На море в Гърция - 3

• 231 091
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Meрси много Параход! smile3525 Ние за юли имаме резервация за БГ и мислехме началото на септември да се ориентираме за Гърция. Ако не тази другата година ще го посетим. Досега попадам предимно на студиа с по-мизерни условия.  Цената е супер изгодна. Има и апартаменти, те са по-скъпички, но е много добре като цена. А морето как е? Плитко ли е, има ли камъни по дъното?  Hug

# 451
Параход много ти благодаря   bouquet

# 452
Здравейте,тази година за първи път ще ходим в Гърция на почивка и честно казано станах разногледа от разглеждане на хотели в сайтове! Shocked
Та молбата ми е ,ако някой е доволен от хотела,в който е бил да ми го препоръча,единственото ми условие е да е all inclusive!

# 453
  • софия
all inclusive не е силна част на гръцките хотели. Peace Първият път, когато планирахме море в Гърция и аз държах и търсехме това. Не попаднахме на оферта, която да отговаря на всичките ни изисквания и отидохме просто и само на хотел. Не съжалявам, не търся вече all inclusive. До сега, за 2 морета, като първият път детето беше на 3 г., не сме останали гладни. На повечето места готвят много вкусно и по домашному. Много държа и внимавам с какво храня малката. Когато сядаме някъде, гледаме къде има най-много хора Wink (изпитана тактика за цял свят). Преди това питам и момичетата, ако са ходили в града, който сме избрали за препоръки и няма никакъв проблем с изхранването Simple Smile Освен това, ако сме на all incl няма да имаме възможност толкова свободно да обикаляме по чудесните плажчета без да "гоним" време. Разбира се, всеки преценява, но ние вече дори и не се замисляме за подобно изискване.

Момичета, да имате впечатления от Halkidiki Palace? Леко ме притеснява това, че пише, че е на главният път (The hotel lies next to the main road of Kassandra)  newsm78 Четох добри отзиви, дават ни добра оферта, но предпочитам преки отзиви  bouquet

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 13:19 от zvanche

# 454
  • София
Здравейте,тази година за първи път ще ходим в Гърция на почивка и честно казано станах разногледа от разглеждане на хотели в сайтове! Shocked
Та молбата ми е ,ако някой е доволен от хотела,в който е бил да ми го препоръча,единственото ми условие е да е all inclusive!
Bibo, на 27-ма страница в тази тема съм споделила впечатленията си от хотел Chrousso village. Tой е All incl. и определено съм доволна от него. Минусите са, че е на около 400м от плажа, (но може да се стигне до него и с кола, ако не ви се върви) и имаше вечер комари около басейна. Освен това хотелът е извън населено място, ако за вас това е проблем.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:58 от dechy

# 455
  • Софето
Приятели бяха на all inclusive в www.elinotel.com, много са доволни, храна, плаж, хотел... И аз исках миналата година да сме там, но съпруга отказа да сменим Сани, ходихме да го видя на "живо" и хотела е малак, басейна също, плажа става, около него има и други хотелчета и няма паркинг(поне за нас е много важно да има паркинг).
Аз ви препоръчвам Сани, идеално място за почивка  Grinning.

# 456

[/quote]

[/quote]

За този хотел ли става въпрос?
http://www.compas.bg/holidays_own/view.html?oid=24010

# 457
  • Софето

[/quote]

За този хотел ли става въпрос?
http://www.compas.bg/holidays_own/view.html?oid=24010
[/quote]

Да, да.

# 458
Sani Beach Club е много по-добър от Sani Hotel.
http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club

# 459
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile Тази година с приятелите ми имаме желанието да почиваме в  Гърция . Насочила съм се към Керамоти, но в нета има толкова много предложения за хотели... затова ще съм благодарна ако има някой от вас, който е почивал там - да препоръча хубав и чист хотел на прилични цени!

# 460
  • На брега на реката
Здравейте момичета  Simple Smile Тази година с приятелите ми имаме желанието да почиваме в  Гърция . Насочила съм се към Керамоти, но в нета има толкова много предложения за хотели... затова ще съм благодарна ако има някой от вас, който е почивал там - да препоръча хубав и чист хотел на прилични цени!

Чети на 25-та стр.
В тази тема на няколко пъти се спомена Керамоти.

# 461
  • Sofia
2 пъти сме били в този хотел и сме доволни, гледката от горе е невероятна.

За Великден запазихме в Сани Бийч Клуб , до сега не сме ходили в Сани изобщо, но се надявам да е добре.

# 462
здравейте...аз след много чудене, лутане..най-накрая избрах юни месец да почиваме в гърция, днес си платихме капарото...сигурно многократно е дискутирано, но на халкидики средата на юни топло ли е или е като нашето черноморие?

# 463
За Великден запазихме в Сани Бийч Клуб , до сега не сме ходили в Сани изобщо, но се надявам да е добре.
Весело и приятно изкарване.  bouquet
Цените са добри, но на мен ми идва студен този период за море.

# 464
  • Софето
здравейте...аз след много чудене, лутане..най-накрая избрах юни месец да почиваме в гърция, днес си платихме капарото...сигурно многократно е дискутирано, но на халкидики средата на юни топло ли е или е като нашето черноморие?

Миналата година ходихме от 21-27 юни на Халкидики, 3 дни слънце 3 дни дъжд, средата на септември ходихме и на Златните супер, слънце, плаж (то с времето май вече всичко е на късмет) . Ходили сме началото/средата на август перфектно време през деня топло, някоя вечер по малко дъжд. Края на август, началото на септември супер време за плаж, не много горещо и никакъв дъжд.
Това лято ще го почваме на 03 юли, искаме да водим децата на море за рождения им ден и съм избрала Тасос, хотел Алеа http://www.aleahotel.com/. Ако някой е ходил да споделя, отзивите са доста добри но само от немци  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт