Не съм писала отдавна,защото ни сполетяха лоши неща по празниците.Малката беше настинала и бяхме в болница през най-хубавите дни от годината.Вчера ни изписаха и едва успявам да се пооправя за днешната вечер.Вече сме доста по-добре,но за сметка на това ми разказа играта с кърменето.Там за 7дена висеше нон стоп на гърдите ми или на ръцете и на гърдите едновременно.Беше просто страшно.Сега успявам през деня да я храня на 2часа и половина,но през ноща сме на "циците на всеки 40мин.В болницата от стреса едната ми гърда произвеждаше само 30мл.мляко аз се шашнах,че ще спре и се опитавах да се храня до колкото ми е възможно.Сега ще се мъчим да влезем в крак отново.
Мики и Бръмбазелка-дайте ми съвет как да оправя нещата?Висим на гърда по цяла нощ.Сигурна съм че и тя е стресирана а виждам че ме използва и за залъгалка за успокоение.Опитвам с биберон неиска и да помирише.Опитах да цедя макар и на ръка,че иначе немога и пак през шише неиска нищо.дайте ми съвет.
Стига негативизъм весело посрещане на новата 2011г на всички.

.
, пожелавам ти щастието да се настани трайно във вашия дом!
.
.
Прахосмукачка от 1200 W

През 2 часа летим с прхосмуча. Докторът ни каза само някакъв спрей да впръскваме, ама тая кашлица така ме тревожи. Още повече, че другата седмица трябва да й се бие втората ваксина.