На море в Гърция - 3

• 231 030
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Абсурдистан
Olive, ето малко снимки от остров Скиатос. Определено избрах началото на сезона, преди да дойдат тълпите  Wink
Не гарантирам, че плажовете ще изглеждат така след 2-3 седмици  Laughing Тези дни беше уникално спокойно и красиво  Peace
А водата ставаше ли за къпане?

# 586
    Кои гръцки морски курорти са по-близо до София?

# 587
А водата ставаше ли за къпане?

Хладна беше около 16-17 гр., англичаните нямаха проблем  Laughing,
с неопрен също става. Има доста места за посещение - църкви, манастири, стария град-крепост на Кейп Кастро, преходи пеша, с колела или коне през боровите гори,....вкусните панорамни ресторантчета Peace
Само екскурзиите с лодки до съседните острови и Марина парк с тюлените все още не бяха актуални.

Скиатос - стария порт

Кастро

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:31 от scorpios

# 588
Загледах се в офертите, които предлагат в момента Александриятравел и бих искала да споделите лични впечатления (ако имате такива) от предложените хотели (включително относно плажната ивица и самото населено място):
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9E%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0 … D0%B8%D0%BA%D0%B8
Благодаря предварително!   bouquet

п.п. Каточели най-много ми допада офертата за хотел Империал в Касандра - ако може и за нея конкретно мнения.  Hug

# 589
Момичета, имате ли впечатления от Litsa Panagi House, Vourvourou?  Praynig
Самоцитирам се и се надявам.

+ Добри места за хранене във Вурвуру?
Не сме почивали точно в тази къща, но преди 3 години бяхме във Вурвуру и огледах всички къщи, които ми бяха направили впечатление в нета. Litsa Panagi House отвън изглеждаше точно както е на снимките. Не е от къщите, които са точно на плажа.

# 590
  • софия
Не сме почивали точно в тази къща, но преди 3 години бяхме във Вурвуру и огледах всички къщи, които ми бяха направили впечатление в нета. Litsa Panagi House отвън изглеждаше точно както е на снимките. Не е от къщите, които са точно на плажа.
Благодаря ти, Mur! Това, че не е точно на плажа не е проблем. Има голям двор. Надявам се плажа да е близо и къщата да не е до шосе/път?
А какво ще кажеш за храненето? То ми е голяма мисъл, защото нямаме култура да се храним с боклуци (харесваме готвено, салати и естествено морски храни), но и нямам намерение да готвя. Най-много някой и друг таратор и то с кисело мляко, което смятам от тук да си вземем. Там за толкова пъти ходене така и не открих хубаво кисело мляко. Все попадам на нещо подобно на к.м., гъсто и безвкусно.

# 591
zvanche, къщата се намира на единствения път, който минава през Вурвуру, но тя е по-навътре в двора. От сайта, който си дала можеш да видиш местоположението и на Google maps. Плажа е относително близо, но ако иската да ходите до Кариди бийч ще трябва да ползвате кола. За хапване не мога да ти препоръчам нищо, понеже ние бяхме за 4 дни по майските празници и си правехме барбекю. Повечето заведния по това време не работеха. Хапвахме калмари на една таверна до плажа, но не се сещам за името.

# 592
  • софия
zvanche, къщата се намира на единствения път, който минава през Вурвуру, но тя е по-навътре в двора. От сайта, който си дала можеш да видиш местоположението и на Google maps. Плажа е относително близо, но ако иската да ходите до Кариди бийч ще трябва да ползвате кола. За хапване не мога да ти препоръчам нищо, понеже ние бяхме за 4 дни по майските празници и си правехме барбекю. Повечето заведния по това време не работеха. Хапвахме калмари на една таверна до плажа, но не се сещам за името.
Да му се невидяло! А уж точно това гледахме! Един път да има и ние до него! Дано поне не е шумно. За ходенето на плаж с кола не е проблем. Ние така или иначе обичаме да обикаляме. Там плажове и плажчета да искаш. Последните 2 години само минавахме покрай Вурвуру и от пътя ни хареса, но не сме влизали в града и не сме спирали. Една колежка ми каза, че повечето къщи били на университетски преподаватели (каквото и да означава това и който и университет да е). Не знам дали е така.
Благодаря ти Hug

# 593
Вурвуру е село, а не град. Не е шумно, защото къщите са по-навътре в имотите, не на самия път. Той и пътя е малък, да не мислиш, че има натоварен трафик.  Laughing
Селото няма център, няма площад, няма търговска улица, съответно няма къде да се събират хора да създават шум. Според мен прилича на вилна зона. Спомням си 2 минимаркета и няколко таверни.
Ние наехме студиа в една вила на брега. Не си спомням името на къщата, в съседство имаше няколко таверни на импровизирана тераса над плажа.
И ние си правихме барбекю 1-2 пъти, иначе се хранехме по ресторантите.
Това за университетските преподаватели е вярно, от Солунския университет са. Мисля, че университета има и някаква почивна база във Вурвуру, но не съм сигурна. 

# 594
  • софия
Екстра! Значи ще бъдем на гръцки селски туризъм  Laughing

# 595
За хапване във Вурвуру бих ти препоръчала ресторант Горгона и ресторанта на хотел Вергос. Двата са много близо един до друг, само една къща ги дели, но са малко далече от  Litsa Panagi House. Peace

# 596
  • София
scorpios, прекрасни снимки!!!!

# 597
  • софия
За хапване във Вурвуру бих ти препоръчала ресторант Горгона и ресторанта на хотел Вергос. Двата са много близо един до друг, само една къща ги дели, но са малко далече от  Litsa Panagi House. Peace
Hug Hug Записвам си ги. Ние обичаме да се разхождаме.

# 598
Загледах се в офертите, които предлагат в момента Александриятравел и бих искала да споделите лични впечатления (ако имате такива) от предложените хотели (включително относно плажната ивица и самото населено място):
http://www.alexandriatravel.bg/%D0%9E%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0 … D0%B8%D0%BA%D0%B8
Благодаря предварително!   bouquet

п.п. Каточели най-много ми допада офертата за хотел Империал в Касандра - ако може и за нея конкретно мнения.  Hug

С риск да ме увикате, но ще се самоцитирам с надеждата да хвърлите едно око на хотелчетата..  Embarassed

# 599
  • София
Присъединявам се към последния пост. На мен също ми допадна Империал и моля някой ако има впечатления да се включи, че офертата е до неделя и почти съм се навила да резервирам за там за Август. Цената определено ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт