Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 685
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Франческа-аз също ползвам овлажнител и съм доволна.
ioli78 -Ч.Р.Ден!!!С пожелание за много здраве и щастие!!!
lammah-ние също ближеме юмруче,да не кажа че дае си го и цокаме със звук и то доста силен.И както е споменала Ysabell-пи нас е същото положение и аз често се предавам.

# 406
Здравейте

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Желая на всички вас майчета и малките ви сладури много здраве, успехи и късмет през новата 2011 година.
Нека ни се случват само хубави неща и да има много усмивки
Hug Hug Hug

ioli78 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Много късмет, щастие и любов ти желая   bouquet  bouquet  bouquet

Ysabell при нас ситуацията при кърмене е абсолютно същата, за това го дохранвам, че иначе много мрънка  Wink

# 407
  • Λάρισα
Честит рожден ден на Йоли, честит имен ден на Василена на Мариана и на angela_vesiHug

Ysabell, didka, да, ама моята не ще цица когато ближе, пробвах аз, ама направо я плюе с отвращение чак Mr. Green Тоя номер с близането го прави когато е нахранена и няма какво друго да прави - просто иска да ближе нещо си, вади езика и го прибира, вади и прибира и така до откат.  Mr. Green Иначе и тя си цока юмрука когато е гладна, ама то е различно.

ДарчеHug

# 408
Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко,

което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

HugЧестито и на всички именници, и рожденници Hug

# 409
Честита Нова година!!! Нека бебчетата ни са много здрави, много щастливи, обичани и безгрижни през нея!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 410
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 411
ЧНГ на всички !
Да се запиша и аз.Бебчето ми се появи на 22.11 тази година.

# 412
Честита Нова година на всички, нека да е изпълнена със здраве, спокойни и усмихващи се бебчовци, любов и достатъчно пари!  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи и бързо оздравяване на всички бебчовци!

Вико снощи се изнарева, сигурно чакаше Новата година, а аз пък го карах да спинка  Blush  Заспа чак към 1:00, изнамъчи се, сигурно с гостите които ни бяха у нас, му бяхме шумни, ама нямаше как да им кажа да мълчат  Tired

# 413
  • Дъблин
За много години! Да са ни живи и здрави хлапетата и ние също, за да им се радваме Simple Smile
Честит рожден ден на Йоли! Хубав ден си избрала да се родиш  Wink Честит имен ден на всички, които празнуват днес Simple Smile

Нашият ресторант снощи затвори доста късно, защото Ива така пожела. От 20ч. миналата година, та до 3ч. през новата година не пожела да заспи. Проспа само едни 5 мин точно навръх нова година, та да можем с баща й да тропнем едно Дунавско хоро около масата и това беше. После до 3ч. така се дереше горкото, явно пак я хванаха коликите  Cry
Аз също не посмях да пия, само 2 глътки шампанско за наздраве.

lammah, ближе и лигави и Ива каквато дреха й попадне. Татко й все си ходи с бели значки по раменете от нея  hahaha
Когато няма дреха наблизо си смуче левия юмрук, ако може целия ще го налапа, толкова е усърдна.

# 414
  • Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!Нека децата ни растат здрави и щастливи!!!
Ние празнувахме семейно , бяхме у свекърва ми и бяхме цялото семейство, потанцувахме, повеселихме се , аз след кърмене пиинах малко Бейлис.Кристиян спинкаше на връх Нова година и не се събуди от гърмежите   Laughing
Гледам обсъждате хапването на юмручета и ръкавчета-и ние сме така, аз все се притеснявам че не стига кърмата ама то май си е запазена марка на повечето бебчета Simple Smile

# 415
  • в гората
 Честита Нова 2011 година!Много здраве и благополучие!!!

Честито на малки и големи именници днес!!!

Йоли, Честит Рожден Ден - много здраве и щасливи мигове!!!

Ние пък тази нощ добре си поспахме, той Борко (пу пу да не го урочасам) си е кротушко и по принцип си спинка от 1ч. до 8ч. всяка нощ.Но баткото за разлика от него се буди към 5ч. да хапва, но тази нощ пропусна за мое щастие  Mr. Green.Дано все така да е занапред.И пак да похваля Борката - май приключихме с коликите, сутрин пуфти и пръцка малко межди 8 и 9ч. и това е.Направо не мога да повярвам, като се има впредвид, че при баткото продължиха до 4м.  ooooh!, все повече се убеждавам, че всяко дете е различно.Иначе растем усилено, вече повечето дрешки с размер 0-3м са ни малки  ooooh!, в четвъртък сме на консултация и ще видим докъде сме я докарали с угояването  Peace.

# 416
Честита Нова Година !!! Много здраве , щастие и успехи във всеки дом !!!
 Относно кърменето и алкохола понякога по много малко е допустимо - http://missby.wordpress.com/2010/12/23/alcohol-bf/ . Аз пийнах няколко глътки винце , повече не посмях . Момичета , я кажете по колко капки Ентерокинд давате на 1 прием ?

# 417
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! дА са живи и здрави бебетата и ние покрай тях. Heart Eyes
На Теди от баницата му се падна бебе-ще  има сестричка май. hahaha
И той си лапа ръчичките освен като е гладен, също така като се мъчи да ака.
И той посрещна новата година като бял човек- събуди се в 23.55 точно за речта на президента. Заспа в 20.00 иначе  и остави мама да се налудува и днес я болят краката.

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 20:15 от daryl hana

# 418
Привет мами,

искам да ви питам как сте с коликите? Ние сме по 8-10ч на ръце, какво ли не давам и не и не.

# 419
  • София
за коликите до чух че 3 капки зехтин преди хранене мн помагало , ако искаш опитай , аз не съм пробвала , но ние нямахме и за това , но моята кума така правила и помагало .

Общи условия

Активация на акаунт