Отговори
# 495
  • Сливен
Нея и двете предложения ми харесват newsm10! Докато ги гледах се обади нашия тати и като чу, че Усоето е на 10 км от Йовковци и се нави от раз, веднага си направи програмата  Mr. Green.
Хрисси, Мия, успех в търсенето Peace!
Аз си смених работата когато Мариела беше на 3 год. , вярно че не е като на 1, но ги интересуваше дали мога да разчитам на някой да я гледа. Но много ми беше мъчно че като се разболееше аз все търсех на кой да я оставя - то не бяха баби, дядовци, свако, съседка и кой ли още не, че понякога и по няколко души се сменяха на ден, в зависимост от възможностите на всеки, и то точно когато на детето му е криво и зле и има нужда от мен.

# 496
  • София
Леле Нея - много ми хареса и на мен Усоето!!!

# 497
Оооо ама аз сутринта спала недоспалаиневидях снимки на Усоето...а то много хубаво лелеее.Останаха ми очите в тревните площи (и не само  Mr. Green) ама си представих буболечките как ще се търкалят и тичат. Grinning

Ели как ги го написала ако не знаех какво ти е участието щях да си помисля че си теляк в банята. hahaha Wink

Хрисе благодаря за поканата ще дойдем Hug Heart Eyes

# 498
Леле Нея - много ми хареса и на мен Усоето!!!
Да и на сутринта Нея да ни приготви закуската като готвач-художник  Mr. Green

Шегата на страна, ще следя пуснатата тема за това детенце  ooooh!
Дано не е истина!

# 499
Нея и двете предложения ми харесват newsm10! Докато ги гледах се обади нашия тати и като чу, че Усоето е на 10 км от Йовковци и се нави от раз, веднага си направи програмата  Mr. Green.
.
И моят така-а децата ще им ги пращаме ли?

# 500
  • Варна
Иве, линка който си пуснала направо ме потресе   Sad

Явно ще ходим на Усоето, като ви гледам коментарите   Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 15:44 от Neya

# 501
  • София
Ива и аз я следя тая тема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Явно съм нещо балама, ама за първи път чувам, че раздават "успокоителни" на дечицата  #2gunfire #Cussing out

# 502
Оле, тази тема ме побърка, хора!

Иве, мерси, че я сподели. Все пак да сме наясно!   bouquet

Целувки и гуш от нас с Васи!  Hug Heart Eyes

# 503
Ами не знам...мен ме съмнява, че майката ги е използвала за нея и е навредила на детето чрез кърмата. И понеже няма как да каже-ами аз пих и накърмих детето се оправдава с яслата. Знам ли, не ми се искада обвинявам никой, но при положение, че е отказала да даде кръв картинката е ясна  Thinking
Стеле  Hug

# 504
Абе хорааа.....сега още чета темата-майката която я е пуснала е от нас......Тя рядко пише ,но ние с Маргаритка сме се засичали с нея в НСА.......

# 505
На мен не ми се вярва някой нарочно да дава нещо на децата.....пълен абсурд.
Хубаво е да се чуе и другата страна. Peace

# 506
  • София
божеее тази тема която Ивето пусна доста ме притесни. Ние нали от понеделник тръгваме на ясла и сега ми е едно свито на душата....
иска ми се да не е вярно това за отношението на лелките в яслата, ама като знам колко изрод има по този свят....
дано бързо се оправи детенцето на fruity

.....................
май сега не мога да вземам отношение по другите теми.....

Нея   bouquet, благодарско че се нагърби с тази нелека задача

# 507
Аз се чудя от къде ми е позната...както и да е. Искрено се надявам това да не е нов метод за успокояване на децата  ooooh!
Утре ще ходя до София и ще се върна чак другата седмица. Там нямам интернет, ще ви чета при възможност  Hug

# 508
Днес моят мъж беше по работа в Елена и го запратих в Усое  Mr. GreenКаза,че не му се видяло голямо,но негова колежка е работила там и местат май съм към 90бр. Иначе и в Емен у хубаво,но в Усое му се видяло по.....Направил е снимки,при интерес мога да кача....

# 509
  • София
И от мен един глас за Усоето. Изглежда ми много добре.
Neya, за да прилъжа милото, му казах, че и твоят мъж ще е там и ще могат да си говорят за сърф  Mr. Green Пък ти ако не го довеждаш, по-добре не ми казвай  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт