На море в Гърция - 3

• 231 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте момичета! Много интересна и полезна тема. Ще я изчета цялата като имам повече време.
Бих искала да ви попитам нещо. Тази година смятаме да ходим в Гърция на море с детето и едни приятели. Въпроса е, че датата на заминаване е 28.05 и ме е страх дали изобщо времето ще става за плаж. Вие какво ще кажете? Можете ли да ме насочите къде ще е най-подходящо да отидем в началото на сезона и евентуално за цена около 600-700 лв. за двама души с дете, за 7 нощувки.
Ще пътуваме с колите.
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 406
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, харесали сме този хотел http://www.kassandra-palace.com/family-beach-hotel/en_GB/index-1.php .  Някой има ли впечатления?

# 407
ole, мястото е идеално именно да беснеят децата, като ги пуснеш на моравата и забравяш за тях. Ще останете доволни, изобщо в Гърция има чудесни условия за децата.  Peace

andonovag , къде по-точно ще ходите в Гърция?
Ако е по на юг, може и да става за плаж, ако е на Халкидики, според мен водата в морето ще е студена, но температурата на въздуха ще е окей за плаж.
Където и да отидете в началото на сезона, морската вода е студена. Щом ще пътувате с колите, значи искате да е близо, примерно до 500 км или колко далече сте си определили?
Бюджетът от 600-700 лв. за какво е, само за нощувки или за всичко, вкл. изхранване? Цената на едно студио от типа на Vrahos, където ще ходи ole, започва от 30-40 евро на вечер, това прави 280 евро = 560 лева за 7 нощувки, за храна ти остават 140 лева или 70 евро от определения бюджет. С тези пари е абсурд да се изхранвате 8 дни, дори само да пазарувате от магазин и да си готвите изцяло. Значи с този бюджет можеш да покриеш само нощувките или трябва да го преразгледате.

# 408
  • Düsseldorf
разгледай тук за Халкидики:
http://www.vidado.com/booking/ibe_tt2/erde/index.php?KID=577000& … &showresult=1

и тук за Олимпийска Ривиера:
http://www.vidado.com/booking/ibe_tt2/erde/index.php?KID=577000& … &showresult=1

Здравейте момичета! Много интересна и полезна тема. Ще я изчета цялата като имам повече време.
Бих искала да ви попитам нещо. Тази година смятаме да ходим в Гърция на море с детето и едни приятели. Въпроса е, че датата на заминаване е 28.05 и ме е страх дали изобщо времето ще става за плаж. Вие какво ще кажете? Можете ли да ме насочите къде ще е най-подходящо да отидем в началото на сезона и евентуално за цена около 600-700 лв. за двама души с дете, за 7 нощувки.
Ще пътуваме с колите.
Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 409
  • Пловдив
Little wingels , само за нощувките, като може и да се преразгледа бюджета  Laughing
Мислихме на Халкидики.
Също така може и да се ориентираме към някоя оферта с all inclusive, поне за храната да не мислим.
Ще прочета по-подробно темата и ще разгледам линковете, които сте давали.

# 410
  • София
Ние заминаваме за Майските празници ето тук  http://vakanzia.bg/bg/vacations_abroad/halkidiki_majski_praznici … htuvki_halkidiki/
 Вече сме платили но ще се радвам ако някои даде отзиви.

# 411
andonovag, в такъв случай всичко е на шест, няма нужда да преразглеждате бюджета.  Laughing
Разгледай студиата от сайта за настаняване на Халкидики, който е дала Параход. На Ситония е прекрасно.  Heart Eyes
База ол инклузив е по-икономично отколкото на свободно изхранване. Освен това е много по-удобно, когато си с малки деца. Но в Гърция е по-разпространен туризъм тип "селски", наем на вила/студио и свободно изхранване, вилите си имат барбекюта по дворовете, а в таверните храната навсякъде е прясна и вкусна. Обаче така излиза по-скъпо, например една порция калмари или октопод е 10-12 евро (още ли струва толкова, Параход?).  Коментирахме този въпрос подробно по-назад в темата, прегледай. Също и хотелските комплекси с ол инклузив коментирахме. Peace

gori70, Псакудия и въпросните бунгала вече се коментираха по-назад в темата.

Момичета, които влизате тук за първи път, моля преглеждайте темата преди да искате отзиви, защото такива вече са дадени за всички популярни дестинации, че и за по-екзотичните. Все пак в близо 30 изписани страници не сме спамили! Почивките на Халкидики са коментирани най-много.   
Без лоши чувства, моля, не се обиждайте, но започва да ми омръзва да дъвчем едно и също за всеки нов участник в темата, коментираме отново и отново едни и същи места за настаняване.  Rolling Eyes Peace

# 412

Момичета, които влизате тук за първи път, моля преглеждайте темата преди да искате отзиви, защото такива вече са дадени за всички популярни дестинации, че и за по-екзотичните. Все пак в близо 30 изписани страници не сме спамили! Почивките на Халкидики са коментирани най-много.   
Без лоши чувства, моля, не се обиждайте, но започва да ми омръзва да дъвчем едно и също за всеки нов участник в темата, коментираме отново и отново едни и същи места за настаняване.  Rolling Eyes Peace

Много се извинявам. Търсачката ми изкара само един коментар за този хотел и той не ми беше достатъчен. Интересува ме нещо конкретно, за което търсачката не ми помога,  а не "препоръчайте ми къде да почивам в Гърция", за да ме пращате цялата тема да чета без дори да е сигурно, че ще намеря инфо от първа ръка за Касандра Peace

# 413
  • София
Здравейте,

Моля някой ако има впечатления за настаняване в Неа Врасна да сподели. Интересува ме хотел/къща с двор.

Предложенията в нета за там са доста малко, та ако някоя има лични такива с координати, ще съм много благодарна  Hug

# 414
  • с/у ОколоМръсТното

чуден сайт. Мерсиииии  Hug

Присъединявам се към това:

Ми така де, ровете и търсете. Пък и Гърция е близо... Поне 1-2 ходения ще са ви нужни и ще можете по-лесно да се ориентирате.

За Врасна и околия има тема от мин. година. Потърсете я.

# 415

Без лоши чувства, моля, не се обиждайте, но започва да ми омръзва да дъвчем едно и също за всеки нов участник в темата, коментираме отново и отново едни и същи места за настаняване.  Rolling Eyes Peace

Много се извинявам. Търсачката ми изкара само един коментар за този хотел и той не ми беше достатъчен. Интересува ме нещо конкретно, за което търсачката не ми помога,  а не "препоръчайте ми къде да почивам в Гърция", за да ме пращате цялата тема да чета без дори да е сигурно, че ще намеря инфо от първа ръка за Касандра Peace

Ха, извинявай, че те "пращам" да четеш цялата тема! Тя темата не е енциклопедия за почивките в Гърция, нали, че да си сигурна, че ще намериш търсеното!  Rolling Eyes
Предполага се, също така, да бъде полезна и интересна на редовните й потребители, защото иначе няма да има такива.

Не знам какво си намерила с търсачката, аз намерих коментари за Касандра Палас Хотел в стара тема тук във форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363011.495
Като пускам търсене в гугъл, първо написвам бг мама, така че най-напред да излезе инфото от форума, ако има такова, а после от други сайтове.
Надявам се да съм ти била полезна и дано ти отговори някой, който е посетил този хотел.  Peace

# 416
  • София
Little wingels всеки в един момент е бил нов потребител в тази тема.И за да стане редовен потребител първо трябва да бъде нов. Peace
И понеже аз търсих отзиви за същия хотел,търсачката на БГ Мамма не изкара нищо конкретно.А и в посочените от теб коментари не става ясно нищо повече от факта,че хотелът е реновиран.И това са коментари между тур агенти,а не хора,които са почивали там.Поне аз останах с такива впечатления.

Муцуна моят съвет е да потърсиш отзиви в TripAdvisor.Аз поне там намерих някакви...

# 417
  • София
За Врасна и околия има тема от мин. година. Потърсете я.

Прочела съм темата, и не само нея, но няма информация за това което търся  Peace

Та все пак ако някой може да ми даде координати на къща/хотел/вила с двор в Неа Врасна (трябва ми тихо и спокойно място) ще съм много благодарна!  Hug

# 418
Little wingels, хайде не с този учителски тон. Някак дразнещо е навсякъде в този форум да попадаш на вечно мрънкащи и недоволни "стари кучета", които те "бичуват", че не си прочел последните 30 страници и отминалите 10 теми. Айде с по- нормален тон, големи хора сме, някои от нас и интелигентни Mr. Green. Ако ти нямаш желание да ми отговориш на питането или просто няма какво да кажеш по зададения от мен въпрос, редно е да си замълчиш. Други ще са по- позитивни и ще го направят.
И благодаря ти, че си пуснала търсачката от мое име, но това, че в рамките на 10 поста се говори за реновирани и недоремонтирани стаи през 2009 не ми помогна много. И все пак благодаря за отделеното време.
Ali&Meli , четох там доста преди да попитам тук. Противоречиви са мненията. Щеше ми се да чуя нещо от наш човек Grinning

# 419
  • София
Бях казала, че ще пиша за Пилио, но момичетата вече са дали информация, а и виждам, че повечето от вас предпочитат Халкидики и надали ще тръгнат по завоите към Пилио, така че сменям посоката. Ние почиваме на Халкидики откакто се роди детето, за по-близо, от тази година мислим да се върнем на старите си островни навици:) Но миналата година попаднахме на страхотно място. Намира се малко преди Вурвуру, в едно заливче, срещу островчето Лагониси. Ето това е местенцето:
http://www.lagonisi-beach.gr/jms/
Накратко - страхотни къщички, тип мезонет, по-скъпи са, но си заслужава, отпред една прекрасна морава и право в морето. Чудесен плаж, празен през август!!! До обяд имахме лукса да сме почти сами на плажа, на което не се бяхме и надявали. Няма храна, ние си готвехме за обяд и вечеряхме в таверничките на кея. Страхото е да станеш, да си пийнеш кафето на верандата и да се мушнеш в морето, без да разнасяш чанти и багажи за плажа. Недостатък - никой не чисти апартаментите, просто все едно си наемаш къщичката и си се оправяш сам вътре, без външни намеси Simple Smile

Ето плажът - в единия край има много живописни плоски камъни. Водата е до колене Simple Smile

И още няколко снимки. Водни колела и канута има безплатно от хотела.
http://pontes.snimka.bg/sea/lagonisi.581462.22886428

Общи условия

Активация на акаунт