми Simple Smile

# 588
Аз съм сядала в тенджера оставена незнайно защо на дивана/от диването  Wink/. Днес по изключение мъжа ми си беше у дома следобед. Говори ми нещо, обаче в глаата ми е само как ще си направя кафе и ще си отдъхна малко след търчането тази сутрин по 1001 задачи. Той ми говори, аз "слушам" и накрая му казвам "Добре, мамо"  Crazy Joy

Joy Joy Joy Joy

Това ми напомни на една позната,която работеше детска учителка в яслата.По навик на  нейните деца у дома им повтаряла "Не плачи,мама ще дойде" Joy Joy Joy

# 589
  • София
Това си е професионално изкривяване.
Имахме една комшийка начална учителка, която пък разправяше за нейна колежка-учителка по физическо възпитание. Вървяла си жената по улицата и вижда едно циганче да рови в кофа за боклук и посегнала да свирне със свирката, ама си налапала гердана. Laughing

# 590
Имаше една история на Буба мисля преди сто години.. още се хиля с глас.
Та, форумката, като си мие ръцете вкъщи и използва случая да почисти и смесителния кран  така де, да не е  съвсем безполезна,  и това й е някакъв навик. И отива мацката в една обещствена тоалетна, мие си ръцете на мивката  и не се усеща как събира вода в шепи, полива я, и позабърсва пред смаяните погледи на непознатите свидетелки

Моят случай от онзи ден, аз работя с клиенти, взимам им парите с усмивка..
И имам някакви навици вече дежурна усмивка, обявяване звънко на цената..
Отивам на кафене обаче и накрая на касата вместо да кажа какво съм взела ( кроасан, капучино) казвам "2,40"  Grinning Мацката ме гледа. Аз пак " 2,40"  Mr. Green Усетих се накрая де, кой е клиента

# 591
Отивам на работа с такси, но междувременно трябва да оставя малката на ясла. Шофьорът ме изчаква да се върна, а за сядайки за втори път в колата, пак поздравявам с "добро утро". Посмяхме се и двамата...аз леко засрамено. Crazy Embarassed

# 592
Купувам на децата потници - бели и на двамата. Вечерта веднага ги слагам в пералната, сушилната (че нали много застудя тези дни). На сутринта бързо вадя, разпределям, обличам малкото (вижда ми се големичък потника, но се успокоявам, че съм взела малко по-големи и ще ги носи повече време), завеждам на градина децата, хуквам на работа... Ежедневие. Но вечерта като събличам малкото за къпане - ами то потникът му като рокличка. Поглеждам размера - няколко номера по-голям. Облякла съм му потника на баткото  ooooh!

# 593
Това си е професионално изкривяване.
Имахме една комшийка начална учителка, която пък разправяше за нейна колежка-учителка по физическо възпитание. Вървяла си жената по улицата и вижда едно циганче да рови в кофа за боклук и посегнала да свирне със свирката, ама си налапала гердана. Laughing

Майка ми редовно ако някой я прекъсне, казва "Ако искаш да кажеш нещо , вдигни ръка" Joy
Или след като се изкажеш казва "седни си".

# 594
Аз имам една срамна историйка от лятото, но ще я разкажа. Пазарувам в един хипермаркет, една приятелка ме чака навън с колата, обаче понеже доста се мотая, ми звънна че ще отиде до друго място и ще се върне, та съответно да й звънна като изляза. Хубаво, напазарувах 3 торби багаж, излизам и й звъня, паркинга пълен , не мога да видя колата, тя ми казва обаче че ме вижда, да вървя на право и малко вдясно, тръгвам аз, виждам колата, в същото време и се отваря вратата, тази до шофьора, та аз го приех като сигнал, запътвам се на там бързо, отварям задната врата, мятам торбите, да ама като тръгнах да сядам - гледам на предната седалка някаква непозната жена ме гледа втрещено, до нея мъж и той така  Shocked Най - тъпото е ,че ги попитах къде е ....... , и какво правят в колата й, те дума не казаха горките хора.
Зацепих накрая, че съм сбъркала , същия цвят, същата марка,а и аз както не разбирам от коли....Приятелката ми видяла какво става та тръгна и дойде до мене. Много се засрамих, кой знае за какво куку са ме помислили тия хора.

# 595
Случка от преди няколко часа.Излизаме с малката,отиваме до един магазин.Влизаме,пазарувам си,плащам и излизам...Слагам детето в столчето,оставям покупките  и се усещам,че не знам къде ми е портмонето...Ровя в дамската чанта-няма го,преглеждам торбите с покупките...и там го няма...Заключвам детето в колата и на бегом да магазина...На касата опашка,касиерките изнервени...А аз влизам с гръм и трясък и започвам да разпитвам касиерката дали е виждала портмоне...Тя ми се озъби...и аз си излязох с мисълта,че си останах без пари и документи Confused
През целя път сълзи от яд ми се стичаха от очите и се чудих какво ще правя...И като се прибрахме,свалям бебето от столчето за кола...и гледам то портмонето ми било под дупето й.Аз явно съм го държала в ръце,заедно с нея и като съм понечила да я сложа в столчето съм оставила отдолу и портмонето...Е,успокоих се и ми олекна. Crazy

# 596
  • Талант на 2012,2013 г.
Твоята случка Sunny_Girl   изобщо не е за смях... Добре, че все пак си оставила там портмонето. Иначе що разправии те чакаха... ooooh!

# 597
Твоята случка Sunny_Girl   изобщо не е за смях... Добре, че все пак си оставила там портмонето. Иначе що разправии те чакаха... ooooh!

То че не е за смях-не е WinkАма си е тотална отвеяност моето...

# 598
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, така де... то темата нали е за всички нас изтрещелите... Hug Joy  bouquet

# 599
Много готина тема.  Peace Голям смях.  Laughing
Хубаво е да знаеш, че не само ти вършиш глупости.
Да споделя и аз една случка, от времето когато пушех цигари:
Пия си кафенце с цигарка в къщи, някой ми звънна по телефона да излезем и аз се разбързах, обаче нали трябва да си разчистя масата награбих всичко каквото можах, за да не се връщам втори път, отидох до кухнята оставих нещата по местата им и се връщам към хола. На връщане към хола обаче взе да ме гложди една мисъл, че нещо не наред. Започнах да се преобличам, обаче тая мисъл не ме напуска, нагласих се за излизане ,но реших все пак да проверя какво ме мъчи. Отивам в кухнята и проверявам всяко нещо къде съм оставила и се оказа че съм си прибрала пепелника с фасовете в хладилника, а пък съм изхвърлила захарницата в кофата за боклук. Голям смях беше после, чак хората по пътя ме заглеждаха. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт