На море в Гърция - 3

• 231 061
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Може ли някакви отзиви за този хотел и района: http://www.mykonosparadise.com
и аз се намествам с молба за отзиви за този хотел  Peace добре изглежда и му се чудя от няколко дни, даже мисля да пусна едно запитване  newsm78

# 481
здравейте, искам да попитам дали в Porto Koufo има много таралежи, така ме наплашиха, а ще съм с малката и се притесних, резервирали сме в едно заливче, но ми казаха, че плажа е много кофти, от друга страна там е толкова красиво, че ми се иска да го видя Simple Smile
 Hug

# 482
Децата бяха миналата година там, и аз ти бях предупредила за таралежи, но казаха, че не видяли ни един. много им хареса, но вечер им е било скучно.

# 483
Децата бяха миналата година там, и аз ти бях предупредила за таралежи, но казаха, че не видяли ни един. много им хареса, но вечер им е било скучно.
  bouquet
благодаря ти, ще внимавам, но пак се успокоих, че не бъка от тях както ме бяха наплашили...
знам, че е скука там, но малката така се уморява от морето, че ми заспива в 20 часа и така или иначе никъде не мога да мръдна Sad

# 484
и аз се намествам с молба за отзиви за този хотел  Peace добре изглежда и му се чудя от няколко дни, даже мисля да пусна едно запитване  newsm78

Да, наистина изглежда добре

# 485
Пуснах запитване към хотела, ще съм благодарна, ако някой има инфо поне за района  newsm78 тъй като аз май извън "пръстите" на Халкидики не съм наясно  Rolling Eyes

# 486
Препоръчайте ми къде да отидем от Атина за 1-2 дни сега, през "зимата". Мисля си за Идра...
Може и нещо друго да ви хрумне.
В Нафплио бяхме скоро, не ми се ходи пак, въпреки че ми е един от любимите градове.
Близо до Атина е Чалкида / Халкида. Много интересно и мило градче, всъщност е столицата на остров Евиа / Евбея. Мястото ще ви хареса, точно на крайбрежната ивица е мостът, който свързва острова с континета, провлакът е 20 метра, там течението се обръща на всеки 6 часа, интересен феномен е. Аз пазя чудесни спомени от прекарването си там това лято.
Всяко лято съм там. Почиваме в едно селце Василико. Тихо, спокойно, бетоновия завод не се вижда Laughing. Харесва ми и на о. Кефалоня близо е до о. Закинтос.

# 487
  • София

Да, наистина изглежда добре

Била съм в Неа Каликратиа, не в този хотел обаче.
Беше преди няколко години.
Градчето е много приятно...

# 488
*2K*, минавали сме през неа Каликратия да видим как е - оживено градче, градски плаж, доста бетон. Извън града, в посока Солун има по-голям плаж и нещо като вилна зона. Не знам след Халкидики дали ще ви хареса?
Може пък хотелчето да се окаже удобна база за други хубави плажчета наблизо.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 18:28 от scorpios

# 489
  • софия
Hug
Нещо отзивите не са най-блестящи Thinking Може и добре да не ги разбирам, че не знам немски и гуглето превежда.

# 490
  • Sofia
Лично мое мнение, но категоризацията на хотелите в Гърция масово е завишена, т.е. от хотел 3* не очаквайте кой знае какво ...

# 491
*2K*, минавали сме през неа Каликратия да видим как е - оживено градче, градски плаж, доста бетон. Извън града, в посока Солун има по-голям плаж и нещо като вилна зона. Не знам след Халкидики дали ще ви хареса?
Може пък хотелчето да се окаже удобна база за други хубави плажчета наблизо.
МЕРСИ
Сега като ви чета ...и се ориентирам къде е  Rolling Eyes а и след коментарите дето попрочетох  #Crazy установих, че със сигурност не е нито "моя" хотел, нито "моя" район  Mr. Green
Продължавам да се разтърсвам из "пръстчетата"  Peace и без това и там има доста местенца дето не съм видяла  Wink
Имам няколко оферти и им се чудя  newsm78 за Amoliani ...но незнам ..като, че ли няма хотелчета на плажа, а са по-навътре, а мен ми се иска като изляза и да съм вече на плажа, хич не ми се обикаля с колата...искам мързел  Mr. Green

Лично мое мнение, но категоризацията на хотелите в Гърция масово е завишена, т.е. от хотел 3* не очаквайте кой знае какво ...
Аз по принцип не се водя от броя ***  Stop в Гърция сме почивали и в 2 и всичко е било повече от чудесно - и чистота, и храна, и обслужване и т.н. ....докато тук и в повечко звезди съм сърбала попарата на невежеството "що е туризъм и има ли почва у нас?" ...но това е друга тема, дето не искам да подхващам отново  Cry
Просто има хотели И хотели,  и различни хора навсякъде  thumbsup слава богу досега рядко съм се разочаровала драстично, надявам се и занапред да имам късмет  Praynig

# 492
  • софия
По 3.03. бяхме в Миконос. Извън сезона е пусто...иначе самото градче, по- сроко селце е о.К. има магазинчета...в центъра има затворена площадка за децата.
Плажът малко мръсничък си беше...явно го чистят в сезона. Водата разбира се е кристално чиста.
Сравнявам го с нашия Лозенец...
Хотела- какво да кажа...чисто е- всеки ден минаваха за къри, да чистят. Стаите са с мокет. Баните са захабени...дръжката на банята ни падна...Тераските са малки..точно пред хотела има високи дръвчета и от терасите не се вижда морето. А самия плаж е на 1 мин пеша  Grinning
Ние бяхме закуска и вечеря- наистина блок масата е много добра! много неща се предлагат, само напитки нямаше...поръчват се отделно- алкохол, сок, безалкохолно( на закуска си имаше мляко, чай)
Общо взето сме доволни, плащахме 42 евро на вечер за трима ни. Но не се усеща този дух, че си в Гърция. Правя сравнение- обиколихме единия ден целия ръкав Касандра. Има едно много хубаво, ктино градче- Афитос.
Наистина зведзите на хотела за завишени...за какви цени говорим сега?

# 493
2K, и аз на Амулиани съм му хвърлила око за преспиване ден, два или повече, но да знаеш, че е много забито... много... малко селце на малко островче, което при това е било собственост доскоро на един от светогорските манастири (Ватопед). Иначе плажовете са хубави, да.

По чехли да се излиза на плажа - виж пак района около Никити. Е има навсякъде разбира се хотели и къщи с плажна ивица, но на това място съчетанието ми се струва най-добро. Там са някои от моите любими плажове, казвала съм го и преди.

# 494

Имам няколко оферти и им се чудя  newsm78 за Amoliani ...но незнам ..като, че ли няма хотелчета на плажа, а са по-навътре, а мен ми се иска като изляза и да съм вече на плажа, хич не ми се обикаля с колата...искам мързел  :mrgree
[quote/]

Миналата година си бях харесала ето това на Амолиани - http://www.halkidiki.com/alikes/index.htm , дори пуснах запитване до хотела, но после се промениха плановете ...... Пак бяхме в Гърция , но на друго място, но не съм се отказала да отидем на почивка на островчето и си пазя линка    Grinning

Общи условия

Активация на акаунт