Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 684
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Честита Нова Година ! Да сме живи и здрави и новата година да ни донесе само положителни емоции и щастливи новини!
Йоли, честит рожден ден! И ти си козирогче, а! Браво!  Wink
Честито на всички, които днес имат имен ден! Да им е честито хубавото име! Hug
Пепинка, добре си дошла сред нас!  Hug

Аз пък си пийнах няколко чаши винце и си ми беше много добре! bowuu Че и шампанско в 12 часа!
У нас беше голяма веселба! Изкарахме си страхотно! Бяхме 4 семейства, с 4 малки деца. Много семейно и уютно. Малкият се държа повече от перфектно. Събуди се в 11.30 тъкмо за наздравицата, а останалите деца удариха страхотна игра!
С Мравчето се засякохме в Мола! Никола е голям сладур! И Мравче да ти кажа: сестра ми и останалите не можаха да повярват, че си раждала само преди месец и половина! Изглеждаш перфектно! Peace

# 422
  • София
     За много години!

Да сте здрави, богословени, изпълнени с любов и сбъднати мечти!

Честит Имен Ден на всички именници! Да се радват дълго време на името си!

Йоли, Честит Рожден Ден!  Да си здрава, обичана и любяща!

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 00:33 от Dori

# 423
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!!!!!!!! Много да сте здрави, много да сте щастливи, много да сте обичани и всичко, което искате да си го купувате когато и колкото искате Wink Децата да са здрави и послушни, да ни радват и да се гордеем с тях

Йоли, честит рожден ден !!! Хубав ден си си избрала, бетер моя   Crazy Много да си щастлива през тази година, да се радваш на здраво детенце и послушен татко Wink

# 424
за пиенето - аз не само снощи, но по принцип си пийвам чашка-две червено винце вечер. Не мисля, че пречи на бебето, а със сигурност на мен ми помага  Mr. Green

за посрещането на новата година - беше много приятно нашето парти, събрахме се 10на човека, 2 деца и бебето. Сашко се държа прекрасно - буди се да хапва, след хранене гледаше около 30на мин доволно, гукаше по малко и пак отнасяше. Най-важното е, че посрещна Новата година и гледа с отворени уста ракетите и фойерверките, които батко му, баща му и гостите стреляха.Кухнята на 'ресторанта' предложи голямо разнообразие от храни и напитки, в големи порции и дози  Mr. Green Не на последно място, не беше особено мръсно след гостите - една прахосмукачка и един парцал и всичко беше като ново

днес бяхме на обяд в роднини, утре в нашите пак на обяд, така че ще ми трябва още минимум седмица, преди да посмея да се кача на кантара - не за друго, ама си го харесвам, носил ми е много радост и тъга, и не искам да го нараня  Whistling

# 425
  • В две мънички очи...
Ох успокоявам се че не сме само ние с проблема наречен "искам цица".

За коликите ние сме ужас започват го още през ранните утринни часове, даже снощи пищеше на сън с много капки и различни успявам да ги понамаля ама ръце и крака да имам. И вечерта до късно сме така.

За Ентерокида давам по 3 капки, но може да се дава само 6 пъти през деня, все пак не е хранителна добавка, а си има активни съставки и не съм давала повече пъти. Дава се или половин час преди хранене или половин час след хранене. Може да даваш и други капки в помеждутъците, аз давам инфакол когато са много силни и вече наистина само пищи.

Мише ако кажеш че си спинка доволно след винцето и аз го почвам  Rolling Eyes

# 426
Ние също бяхме на гости, Боби заспа към 9 и чак вкъщи го събудих, за да му сменя пелената, че нали сме на многократни.
Кьолшес, и как е Йоан днес, че аз изпих само една и днес Боби цял ден спи и ми е едно гузно Sad (може и чаша и половина да е било, но се съмнявам).
Честито на празнуващите   bouquet

# 427
  • Козлодуй
Добро утро и Честита Нова Година!
Нека бъдим живи и здрави, да съумеем да отгледаме най-прекрасните деца.
На 31 вечерта си бяхме у дома - четиримата. Алекс добре си спинкаше......но в 23:55 баща й отиде да види дали спи и се оказа, че тя си гледа умно в тавана. Станало му мъчно, че тя си стои сама на връх нова година и я взе при нас. Та и тя гледа фойерверките и зарята през прозореца Simple Smile. После си заспа и се събуди в 9 сутринта .
Колкото до алкохола.......аз си изпих една бира. От това, което съм чела........нямам притеснения. А и аз я кърмих чак на сутринта.Честно казано аз си позволявам на 2,3 дни по 1 биричка.

# 428
Добро утро

От тази статийка за алкохола и кърменето се успокоих , но въпреки всичко няма да пия без повод  Wink
Знам от доктори, че децата нямат този ензим ,който спомага за разграждането на алкохола , та ще си позволявам така както е описано в статията на Бу и то само с повод.

# 429
  • Девето поколение софиянка
Добро утро!

Благодаря ви за пожеланията, аз рождения ден хич не си го обичам, никога не съм празнувала, просто няма с кого, е освен семейството, всички са махмурлии  Laughing

Божидара вчера нарави 2 месеца, премерихме я, 5,540кг. и 62 см, трябва да си бием ваксина, но май ще я отложим, че и откриха бактерия в носа, а и таткото е болен, утре пак ще взимаме носен секрет, да видим има ли я още, ние с таткото също се изследвахме и нямаме нищо, бактерията е мораксела катаралис, ако някой знае нещо да сподели.

Лек ден!

# 430
  • Пловдив
ЧНГ на всички!пожелавам ви здраве,щастие и много весели мигове с бебчетата,а също и любов,късмет :D

Новата година и ние посрещнахме в къщи с кумците ни на гости.Хапнахме,другите пийнаха,аз не посмях.

Никол и тя от известно време обича да си лапа юмручетата,някой път като е гладна,друг път като е нервна.
Утре ще й пусна секрет от носа да видим стафилокока има ли го,няма ли го,че трябва да слагаме ваксините вече.

# 431
Добро утро и от нас,

ние вчера и днес бая друсане му хвърлихме. Марти реве гладен, но не иска кърма, дърпа се и от гърда и от шише и предполагам е заради коликите. Моя мъж беше готов да скача да купува АМ.

А за какво е Ентерокида? Ние какво ли не пием, но това не са ни го давали.

# 432
За много години, мамчета  Hug
Нека Новата година ни донесе още повече усмивки и поводи за радост   bouquet

Честито на рожденниците и именниците, на патеричка  Embarassed

Посрещнахме Новата година с инцидентни гости  Laughing малко се ядосах понеже имаше грипави сред тях и се чудя с какъв акъл отиват така при малко бебе  #Cussing out както и да е, чукам на дърво, за сега сме здрави  Flutter
Пийнах 2-3 глътки Бейлис на Нова година Mr. Green имам 1 бутилка вкъщи и само я обикалям и мириша, някой трябва да ме избави от нея, че ще полудея  Crazy
Kölsches , караш ме да се червя, мерси, ама то и за теб се отнася  Hug

Николина-Пиколина, Ентерокинд са хомеопатични капки против колики. Давах ги около седмица, но не видях промяна и ги спрях  Laughing
Пак да си кажа, че още имам Лефакс, който няма да използвам - 1 опаковка  Mr. Green ако има желаещи - ЛС.

На Коледа бях със запушено каналче и доста трудно го отпуших( 3 дни упорито масажиране, кърмене, цедене, топлене, докато изчезне бучката), а от снощи усещам пак същата болка, но на друго място ...и започва да ми писва  Cry Кърменето е болезнено, слизането на млякото е болезнено, събуждам се като бита с бухалка в гърдата. Оплаках се едно хубаво  Crazy  Днес излизането ще ни се рзмине заради моето каналче.
Отивам в банята за поредния горещ душ  Rolling Eyes

# 433
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ВИ ЖЕЛАЯ!

Ние изкарахме и този  празник в къщи около масата. Малката беше послушна и се държа прилично. Всъщност днес става на 1 месец, та ви черпя виртуално по случая.  Wink

За коликите аз давам инфакол и виднъж дневно био гая, доволна съм, но по принцип са ни слабички за сега коликите. Забелязах обаче че хич не обича много народ около себе си. Снощи пак я дондуркахме на ръце цяла вечер, беше страшно превъзбудена от срещите с много хора. Cry

# 434
  • София
Хайде с малко закъснение :
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! За Новата година - здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички, и гърненце с мед - да е на късмет!!!

ЧЕСТИТО (на патерица) НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ И РОЖДЕНИЦИ!!!

Ние с мъжлето си посрещнахме новата година в къщи и никак не ни беше зле, е в 1без 20  вече бяхме смъртно уморени и си легнахме де, но... Mr. Green А малкият ни мишок като заспа в 22.00ч иииии проспа нова година  hahaha Хич не го стреснаха или пък събудиха ни пиратки, ни ракети, ни ниищо, спа си като буба. Събуди се в 3.30 хапна малко и пак отнесе плувката  Joy Така че моята съвест е чиста по отношение на няколкото глътки вино и чашата шампанско, които изпих, малчо просто си ги проспа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт