На море в Гърция - 3

• 230 926
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Ако някой се интересува от гръцки сайтове за резервации мога да дам по-късно. Но и буукинг ком има доста.

Моля те, дай сайтове за резервиране на самостоятелни вили/апартаменти. Аз намерих този: http://www.ownersdirect.co.uk/greece.htm , но изборът не е голям.

# 46
Параход, благодаря за насоките, дано  Кукунариес да не е прекалено населен и туристически. Ако се сетиш и за други по-диви и красиви места, както и селца с хубави таверни  Hug
Района на Vromolinos хубав ли е?

Малко цветове от Цикладите:
Остров Санторини:

Остров Миконос:

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 12:39 от scorpios

# 47
  • с/у ОколоМръсТното
scorpios - като си публикуваш фотосите и ми идва да изхвърля всички фотоапарати на моя мАж  Twisted Evil
Прекрасни са, поздравления   bouquet

Това е и "моята" тема, но сега в зимните месеци не ми се мисли все още за море...

# 48
  • по света
Планираме да идем до Халкидики през празничните дне в края на май.Посъветвайте ме,къде би било по-добре да се резервира.Предпочитам да има закрит басейн в случай че времето е лошо,а също и AI.

# 49
Още малко къщички от Миконос:

Eрмуполи, Сирос -

Кукунариес, малка част:

островчето Бурци, пред Скиатос таун

изгрев от Скиатос

# 50
  • София
Параход, стига де, пречиш ми да работя, размечтах се. Laughing

julliana, виж Сани.

# 51
(има летище, което обслужва чартърни сезонни полети 1-2 пъти на ден, но от България е неизползваемо).

... и пистата свършва в морето Simple Smile

Скиатос е невероятно място. Влюбих се в него в мига, в който слезнахме от ферибота. Ако не се лъжа, самият остров има над 60 плажа (въпреки че не е голям), като Кукунарис определено е един от най- хубавите гръцки плажове.  Heart Eyes

# 52
  • София
Момичета, които сте ходили от лятото до сега, усещат ли се по някакъв начин сътресенията от стачки и други подобни?

# 53
Момичета, които сте ходили от лятото до сега, усещат ли се по някакъв начин сътресенията от стачки и други подобни?
Ние лично не сме усетили стачките по никакъв начин.

Момичета, прелестни снимки!  bouquet

# 54
  • зад парка
Стачките се усещат ако разчиташ на градски транспорт или ако стачкува наземния персонал на летищата например.
В Атина определен осъм усетила въздействието им - финансово върху джоба ни  Mr. Green /за такси, кола под наем и т.н./

# 55
и магистралните такси, току-що се прибрах, от атина до солун 30 евро отидоха само за таксите. но гърците масово не плащат, спираха пред мен, вдигаха си бариерата и си заминаваха, но аз не посмях. а, за бензина да не говоря, вече е над 2.30 евро. сайтове ще дам малко по-късно, че ми останаха на компа в атина. но, се чу че фермерите пак ще затваряли границата.

# 56
  • София
Здравейте,

след много размисли и промени взехме да се замисляме да направим почивката си това лято на Корфу. Търсим някакъв среден вариант за отстояние от София и екзотика, но предвид детето и плана да сме с колата, което е разумна комбинация в ограничен времеви диапазон...
Пътя изглежда разумен като пари, сравнено с Крит.
Сега се оглеждаме за хотели, за предпочитане AI. С малкия, който отказва да седи мирен повече от 3 минути в заведение за хранене Crazy това се оказва най-разумния вариант, поне по досегашния опит.
Ако имате опит с такова пътуване и съответно идеи за хотел, ще съм благодарна да споделите инфо   bouquet

# 57
abel , прочети тази тема. Има полезна информация за о. Корфу.
Там съм споделила нещата, които те вълнуват.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475509.135

# 58
  • София
Фран Джонсън, мноооооого ти благодаря!  Hug  bouquet
Вероятно ще се включа и на лични с няколко въпроса, като пресея инфото Simple Smile

# 59
  • София
За съжаление никой от приятелите ми не се нави да запазим вила в Кефалония  Sad, затова пак отиваме през май на Сани. Simple Smile
Бях се зарекла, че на all. incl. в голям комплекс повече няма да ходя, но не намирам други авантюристи, за съжаление. Много им бил пътя до острова.  Confused
Поне в Сани е приятно, от 15 май сме там за 5 нощувки, надявам се да избегнем огромните тълпи за майските празници 6-7 май.

Общи условия

Активация на акаунт