На море в Гърция - 3

• 231 138
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Ааа,аз изобщо не мисля да давам такива пари,защото и без това ги нямаме Simple Smile
А какво имаш предвид ,че само VIllage дават 2+2 - че в другите няма да ни настанят ли?
Иначе сега като гледам само двойна стая за 5 нощувки в края на май е 360-380 евро в този сайт.Това е добре за нас.
Ще изчакам да видя от хотела какво ще отговорят.

# 361
scorpios ,
Гледах ги споменатите вили тези дни,защото ми харесаха.Струва ми се обаче около тях равно на голяма площ, а това което мернах бе по-скоро малък залив.

# 362
Може ли да попитам и за Олимпиан бей - в близост ли е до Катерини? Видях,че предлага ол инклузив,но дали си заслужава ? Има хубави цени/

# 363
....2K, май този хотел се намира доста по на север от Антигони, на плажа Salonikiou
И аз за на север имах предвид, ние като пътувахме за Антигони леко объркахме пътя  Rolling Eyes и се отбихме за Агиос Николаос, а той се оказа по-нависочко, а не на плажа  Mr. Green и мъжа ми даже яко мрънка, че съм го завела на планина, а не на хотел 1ва линия  Joy после слизайки от селцето отпрашихме към Атон, а той така беше подпалил фитила, че стигнахме чак на 5-6 км преди Пирагидика  Sick и накрая като реши, че ще спре да питаме  Rolling Eyes един човечец ни показа някакъв път наобратно, дето минаваше през едни вилни зони, почти все над морето  Grinning дори 2 пъти минахме през тунелчета под основния път нагоре-надолу  #Crazy като стигнахме окъснели в хотела, се бяха притеснили хората че и ми отлагаха резервацията с 1 ден в последния момент, че половинката беше аварирал из Алпите точно преди пътуването  cry и като им казах откъде сме минали, направо паднаха от смях, щото от там и местен можело да се загуби  Wink Та определено разгледах добре района и на север, но наистина не съм видяла подобно нещо, затова предполагам, че не е било готово по това време  Thinking
Но пък благодарение на таз обърквация сега поне знам, че района ми харесва и със сигурност бих почивала наоколо пак  thumbsup

# 364
Здравейте!
Някой би ли споделил впечатления от тези хотели: http://www.feelgreece.com/bg/north/halkidiki/kassandra/nea-skion … el/imperial-hotel и http://www.hotel-diaporos.com/index.php
Благодаря предварително!  Peace

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 21:50 от СКО

# 365
  • София
Здравейте,за първи път сме решили тази година да почиваме в Гърция и по точно остров Тасос .
Спряхме се наhttp://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 10-01-22-19-11-34 и http://www.ekskurzia.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0 … &ohid=7522080
ако някой има впечатления ще се радвам да сподели

# 366
  • София
Момичета интересуват ме отзиви за Kassandra Palace?Някоя от вас дали е почивала там?Заслужава ли си почивката в този комплекс?
Пуснах търсачката,но излезнаха 1-2 резултата,които не ми дадоха особена информация.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:16 от Ali&Meli

# 367
  • София

Преди време си бях харесала едни къщички на Псакудия,облицовани с камък,видени някъде в Интернет пространството.Разбира се, при първото ходене натам, отидохме да видим за какво става въпрос.Още повече наши познати бяха във  PHILIPPION BEACH *** и използувахме повода да се видим.
Оказа се пълен ужас-по-гаден плаж не съм виждала в живота си-говоря за плажа пред хотела и къщичките,които се оказаха в непосредствена близост-тъмен пясък,всъщност  не е точно пясък, а нещо като прах,който полепва .Не бяха хич доволни от условията в хотела  и най-вече от храната-малко,скромно ,еднообразно,евтино,долнопробно.Вечер няма никакви забавления.Бяха на почивка с организиран транспорт и лично видях как горката екскурзоводка се чудеше как да повдигне духа на почиващите, но настроението бе вяло.Просто хората бяха реалисти.
Това  видяхме ние, и разбира се, не повторихме.
Дано впечатленията ни са  само изключение

Знам за кои къщички говориш - красиви са отвън. Даже се снимахме веднъж на фона им. Другаде не съм виждала подобни.

Плажа съм го ползвала само на едно и също място - входа на селцето откъм Солун. Там си бяхме харесали и за купуване, ама искаха 115 000 евро за 15 м2, със скосени тавани, без кухненски бокс, без нищо и с гледка към морето леко през крив макарон. А вече бяха почнали да падат цените, поне по слухове...

Там е краят на плажа (западния). Прави красива извивка, където има само къщи за гости на моравата преди пясъка (без хотели) - зеленина, тишина, спокойствие и всичко необходимо за двама, дето са избягали от шумотевицата, харизали са децата на бабите и искат само да усъвършенстват бриджа си и да се наслаждават на красотата на живота...  Grinning

# 368
През 2009 Касандра Палас го реновираха основно, състои се от основна сграда и вилички, много е зелено, плажът е приличен, с много добри отзиви от клиенти.

# 369
  • Sofia, Bulgaria
От три години почиваме на едно и също място ,в един и същи апартамент,който наемаме в Керамоти.Плажа е страхотен,хора няма,апартамента е с веранда и децата има къде да играят,изобщо ние много добре.На Тасос също е хубаво,но плажа е пълен поне когато сме ходили до там.Бих отишла отново и отново там ,стига да успеем да си го позволим.

# 370
  • София
От три години почиваме на едно и също място ,в един и същи апартамент,който наемаме в Керамоти.Плажа е страхотен,хора няма,апартамента е с веранда и децата има къде да играят,изобщо ние много добре.На Тасос също е хубаво,но плажа е пълен поне когато сме ходили до там.Бих отишла отново и отново там ,стига да успеем да си го позволим.
Emillie Arie, би ли споделила координатите на този апартамент (може и на лични) и цената, която плащате за него. Ако може да кажеш колко е голям и къде се намира (близо ли е до плажа и до центъра например).
За Керамоти беше писано по-напред в темата, че има страшно много комари, тъй като имало наоколо оризови плантации и това малко ме разколеба. Би ли казала така ли е и вие в кой период сте били там, защото струва ми се, че през юни и юли като че ли комарите в Гърция са повече.
Благодаря ти предварително.   bouquet

# 371
да , и мен ме заинтригува офертата за Керамоти ,моля дай малко повече инфо , може и на лични

# 372
  • Sofia, Bulgaria
Апартамента е(поне на мен така ми се струва)гараж или допълнителна пристройка към къща.Има голяма веранда,масичка,столчета(там се хранихме ).Няма хора,така че няма от какво да се притеснявате.Има градинка с цветя и мивка с маркуч за поливане с който децата умираха да си играят.Има две отделни стай с спални.В трапезарията има разтегателен диван.Става и за  6 човека (ако искате да споделите с още едно семество) и да си разделите парите.Първите 2 години пращахме по 100 евро на ден,а миналата по 70 .Незнам дали ни направиха отстъпка като редовни  Mr. Green или просто беше заради рецесията в страната.За нас това беше много изгодно защото имаме 2 големи деца,бебе и миналата година имахме и още едно на път.Големите имаха отделна стая,сутрин в трапезарията с малкото правехме закуска ,а тати спеше пак не обезпокояван в другата стая.Има прибори,чаши,чинии,тенджера.Готвех аз за да ни е по евтино на бюджета(бяхме се запасили обаче и от тук с провизии).На края на улицата се минава през една горичка( около 500 метра са )и излизаш на плажа.Хора почти няма.Спокойно е много.Чува се приятна музика от барчето.Цял ден ползваш шезлонг и чадър,ако си вземеш нещо за пиене(може и еднократно).Ледено сокче 3 евро,кафе с мляко или сметана(носят ти задължително и вода с него + бисквитки) 2,50 евро.Бира( с чипс)-4 евро.За комарите предните години изобщо не съм видяла ,но миналата признавам беше ад.Пръскат непрекъснато,но ние случихме период с обилни валежи и самите гърци казваха че такова чудо не е имало .Стъмнили се няма показване на вън.Ние самите попаднахме там от една обява ,която видях в една агенция.Всичко платих тук и ме беше много страх.След това обаче се оказа,че хората са българи ,но там живеят а апартамента е на гърци с който са в близки отношения.Те самите дават под наем в съседство апартамент,но е подходящ за двата или трима човека.Вече имам връзка с тях и ако някой се интересува ,мога да ги разпитам за цени,свободни апартаменти и т.н.Майка ми беше за една нощ в хотел Караянис и е също много доволна.Ето цените на хотела.    http://www.oceantravel-bg.com/index.php?option=com_content&v … tars&Itemid=1
а ето и линк с снимки който съм правила ,към този  апартамент в който ние отсядаме   http://emiliarie.snimka.bg/family/g-rciya-2010-g.518328.19668225    дано съм била полезна

# 373
  • София
Благодаря за отговора, Emillie Arie.  Hug Полезна информация. Хотел Караянис ми се вижда доста приличен и на добри цени. За него можеш ли да кажеш нещо повече - за чистотата и местоположението му например. smile3525

# 374
  • Sofia, Bulgaria
Намира се на същата улица на която е и пристанището.На гърба му пък е горичката през която се минава за плажа.Чисто е,апартаментите са също обурудвани и може да се готви(поне големия де).Собственика е възрастен и много разбран човек,говори и слабо български.Тераса обаче няма на всички апартаменти,а там където има са малки.Общо взето си затворен вътре.На мен затова ми харесва този в който ние отсядаме,защото вратата е все отворена и сме от вън(вечер и сутрин докато пием кафе и закусваме).Градчето е малко,много тихо и спокойно,красиво е,направо божествено за всеки който иска да избяга за малко от големия град.Дано ни се отвори парашута и тая година за на там  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт