Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен!Първо да ви честитя Коледа и весело изкарване на нова година.Нека тя ни донесе по-скпокойни бебчета,без колики,без проблеми с кърменето и много ама най-много здраве на всички.
Не съм писала отдавна,защото ни сполетяха лоши неща по празниците.Малката беше настинала и бяхме в болница през най-хубавите дни от годината.Вчера ни изписаха и едва успявам да се пооправя за днешната вечер.Вече сме доста по-добре,но за сметка на това ми разказа играта с кърменето.Там за 7дена висеше нон стоп на гърдите ми или  на ръцете и на гърдите едновременно.Беше просто страшно.Сега успявам през деня да я храня на 2часа и половина,но през ноща сме на "циците на всеки 40мин.В болницата от стреса едната ми гърда произвеждаше само 30мл.мляко аз се шашнах,че ще спре и се опитавах да се храня до колкото ми е възможно.Сега ще се мъчим да влезем в крак отново.
Мики и Бръмбазелка-дайте ми съвет как да оправя нещата?Висим на гърда по цяла нощ.Сигурна съм че и тя е стресирана а виждам че ме използва и за залъгалка за успокоение.Опитвам с биберон неиска и да помирише.Опитах да цедя макар и на ръка,че иначе немога и пак през шише неиска нищо.дайте ми съвет.
Стига негативизъм весело посрещане на новата 2011г на всички.

# 376
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добър ден, мами  Hug

мише, честит рожден ден на патерици   bouquet

Мишинаторче, и Марти имаше такова обривче на едната бузка.Кожата му беше сухичка.На мен ми дадоха една рецепта за едно кремче, което го правят в нашата аптека по поръчка - вярвайте ми това кремче е вълшебно.Излекува подсеченото му дупе за 1 ден, обривчето на лицето след 4 намазвания...

# 377
nikolina-pikolina , мерси за инфото за чая, но той не се ли дава след 2 месеца, а ние сме на 1м. и 9 дни?

Пъпчици по лицето и ние имаме, но са с бели връхчета. Мислех да мажа  и аз с някакъв крем, но педиатърката каза да изчакам, да не мажа с нищо, щели да изчезнат от самосебе си.

# 378
  • в гората
 Здравейте, момичета! Hug

Мише, Честит Рожден ден (на патерица)!!!Много здраве и щастие!И добре дошла в отбора на 32-годишните  Wink .

Николина-пиколина, добре дошла!По подписа ти разбирам, че много си преживяла  Sad , пожелавам ти щастието да се настани трайно във вашия дом! Hug

Весело посрещане на Новата година!!!Нека тя донесе много здраве и щастие на всички, а болестите и неволите да си останат в старата!!!

# 379
  • София
Дидка, миличка, много неприятнос болницата, но важното е вече да сте добре  spoko.

galinanik, хайде и твоите госпожички бързо да оздравяват  spoko.
Относно градината, аз пускам баткото да ходи. Вярно, че през този период имаше кашлица и хрема и си постоя вкъщи. Както казвам "Господ да ни пази"  Peace.

Нека да посрещнем новата година с усмивки, здрави и послушнини бебоци, батковци и каки    

# 380
Весело посрещане на Новата 2011та година!  Hug Heart Eyes  bouquet

Дидка  Cry Cry Cry Много неприятно, но нека тези лоши неща останат в старата година и през новата да ви предстоят само хубави мигове и с много, много здраве  Hug

Искам да ви попитам  за Baby Vac, все пак прахосмукачката на каква степен е добре да е включена, за да изсмуче всичко и да не навреди на бебо?  newsm78 Прахосмукачка от 1200 W Simple Smile

# 381
  • Λάρισα
Весело посрещане на новата година! Много усмивки, здраве, щастие, късмет, любов и сбъднати мечти на всички!

Мише, честит рожден ден със закъснение!

И ние сме болни - малката вече цяла седмица е със сополи, не може да диша от тях, кашля като дърт пушач, абе ужас. А за разкош и аз от днес съм със запушен нос и болящи гърло и уши.. Sad Дано поне тя да се оправя вече, че ми се къса сърцето.. Педиатърът твърди, че е вирус и май сме го лепнали от чакалнята при него когато ходихме за ваксина, знам ли..

# 382
ММка- моята прахосмукачка е от 1800W,но пък копчето,което има се усилва плавно и аз я усилвам до половината и се получава добре.Благодаря ти  и на Дори за пожеланията   bouquet

# 383
  • Дъблин
Да се разпиша за последно през тази година и да ви пожелая весело посрещане на новата 2011, само положителни емоции през нея, здраве за вас и семействата ви и много усмивки  cheers
Моето маймунче пак си поспива добре през деня, готви се за нощен купон тя, но днес й е простено  Grinning

didka, lammah, galinanik, бързо да се оправят малките и дано няма повече такива неприятности!  Hug

# 384
  • Λάρισα
Забравих  Embarassed
Бързо оздравяване на другите болни дечица (и каки, батковци, майки и бащи...)!

# 385
И ние сме болни със сополи и кашлица  ooooh! През 2 часа летим с прхосмуча. Докторът ни каза само някакъв спрей да впръскваме, ама тая кашлица така ме тревожи. Още повече, че другата седмица трябва да й се бие втората ваксина.  Confused

Всички болни меченца, бързо да се оправят!  Praynig

Весело посрещане на новата година! С пожелания най-вече дечицата ни да са здравички!

# 386
  • В две мънички очи...
И аз да се разпиша за последно!

Весело посрещане на новата година и пожелавам на всички - здраве а с тези наши слънца няма начин да не сме щастливи!

didka banditka, ако някой може да даде съвет как да не ни ползват за залъгалки и аз слушкам с двете уши,

Katencetoo, я кажи за това кремче, че на малкия му излизат едни пъпчици на дупето и пробвах какво ли не, през деня го мия на всяка смяна на памперс, изчезват и пак се появяват.

# 387
  • София
Хайде и аз да се включа за последно тази година!

И ние сме в ресторат "В къщи" тримата и ми е много хубаво!Въпреки,че останахме с постно меню,след като се оказа,че пържолите във фолиото са станали на въглени... Embarassed

На всички болни - бързо оздравяване и никакви болести догодина!!

Весело посрещане на 2011г. и от нас с Габи!!!Много здраве и усмивки през новата година!!!

# 388
  • София
Весело посрещане на 2011 мн здраве и касмет и всичко най най хубаво на всички ни !

# 389
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И УСМИВКИ ПРЕЗ 2011Г.!!!

Общи условия

Активация на акаунт