Бебето от Горна Оряховица е родено мъртво

• 37 332
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 900
Адвокатите са такива навсякъде по света просто работата им е да защитават клиентите си ,виж за съдиите ......
Ако наистина има свидетелски показания от няколко души от персонала , и експертиза който не заявява категорично на 100 % ,че бебето е мъртвородено и СРС-тата бая нагъл трябва да е съдията .

# 901
Да, ама са невинни до доказване на протвното, а да се докаже физически и фактически, че бебето е живородено е невъзможно. Всяко свидетелско показание може да стане за посмешище в съда, понеже в България адвокатите са специалисти не по правосъдие, а по изваждане на престъпници на свобода. Работата е в това що за съдия ще гледа делото и под какъв политически натиск се намира в момента.

Тука мога да се съглася с Мишона  Peace

Илиана, нищо не ти е ясно, особено мнението ми за полицията - уважавам полицията, мразя полицейщината, а мнението ми за докторите, не е такова, каквото ти си мислиш, че е. Hug

# 902
По филмите съм виждала, че има начини да се разбере много за това как е умрял и от какво точно един човек. Предполагам, че има начин да се разбере и дали бебето е било живородено.
Още повече, след като сто милиона пъти се каза, че е опитвало да диша.

Статията в 24ч. е  Confused Ако това е истината за случая и бебето е агонизирало ужасно тия са за изливната стаичка..

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:11 от 10 c's

# 903
По филмите съм виждала, че има начини да се разбере много за това как е умрял и от какво точно един човек. Предполагам, че има начин да се разбере и дали бебето е било живородено.

Нужно е желание все пак да се разбира каквото и да било.

# 904
  • София-Лагера
Назначена е деветорна експертиза .
Случая не е приключил.
Показания на санитарка от болницата е ,че бебето е проплакало.

# 905
  • ENGLAND
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-01-14&article=353900
Най-сетне главната героиня  проговори.
Кога и по коя телевизия е Карбовски?

# 906
Вече ми е такова  Sick от всичко изписано по този случай.

# 907
Ето последното предаване
За съжаление не може да се гледа, само уводните думи. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 20:34 от катюнгелче

# 908
За бебето е трябвало да се положат грижи , а подаръци не е имало / виж по-горе в Клюкарник темата " Подаръци за гинеколози и акушерки " , за какво иде реч , просто / , помислили са , че е нежелано ! Пфу ! Гади ми се вече като чуя лекари ! Търгаши и просяци нагли ! Много малко са вече истинските професионалисти сред тях !

# 909
  • София
Аз го гледах това интервю. Освен думите на момичето, че според нея бебето е било розово и крачето му мръднало като й го показали, нищо друго важно не каза за бебето живо ли е било, мъртво ли. И каза, че са я прегледали, докторът е направил ехограф и е откъснал снимката. Останалото, тя сама си каза, че е прочела и чула от медиите. Това за подаръците и прочие е чисто нейно предположение.

# 910
ами щом му е мръднало крачето явно не е било мъртво. А и те докторите също си го казаха ясно хорицата.

# 911
  • София
Ами, не знам, да ти кажа, аз не бих разчитала много на думите на момичето. Била е под стрес, постоянно е питала как е детето, те нищо не са й казвали, обдишвали са го, но бебето не е проплакало. Още, тя е видяла бебето розово, т.е. каза, че не е било синьо (явно сравнява липсата на синьо с розово) и мръднало краче, когато, по нейните думи, за секунди е дошъл докторът с бебето в ръце и е казал, че е мъртво. Сега, в такъв момент е малко трудно за секунди да прецени със сигурност дали е било розово и дали е мръднало, често на хората паметта в такива моменти смесва фактите с желаното. А и, знаеш, човек в началото отрича при такива травми, за да не изперка.

# 912
Цецо го обвиниха и оправдаха вече. А докторчетата? Чисти като сълзици, няма кой и на какво основание  да им предяви обвинение. http://www.dnes.bg/temida/2011/02/01/cvetanov-chist-po-skandalni … oriahovica.110198

# 913
Е как няма! Това май е най-безгръбначният главен прокурор от всички досега. Ама то с неговия произход, много трябва да слушка.

# 914
Че, кой го е обвинявал Цецко в неправомерно разгласяване на разговорите в СРС-тата. Обвинението беше, че неправомерно обвини лекарите, и заяви от трибуната, че са убийци, преди да бъде произнесена присъдата от съда. Е`ти и държавата и чудото. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт