На море в Гърция - 3

• 231 027
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • зад парка
До утре Олимпик и Еджиън имат промоции от Атина до островите - 100 евро двупосочен билет

# 571
Другата неделя заминаваме за Сани, надявам се до 15 да се оправи времето.

Olive, не гледайте много прогнозите. Няма да повярваш, че вчера /и предният ден/ бях на плаж на Банана бийч, остров Скиатос, слънчево - 20-25 градуса  Grinning.
А вечерта континента ни посрещна със студ и дъжд.
Наистина на това островче са едни от най-хубавите пясъчни плажове, с изключително чиста вода  Peace

# 572
  • София
Браво на вас! Но ние сме на Халкидики, едва ли ще е толкова хубаво. Confused Скиатос все пак е по-надолу.
Снимки имаш ли? Simple Smile

# 573
  • софия
Момичета, имате ли впечатления от Litsa Panagi House, Vourvourou?  Praynig
Самоцитирам се и се надявам.

+ Добри места за хранене във Вурвуру?

# 574
  • Deutschland/HE
Браво на вас! Но ние сме на Халкидики, едва ли ще е толкова хубаво. Confused Скиатос все пак е по-надолу.
снощи се върнах от Порто Карас. За съжаление е доста хладно и не става за плаж, но е приятно за разходки. Температурите бяха под 20градуса, но духаше и доста хладен вятър. Дано да се постопли следващите дни.
Не съм впечатлена от хотела - Мелитон, сравнявам с Антемиус, храната не беше толкова богата и разнообразна, хотела като са го построили е бил 5звезди, но вече е не повече от 4.

# 575
  • София

Мястото изглежда разкошно. А дали имаш инфо за цената. Може и на лични.
Благодаря.

# 576
Тези, които са ходили вече на Крит бихте ли могли да кажете в коя част на острова има по-хубави плажове. Ако може и хотел да препоръчате.   bouquet

И аз се присъединявам към горната молба. Моля, които са ходили на Крит, да ме ориентират в избора на място/хотел. 

# 577
  • зад парка
Ние определено се ориентираме към Ханя.

# 578

Olive, ето малко снимки от остров Скиатос. Определено избрах началото на сезона, преди да дойдат тълпите  Wink
Не гарантирам, че плажовете ще изглеждат така след 2-3 седмици  Laughing Тези дни беше уникално спокойно и красиво  Peace

Кукунарес бийч

На мен ми допаднаха Елиас бей и Банана бийч
Елиас бей

Банана бийч

Ето още снимки и от градчето Скиатос , крепостта Кастро, ....
http://multiply.com/slideshow/scorpios2007:photos:44/1

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 12:36 от scorpios

# 579
  • София
Мнооого хубаво изглежда! Може би другото лято... Grinning

# 580
  • софия

Мястото изглежда разкошно. А дали имаш инфо за цената. Може и на лични.
Благодаря.
Цената зависи от времето, в което сте решили да ходите. Ние бяхме питали за средата на юли - 55 евро апартамент. Peace
Аз на снимки много, много вяра нямам. За това и разчитам на преки впечатления. За съжаление в нет-а нищо, никъде не намирам.

scorpios, прекрасно изглежда!

# 581
# 582
  • софия
Нищо повече не пише от в другия сайт Thinking

# 583
какво друго да пише , за цени и резервация си ги питам директно , напр.двойна стая с кухн.бокс е 35 евро през юни месец

# 584
  • софия
Ние не обсъждахме това. За това и не разбрах защо пускаш линка и информацията в него с какво допълва написаните и обсъдени вече неща.

Общи условия

Активация на акаунт