На море в Гърция - 3

• 231 241
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Комплекса на Порто Карас е много голям, спокоен, зелен... Има място за раходки, колела, игра с топка... бе каквото се сетите. Има атракционно влакче...
Иначе хотелите изглеждат старички, дори и отвън.
Обаче имат много хубави басейни и дет. кътове. Може само заради тях да се отиде...
.....

В такъв случай според мен е по-добре да се отиде на Сани - същата работа, но с хубави хотели.

# 196
  • София
Моля за вашите мнения и препоръки за хотели на Закинтос.

# 197
  • с/у ОколоМръсТното
Olive, да може би е по-добре в Сани.
Бибчо: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363011.msg12171910#msg12171910

# 198
  • Плевен
Благодаря за информацията Hug. И аз знам ,че в Сани е по-хубаво, но там цените са много по-различни.
Гледах ,че BLUE DOLPHIN има много добър рейтинг в трипадвайзор. Някой да е ходил?

# 199
Момичета някой ходил ли е на плаж в Палио на около 6 км от Кавала? Интересува ме дали има хубави плажове и дали не са претъпкани...

# 200
Момичета, с моето семейство сме се ориентирали за почивка на Родос . с малко дете сме, а хотела 4 звезден, изглежда подходящ. Единственното ми съмнение е че мислиме да пътуваме около средата до края на юни, дали няма да умрем от студ?

# 201

Подред на номерата:
В Палио бяхме преди 3 години в Порто палио-хотелче директно на плажа,приятно,без особени очаквания,подходящо за спокоен отдих.В края на плажа пред хотела има малък бар-за сладоледи, коктейли .Плитко море,чисто.Дали ще е претъпкано зависи естествено от това кога ще отидете.
В Родос бях в началото на юни-жега...

# 202
Благодаря за информацията Hug. И аз знам ,че в Сани е по-хубаво, но там цените са много по-различни.
Гледах ,че BLUE DOLPHIN има много добър рейтинг в трипадвайзор. Някой да е ходил?

Ние ходихме в Блу долфин миналата година за една седмица през юни. Много ни хареса, чисто, много озеленено, големи стаи, хубава детска площадка. Много тих и спокоен плаж, кристално чисто море, но с камъни и по брега /чакъл, едър пясък/ и в морето, имаше и морски таралежи.
Ние бяхме със закуска и вечеря, разнообразна храна, макар че беше бедна от към плодове и риба /основно бяла риба на фурна с разни сосове/. Ако имаш конкретни въпроси, питай!

# 203
Отзиви за Вилидж маре до Метаморфоси. В Холидей чек са му добри.  Rolling Eyes

Биби, ние бяхме в Блу долфин, на 100 метра от Вилидж маре. Разбира се, се разходихме да разгледаме, може би заради сравнението с нашия хотел, не ми много допадна:
- много нагъсто са бунгалата, основно българи бяха туристите, доста шумно, разбутано около къщичките.
- не беше озеленено, тук таме някоя саксия и малко трева,
- много малък детски кът- 4-5 кв.м.
- плажа не беше чист, много клечки и разни изсъхнали водорасли.
- басейна ми се видя малък за толкова много къщички.
Иначе хората, с които разговаряхме, казаха, че качеството е съотносимо спрямо ниската цена, и са доволни.

# 204
Момичета, с моето семейство сме се ориентирали за почивка на Родос . с малко дете сме, а хотела 4 звезден, изглежда подходящ. Единственото ми съмнение е че мислиме да пътуваме около средата до края на юни, дали няма да умрем от студ?

По-вероятно е да умрете от жега  Sunglasses

# 205
  • София
Мацки, мерси за отговорите.Резервирах за .....Албена (в току що реновиран хотел), за остатъка от парите, които щяхме да дадем в Гърция ще отидем и на СПА.  Rolling Eyes
Гърция - догодина, като се върна на бач. Много народ сме и въпреки намаленията за ранни записвания, не намерих нещо под 2400 лв. за наш`та фамилия без да направя компромис с някое от изискванията ни.

# 206
  • София
Мацки, мерси за отговорите.Резервирах за .....Албена (в току що реновиран хотел), за остатъка от парите, които щяхме да дадем в Гърция ще отидем и на СПА.  Rolling Eyes
Гърция - догодина, като се върна на бач. Много народ сме и въпреки намаленията за ранни записвания, не намерих нещо под 2400 лв. за наш`та фамилия без да направя компромис с някое от изискванията ни.

Къде намираш за тази сума?С две деца на 13 /минава за възрастен,на повечето места/ и на 5 абсурд да намеря.

# 207
  • София
Къде намираш за тази сума?С две деца на 13 /минава за възрастен,на повечето места/ и на 5 абсурд да намеря.
Е моите са на 6 + бебе - търся хотели, където 1 или 2 от децата са фрии. На 13 наистина е възрастнен. Търся оттук, защото първо ползвам услугите им от доста време и второ са ветерани, що касае Гърция  http://rad-festa.com/bulgaria/gartsiya.html
Вие сте си за 2 двойни стаи, ама пък тогава хем голямото ще е възрастен, хем ще е по цени за единично настаняване. Другият ни проблем е,ч е не всички хотели имат апартаменти или фамилни стаи  Confused

# 208
  • София
Извинявам се, че ще се повторя  Blush
Планираме да почиваме на Закинтос. Никой ли не е бил там та да получа малко информация от първа ръка, както и препоръки за място, на което да отседнем. Ние планираме да наемем вила.

# 209
  • София
Bibi ние обикновено ползваме апартаменти или студия /в Бг или Гърция/,които позволяват настаняването на 4 човека.Две двойни стаи ми идват доста нанагорно,а и не мога да контролирам домочадието.
Май ще си резервираме пак Chrousso Village,поне знам какво да очаквам.Ама пусто много далеч от всичко,ако човек реши решиш да обикаля.Иначе за релакс е супер.
Ще разгледам линка и хотелите,които си посочила.

Общи условия

Активация на акаунт