На море в Гърция - 3

• 230 987
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може ли малко подробности за този оствор Спецес- как се стига, колко време отнема с кола, къде резервирахте? Благодаря.И аз съм от върлите фенове на Гърция,но пък ние  от около десетина години ходим само на Тасос, близо е,удобно ни е,  все някое от децата е още малко и все не може да пътува... Стигала съм до о.Евия само.

Енита, остров Спецес е много по-далеч от Тасос. Пътува се с кола от Атина, преминава се цял Пелопонес и после си оставяш колата на един голям паркинг и с водно такси преминаваш на острова Simple Smile Ние на Великден обикновено сме в Атина и ни устройват тези разстояния, от София обаче за няколко дни...няма смисъл. Иначе островът е много красив, води се от скъпите гръцки острови, разхождаш се из него с кон с каретка, защото колите са забранени Simple Smile

Ето някои от нашите снимки за да си създадеш представа, има и някои от Атина, но тези от острова си личат Simple Smile По късно ще махна линка да не ми висят във форума снимките.
http://www.facebook.com/album.php?aid=25695&id=100000163782370

# 106
Много хубави снимки.

# 107
  • На брега на реката

Peace

# 108
  • sf
Вместо запис.
Ходили сме два пъти на къмпинг в Гърция. МНого ми хареса, тази година пак ще ходим.
Ще следя за почивка тип Ол Инклузив,макар че мъж ми не е много навит.

# 109
  • зад парка
Ох, как може да искате да ползвате ол инклузив точно в Гърция  Joy
Обожавам кухнята им, а и има толкова много места, където може да се хапва!

# 110
  • sf
ами с тия деца прдпочитам всичко да ми е на едно място, да знам че няма да мисля къде ще идем да ядем и т.н.
А и като ходим на къпминг обикаляме, та на почивката само мързел и туй е.

# 111
Вместо запис.
Ходили сме два пъти на къмпинг в Гърция. МНого ми хареса, тази година пак ще ходим.
Ще следя за почивка тип Ол Инклузив,макар че мъж ми не е много навит.
къде, на кои къмпинзи

# 112
  • sf
През 2009 бяхме в Урануполи на п-в Атон.
През 2010 къмпинг Венецуела.
И двата пъти много ми хареса , тихо,спокойно, ама бяхме края на есента първия път. после началото на май.

# 113
Здравейте,
искам да попитам дали знаете някакъв сайт за къщички под наем за Халкидики

Тези са на Тасос : http://www.thassos-holiday-rentals.com/en/all-villages/
а за Халкидики трябва да се поразровя малко и като ги намеря , ще ги пусна  Peace

# 114
  • Пловдив
Запис

# 115
  • софия
На 3.03 заминаваме за Неа Кликратия. Някой ходил има ли?
Офертата ни е  нощувка, закуска и вечеря.

# 116
Iniici, ами градче е - надявам се по да има какво да правите в тоя мъртъв сезон, отколкото в селата надолу по ръкавите...

# 117

Малко е рано според мен.
Ако имаш избор, не взимай вечеря-писала съм нееднократно, че за мен част от чара на Гърция е в простата, но прясна и вкусна храна на таверните.Ол инклузива или полупансиона не са им силна страна, и не виждам защо е необходимо   да се ангажираш с вечеря в хотела.

# 118
  • софия
Може би и заради цената...в аспровалта щяхме да спим за 40 евро, без закуска даже, само стаята.
А сега в Неа Каликратия- 48 евро на вечер( HB). Така или иначе дадох капаро....ще пиша като се върнем живот и здраве.

# 119
Аз не разбрах за колко време ще ходите там. Ако е за по-дълго и ви се пътува, може да отидете до Диос, Пела, Вергина или пещерата Петралона (не знам дали ще е отворена по това време на годината). Ако е за една-две вечери може просто да се наслаждавате на почивката. Самото градче според мен е доста безидейно и няма кой знае какво да се прави освен да се отиде на някоя кръчма (дано не бъркам името, защото мисля че съм ходила там преди 10 години през сезона поблазнена от евтина оферта и не ми хареса, добре че наехме кола и попътувахме наоколо)

В тази връзка може ли някой да ми препоръча някое село на Халкидики от сорта на Афитос?

Общи условия

Активация на акаунт