На море в Гърция - 3

• 231 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Неа Врасна, Ставрос и Аспровалта не са Олимпийската Ривиера.

Явно пак не съм разбрала къде сме били.  Embarassed Аз пък бодро бях решила че сме били точно там.

# 556
  • София
Има ли решили да пътуват в северна Гърция през герьовденските празници и не се ли плашите от прогнозите за лошо време.  newsm78 Никак не съм радостна, като гледам какво е навън, а съм наясно, че отложим ли о сега едва ли ще се наканим пак....
Оф, и се чудя какви дрехи да слагам в багажа. Няма как да се откажем, всичко е платено и решено. Надявам се в петък като минем Сандански да видим чисто небе, какво винаги впрочем  Wink.
Неа Врасна, Ставрос и Аспровалта не са Олимпийската Ривиера.
Явно пак не съм разбрала къде сме били.  Embarassed Аз пък бодро бях решила че сме били точно там.
Те плажовете доста си приличат всъщност. Peace

# 557
  • На брега на реката
Има ли решили да пътуват в северна Гърция през герьовденските празници и не се ли плашите от прогнозите за лошо време.  newsm78 Никак не съм радостна, като гледам какво е навън, а съм наясно, че отложим ли о сега едва ли ще се наканим пак....
Оф, и се чудя какви дрехи да слагам в багажа. Няма как да се откажем, всичко е платено и решено. Надявам се в петък като минем Сандански да видим чисто небе, какво винаги впрочем  Wink.

http://www.meteo.gr/main.asp

Сайт за времето в Гърция. Изберете си район от картата  или град по областите вляво.  Wink

# 558
Момичета, благодаря на всички за коментарите   bouquet
Продължавам търсенето на "мойто си" място за почивка  Wink
Тази година покрай емоциите с абитуриента/кандидат-студент  #Crazy и изчакването на датите за изпити, класирания и т.н.  Rolling Eyes не само, че отложих всичко във времето, наложи се  да поогранича и бюджета за почивка, поради други очаквани и неочаквани разходи  Sick и вече и аз не знам какво искам май  Mr. Green
Съвсем не ми се покриват изисквания=цена и само резервации и хотели сънувам  hahaha
Сори за спама ...ама се оплаках  Embarassed

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 19:42 от *2K*

# 559
  • Sofia
За който се интересува: Пуснаха Blue Dolphin за 21-24.05. за 72 евро на човек - 3 нощувки със закуска и вечеря. Peace

# 560
  • Beyond the Frontiers
И Крит с чартър  http://www.teztour.bg/spohotels2.php?spoid=4152638

# 561
  • София
За който се интересува: Пуснаха Blue Dolphin за 21-24.05. за 72 евро на човек - 3 нощувки със закуска и вечеря. Peace
Може ли подробности или линк към офертата. Благодаря   bouquet

# 562
  • София
Galactic Voyager, каква хубава новина, честито! Grinning
Другата неделя заминаваме за Сани, надявам се до 15 да се оправи времето. Чудя се дали да не останем след 5 нощувки там за още 3 нощувки някъде по ръкавите, когато резервирах, не сметнах празниците 22-24 май, предполагам, че ще има места и на място. Чудя се за Ирене' house в Каламитси, макар че е малко далеч от Сани, или пък някъде по първия ръкав също може, някакви предложения? Иска ми се да е нещо малко и спокойно след Сани, подозирам, че тълпата там ще ми дойде в повече. Simple Smile

# 563
Здравейте,
много искам да отида това лято на почивка в Гърция. Казаха ми, че на о. Закинтос било рай. Гледах клипчета и освен залива нищо кой знае какво няма. Искам местност с мн зелинина и красива природа. Можете ли да кажете къде е най-добре ?

Закинтос е много добър вариант, има и много зелени места, но от нета май трудно ще ги откриеш Simple Smile

Не съм експерт по острова, бях там за 5 дни, но ми се струва, че 10 дни можете да си изкарате много хубаво, сменяйки поне 5-6 плажа - всичките в зеленина.
Писала съм по-напред в темата.

Ако щеш и отдалечеността му от България също е предимство. Минаваш през цяла Гърция Simple Smile
И си практически в Средиземно море.
smile3525 Мисля, че ще остане за догодина, но определено ще искам да е там . Simple Smile

# 564
  • София
Между другото за Закинтос имаше не лоша оферта от Александрия травел

http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /157/Gloria-Maris

Но не зная как е този хотел. Изглежда доста прилично. Има вариант и със собствен транспорт.

# 565
Между другото за Закинтос имаше не лоша оферта от Александрия травел

http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0 … /157/Gloria-Maris

Но не зная как е този хотел. Изглежда доста прилично. Има вариант и със собствен транспорт.

Ние резервирахме по тази оферта, за годишнината от сватбата ни през август. Предпочетохме със собствен транспорт - винаги така ходим по островите, за да обикаляме. Ще разказвам после как е било.   bouquet

# 566
  • София
И аз за август гледам, че и ние имаме хем годишнина от сватбата, хем и тогава ни е отпуската.

# 567
Ще се включа и аз в  темата. Миналата година бях на Акратос- да си кажа право изобщо не бях доволна. Храната беше ужасна  - ние бяхме all inclusive.Плажа кофти.  Ходихме на Амолиани- плажа там е страхотен. Тия дни се рових в мрежата и  намерих един хотел там Agionissi resort, обаче четох кофти отзиви за него.Ако някой е бил там да каже, заслужава ли си  изобщо.

# 568
  • София
Тези, които са ходили вече на Крит бихте ли могли да кажете в коя част на острова има по-хубави плажове. Ако може и хотел да препоръчате.   bouquet

# 569
  • Sofia
Закинтос е много симпатичен остров , идеален за почивка. На всеки ъгъл има туристичски агенции, които предлагат различни екскурзии до разни интересни места и уникални плажове. Бяхме в този хотел , на главната улица на градчето е , беше чисто и храна имаше много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт