На море в Гърция - 3

• 231 095
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Някой има ли скорошни впечатления от Ekies All Senses Resort ?
Познавам добре района, но точно пред този хотел не знам как е плажа?
Могат ли да се наемат от там моторни лодки?

# 436
  • София
Много малък е плажа, за няколко шезлонга е. Мои приятели много го харесват хотела и ходят всяка година там за 5 дни, в същото време тук във форума са коментирали, че е много снобски и не си струва парите. Така и не ме навиха приятелите ми да го пробваме, тази година през май м. пак са там.

# 437
Olive,  мерси. И аз съм в същата ситуация, приятели са го харесали и настояват за него.
Малко ми се струва измислен и се чудя какъв тип помещение да резервирам?
Поне съм сигурна, че близките плажове и островчета си заслужават  Peace

# 438
Здравейте момичета,
До сега не съм ходила в Гърция и се надявам да ми помогнете в избора.
Та, търся нещо подходящо за медена седмичка през юли. Не съм се спряла на нищо обаче.Също така горе-долу до 1200лв  трябва да се включим/че бая разходи ще имаме около сватбата/.Моля за предложения както за хотели,така и за курорти.Приемам всякакви съвети и предложения.
Ако нещо съм пропуснала да отбележа,ще се коригирам.  bouquet
П.С. Ще пътуваме с кола и трябва да е нещо по-близко 600-700км.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 15:01 от malinka84

# 439
Записва се да ви следя
Няколко лета подред почиваме в Турция, но мислим да сменим тоа лято с Гърция. Разгледаха няколко оферти за къщи в Аспровалта, но ми се стори наистина като едно селце с моренце.
Ще сме с дете на 5г, 3-4 семейства , другите деца с апо-големи от 12-до 18г. Търсим самостоятелна вила, в краен случай може и да има и други гости ако не успеем да я заемем, двор, барбекю, ако има и басейннннн  Rolling Eyes
Сега ще прочета темата назад.
Моля само да ме ориентирата малко за подобни селища, за да знам докато чета на какво да наблегна. Държим единствено да не сме в хотел а във вила или къща за гости.

# 440
  • с/у ОколоМръсТното
Разгледаха няколко оферти за къщи в Аспровалта, но ми се стори наистина като едно селце с моренце.

но то си е точно това. Правилно си усетила...
Грабвайте се всички и заминавайте. Там ще си харесате къща/вила. Убедена съм.

# 441
Шани, имаш предвид да тръгнем без резервация и намясто да оглеждаме ,така ли? /Лееееее ще ме линчуват после, че все аз съм организаорката.
Снощи се събрахме на среща -8-1о човека ще сме за сега. Последното решение, което се гласува е да е Тасос. Моля някой, който е почивал  в къща, вила с двор и барбекю  да ми препоръча  Praynig,
Иначе първото на което попаднах е това-
http://www.villa-thassos.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8
Помня, че миналата година бях попаднала на страница, пълна с вили и къщи за настаняване, ама сега нмога да я открия.
И в коя част на острова е по-топло-източна, западна? Има ли значение?

# 442
Привет дами, любителки на бялото море Wink
Харесах си тук едно хотелче на Тасос, но ми се иска някой ако е ходил да сподели лични впечатления, че на картинака е Heart EyesИма ли палж наблизо? Как се пътува до там ?
това е

# 443
  • София
http://www.holidaycheck.com/detail-reviews_Nikoleta+Luxury+Villa … b-id_2089837.html
виж тук, има обаче 1 мнение, разочаровани са от хотела.

# 444
http://www.holidaycheck.com/detail-reviews_Nikoleta+Luxury+Villa … b-id_2089837.html
виж тук, има обаче 1 мнение, разочаровани са от хотела.
Благодаря ти, аз тези ги видях, но исках лични впечатления от нашите пътешественички в темата newsm08

# 445
Мои познати бяха ходили в тази вила и бяха много доволни. Но доста отдавна - преди 3 години.

# 446
Selikon,
не бих искала да се ангажирам с мнение за място, където не съм ходила, само да ти кажа, че цената на тази къща е пладнешки грабеж за стандарта на Тасос Simple Smile Но може пък да предлага някакви сууупер условия, та знам ли.

Бодилче,
ето къде ние ходихме последно в Тасос (септ 2009). Барбекю - да, двор - да, детски съоръжения и пр. Селото е забутано доста, но пък природата е много хубава и гърбът ти опира в планината- вечер повява много приятен хлад. Плажът е добър също.
Ето и останалите предложения за острова, да си разглеждаш - студиа
вили.

# 447
  • софия
Тази година се бяхме "запътили" към Турция за разнообразие, но както се очертава пак ще си ходим в Гърция. Сега се залавям да ви изчета.

# 448
  • София
Бодилче,
ето къде ние ходихме последно в Тасос (септ 2009). Барбекю - да, двор - да, детски съоръжения и пр. Селото е забутано доста, но пък природата е много хубава и гърбът ти опира в планината- вечер повява много приятен хлад. Плажът е добър също.
Ето и останалите предложения за острова, да си разглеждаш - студиа
вили.
Параход, страхотно изглежда вашето място - студиата Аmfitriti - новичко, чистичко. Може ли малко подробности за плажа на Скала Сотирос. Далече ли са студиата от плажа, плажа с пясък ли е, морето плитко ли е? Въобще за мен най-важното е плажът да не е много населен, водата плитка и чиста и апартаментчетата да са новички. Би ли споделила каква беше цената през 2009г.   bouquet

# 449
Сайта за Тасос нещо са го мигрирали на нов адрес, давам пак стария линк с настаняването, който успях да изкопая и който ми се струва по-прегледен и подробен от новия:

http://www.thasos-island.com/tourism/accommodation/index.htm#

Dechy, студиата изглеждаха действително съвсем нови, като ходихме 2009-а. Намерих ги в интернет, дори не съм правила предварително резервация. То септември беше много умряло, не работеха половината заведения. Цената беше (май) 35 евро през този сезон, за студио с три легла. Предполагам, че това село е приятно през активния сезон, защото ще е умерено оживено, то не е хич голямо. Срещнахме предимно чехи и румънци като други почиващи. Плажът е на около 150-200 метра от къщата. Не е някакво чудо невиждано, но е широк, пясъчен. Ето как са го снимали (не е моя снимката, от нета е):

Припомням, че времето на Тасос през септември е рисково (пробвала съм го 2-3 пъти, все ме вали Simple Smile)- много бързо застудява, защото е планински островът и с доста по-влажен климат, отколкото е характерно за Гърция. Ходете юни или юли!

Общи условия

Активация на акаунт