m@m@ , 10х за включването

Kölsches Mädel , кой посредник ползваш? Харесах си кенгуру , но един английски ръб ми се опъва и не ще да ми го прати до БГ .
, не ви завиждам, ние само през деня ревем, през ноща спи ама задължително до мене, като се замисля може и това да е причината за дневното реване.

съпричастна съм към тревогата ти. Аз кърмя, но все си мисля, че кърмата ми е малко, а правя всичко което мога за да я увелича. Утре ако дойде ред ще ходя да купувам маслото на Веледа за стимулиране на кърма. Не че не те бива като кърмачка, просто това си е доста трудна работа. Аз все си мислех, че ще ми е много лесно, пък то...
И аз ще се разтърся, дано да намеря някъде, че всеки ден пера по една пълна пералня с бебешки дрехи, вече направо незнам. 
Започнаха с това , че тъй както бебето има уникална и единствена ДНК , то е единствено и уникално и не бива да се сравнява с никое друго дете било то и негов брат или сестра.Едни прохождат по-рано , други по-късно.За прохождане до година и шест месеца не се счита че има причина за тревога.Разясниха ми какво е локсация на тазобедрената става и защо тя не е видима , а се установява единствено ехографски или при прохождането , но тогава е почти невъзможно да се излекува.Ранното диагностициране и лечение дава 100 % резултат.
Нямах представа за това
, за много години 
) и там на живо да разгледаш вариантите, защото и на мен тези цветничките ми изглеждаха много добре, но като пипнах за какъв изкуственяк става дума и бързо се отказах (е, взела съм едни външни за зор заман за излизания евентуално, че са много тънки, сравнено с вълнените
)