На море в Гърция - 3

• 231 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • с/у ОколоМръсТното
плажа, дали става пренаселен през лятото?

ми като за плаж в Гърция - да. Иначе е много живописно там. ИмаШЕ много нашенци... За хотелите - не знам. Но там има много хубави къмпинги.
Виж, плажовете на Сикия... ееееееех, няма такъв рай... На плажна ивица около 3км. дълга не сме били повече от 10-ина семейства.

# 181
Е, това е добра новина! Grinning
А иначе - да, аз съм платила или по-скоро до края на февр. цялата сума, ако спретнат блокада - и по-рано да знам - не ми помага - явно губя сумата. Всъщност на туристите в Египет не им ли върнаха парите, извинявам се за отклонението от темата?

Не, Тез Тур не им върна парите. Предложиха им да си изберат други почивки/екскурзии до където искат, дестинация без ограничение в рамките на цялата година и ще им уравняват платените суми чрез прихващане или доплащане, както дойде.  Mr. Green

Шани,пък и другите - пуснете някои снимчици от плажовете на Сикия, да не ровя интернет, не съм ходила там. А много ме впечатли определението на Параход за плажа на Сикия - най-огромния и най-пустия плаж на света.  Simple Smile

# 182
  • гр.Варна
записвам се да ви следя!
много хубава тема:)
Ние сме от Варна и ни се ходи в Гърция.Предполагам ще пътуваме с кола.
Бихте ли ни препоръчали местенце,което не е чааак толкова далече като Лефкада, да речем,че с малкото ни диване,едва ли ще бъде приятно пътуването.
Видях хубави снимки от Закинтос,Скаитос.
Предпочитаме хотел,или виличка с басейнче,че малчо много обича да се цамбурка:)
Не се хвърляме към нещо претенциозно,а напротив.
Моля,споделете впечатления,ще съм благодарна.
и п.с.кога е най-добре за плаж в Гърция,като при нас ли е?около юли,август?

# 183

Little wingels -Сикия ли?Пуснах преди ,ето още малко:

# 184
А някой бил ли е в малките хотелчета на Каламици - на Нова Година минах оттам и много ми хареса плажа, дали става пренаселен през лятото?
Olive, ние бяхме на Каламитси през 2009г. Ето така изглеждаше плажа, като се влюбх в него през един дъждовен юнски ден, който ставаше само за обиколка на полуострова

След това отидохме за няколко дни в края на август. Плажа не беше пренаселен и изглеждаше така

Не бих препоръчала хотелчето, в което бяхме, защото резервирахме в посления момент. Но плажа определено си заслужава.

# 185
  • София
Благодаря!  bouquet Grinning

# 186
Кари, благодаря.
Изглежда диво и натурално. Морето каменисто ли е, на снимките се виждат тъмни места в плиткото, вероятно камъни? 

# 187
Шани, мерси че сподели  bouquet.
Liuliu, благодарности отново за помощта  bouquet.

Прекрасни снимки момичета Heart Eyes

# 188
Плажа на Каламици не бих го нарекла пренаселен в сравнение с много други на Халкидики (но пък ние не ходим август...) Харесвам го ужасно много, ужасно, казвала съм го и преди.

Сикия: такава пустош е, защото на практика населено място там няма. Градчето с име Сикия е 5 км навътре в планината и е доста забутано. А около плажа административно се води Паралия Сикия, но не е нищо кой знае какво - няколко вили, семейни хотелчета, къмпинг. Не е каменисто изобщо на основната ивица, иначе има и няколко малки заливчета отстрани.

# 189
  • Плевен
А как е в Порто Карас? Ако някой е ходил да сподели как е плажа и самия хотел  Ситония. Отпаднаха ми островите, остава да избирам на Халкидики, но ми се иска да е със закуска и вечеря, че хич не ми се мисли за храна, особено за детето.

# 190
  • София
На НГ бяхме в Порто Карас, в х-л Ситония. Комплекса е страхотен като парк, алеи, чистота, плажа е ок- доста голям, но с едър пясък. Х-л Ситония обаче не ти препоръчвам - ужасен е - голям, овехтял, баните са много амортизирани, ваната изглежда мръсна поради захабения вид, а не че е мръсна в действителност. Виж му рейтинга в Холидей чек - доста нисък е. Ресторантът е огромен и е като стол, храната беше хубава, но около 500 човека ми дойдоха в повече на всяко хранене /наистина е много голям/. Предполагам, че в другия 5 звезден хотел е по-добре.
В това отношение Сани е далеч по-хубав според мен. Иначе като комплекси и двата са страхотни - зелено, чисто, много място за разходки.

# 191
  • София
Здравейте,
Интересуваме "DION PALACE SPA HOTEL", OЛИМПИЙСКА РИВИЕРА . Някой ходил ли е последната година да сподели впечатления  Praynig
Краят на юни месец как са температурите в тази част на Гърция?
Ще съм благодарна на всякаква информация за различните плажове в района на Олимпийската ривиера  Hug

# 192
  • с/у ОколоМръсТното
Комплекса на Порто Карас е много голям, спокоен, зелен... Има място за раходки, колела, игра с топка... бе каквото се сетите. Има атракционно влакче...
Иначе хотелите изглеждат старички, дори и отвън.
Обаче имат много хубави басейни и дет. кътове. Може само заради тях да се отиде.
Плажната ивица не ми се понрави, но тя е такава почти навсякъде в Ситония.

Дион Палас е 2рия хотел от тази верига... Ние сме били в другия "Олимпиан Бей" преди 2-3г. и не съм очарована. Не от обстановката, а от т.нар ОИ. Иначе беше чисто, спокойно и морето беше пред хотела. Малко камъни в началото на водата, но плажа е с хубав пясък.
И не на последно място - лесно се пътува до там.

# 193
  • София
Отзиви за Вилидж маре до Метаморфоси. В Холидей чек са му добри.  Rolling Eyes

# 194
  • с/у ОколоМръсТното
Бибс, имаше отзиви и при това само положителни от мин. година... Но не помня кой юзър говореше за Вилидж-а... Потърси ги...
(аватарят на този юзър беше с едно дете с посинено око, прегърнало куче, ако не го е променил).

Общи условия

Активация на акаунт