Отговори
# 480
Добър ден!

Антония - Честит имен ден!   bouquet

Кло - Честит имен ден на Тони!   bouquet

Момичета, живот и здраве в петък ще ни слагат ваксината, която трябваше да се сложи на 13 месеца.... имам питане - платена ли е? Говоря за тази живата! Благодаря!  Hug

# 481
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнуващи!
Много са ви готини снимките от събота, ние пак не можахме да се класираме, надявам се следващият път да успеем!  Embarassed
Моите парички от майчинството ги преведоха още в началото на месеца.

# 482
Честит празник и от нас!
Стеле, ние я сложихме миналия понеделник тази ваксина Приорикс. Платена е от касата.
Само дето получихме реакция след 3 дена. (Лекарката каза от 7 до 14 дена да очаквам реакцията)Температура 38,5 градуса за 2 дена+сополи+диария+раздразнителност  Tired
Това е нормално, ако се случи няма да се притесняваш. Може и малко обривче да има.
Дано да не получи реакция, при Елито нямаше никакви подобни симптоми  Hug

# 483
 Ивa - Много ти благодаря, мила!  Hug А за колко време отминаха реакциите и даваш ли нещо при тези диария и температура? Виж каква разлика има от дете до дете!  newsm78  bouquet

# 484
Здравейте,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Емо и Криси са все още болни. Всъщност Криси почти се оправи, но при Емо нещата малко се влошиха. Днес педиатърката му би една инжекция Урбазон, денем по три пъти му пръскам Вентолин и вече няколко дни е на антибиотик. Снощи така силно му свиреха гърдичките..., поне спа спокойно, за разлика от предишните две вечери. Оказа се, че това са спазми. На всичко отгоре Емо повръща антибиотика, повдига му се от него. За сега минава номера като му го слагам в яденето.

Гледам хубаво сте си изкарали на срещата. Хвърлих един бърз поглед на снимките. Ама много сладки тез ноемврийчета.

Майчинство за декември и аз все още нямам.

# 485
Привет!Сигурно сте ме забравили.

Честит имен ден на именниците днес!

Майчинството за декември и аз не съм го получила още.

Стели, моята Силвия от тази ваксина в момента е със зачервено гърло.На седмия ден от поставянето на Приорикса започна да вдига температура.След три дни t до 38,4 се зачерви гърлото.Днес четвърти ден вече няма t, но лекуваме гърлото.  CrazyДруги симптоми няма за сега.
Дано при вас няма реакция!

Хубав ден  Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 15:47 от lenka

# 486
  • София
Честито на имениците, да са живи и здрави  Hug

Яничка83 много е гадно това със спазъма  Whistling. Не съм наясно от какво сте болни, НО нали ние лежахме седем дни с бронхиолит и спазъм /един/. Лекарите ми обясниха, че това не се лекува с антибиотик. И на Емо как му свиреха гърдите ... не ми се спомня. Само инхалации с вентолин и боц с урбазон през 12 часа.
В петък викнах хомеопатката ни на контрола вкъщи. Да споделя инфо. Ако имате съмнения за спазъм, броят се броя на вдишванията в минута, в спокойно /до колкото може/ състояние. Ако минат 40, бегом към болницата. За сравнение нас са ни приели в отделението с 80  Sick. Гледало се /хич не съм забелязала  newsm78/ около ключицата като диша детето, хлътвало някак неестествено. Бронхиалния спазъм влошава достъпа на кислород в целия организъм. И така всъщност страдат всички органи - от липса на кислород. Затова е важно достъпа на кислород да се коригира по най-бързия начин.
Още веднъж Яничка  бързо оздравяване на малкия юнак  Praynig.
ПС Майчинство и аз нямам за декември и за ноември.
 #Cussing out Тая гадната ваксина още не сме я били, че нали трябва да си здрав на сто процента. Така като чета хич и не ми се бие, ама ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 487
Ивa - Много ти благодаря, мила!  Hug А за колко време отминаха реакциите и даваш ли нещо при тези диария и температура? Виж каква разлика има от дете до дете!  newsm78  bouquet
Забравих да добавя и конюнктивит..
Мина му за 2 дена, но вече четвърти ден продължава хремата и има малко конюнктивит...ревльо реве, до по-късно
Редактирам - за температурата давах Панадол и Нурофен-редувах ги. Дават се над 38 градуса, през 4 часа при нужда.
Едно съобщение го пиша 2 часа  Crazy
Виждам има болнички, дано оздравявате бързо.
Момичета, никакво време не ми остава, да не се сърдите, че пропускам коментарите ви. Каквото видя по диагонал когато мога се включвам  Hug

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 16:44 от Ивa

# 488
  • Сливен
Ние отложихме ваксината засега, според лекарката по-добре да мине още малко време от боледуването й, ходихме и на УНГ и ушите й са още зачервени.
Яничка, наистина е неприятно и доста страшно, на мен направо ми се плачеше като гледах дребосъчка как диша, и на нея в болницата й биха на 12 часа урбазон и правихме инхалации с вентолин, на Мая на втория-третия ден й се поуспокои дишането, но минава доста повече време - при нас още десет дни, докато се нормализира съвсем.
СТискам палци за бързо оздравяване Hug.

# 489
  • Варна
Честит Антоновден   bouquet
Честит имен ден на принц Тони  Mr. Green

Мен ми е лудница последните дни, че имам много работа. А и Ева полудява, ако не я изведа навън. Малко не остава време за сън, ама ...

За Софийската среща - страхотни сте  Hug Браво на цялата ни отчетна тема, много сме сериозни вече всички в срещите  Mr. Green
За националната среща - мислих да пусна тази вечер нова анкета с хотелите и цените и се зачетох в другите срещи на мамите от другите отчетни теми. Видях някои места, които ми допаднаха:
1. Комплекс Имението, на 20км от Търново, с. Емен http://imenieto.com/
2. Комплекс Усоето, на 2км от Елена http://www.usoeto.com/

Ще им звънна утре за цени и вечерта ще пусна всички хотели, че да си избираме вече.

Айде лека  Hug

# 490
Добруууу ютроооууууу  Hug Хайде на кафето има за всички  Grinning

Ей добре че бг мама има опция за смяна на езиците че нямам фонетиката и на червените буквички хич немога да пиша...ама късно се сетих...Четях ви четях..и си чаках мъжо да ми намери и тури в компа буквичките hahaha Нали ми преинсталираха компа та така.

Нея хареса ми първото предложение не погледнах цените...но ще чакаме твоите оферти Wink Хареса ми и предложението на Лулуто,беше пуснала линкче миналата седмица.Аз събирам от закуски и дано успеем да дойдем. Crazy

Всички болничи бързо оздравяване Hug,така ми е мъчно като боледуват малките душички. Sad

Ние сме добре като изключим зъбите които го мъчат и няколко нощи не сме спали..и най-кофтито е че иска баща му да го гуши,и човека неможе да се наспи.И през деня киселее ама тези няколко нощи беше кофти.Тази нощ си спа слава богу,дано и следващите е така. Praynig Ако ще киселее да е през деня че ми е жал за баща му.
Ааааа да се похваля Мишкоту вече прави първите си плахи самостоятелни крачки. Grinning Пуска се за 3-4крачки,от спалнята до радиатора..но пак е нещо.Иначе когато ме хване да ходи,аз го пускам правя си ръцете около него като обръч и така ходи доста.А снощи татко му  го прилъга да ходи към него около 10на крачки.Ох толкова е вълнуващо,прекрасно да видиш как малкото човече добива нови умения...и аз пак си поплаках от щастие. Grinning И да кажа на всички мами които си мислят че скоро няма да проходят дечицата,спокойно и аз така си мислех но той ни изненада.А и има време не ги мислете. Hug

Гледах снимки от софийската срещичка,страхотни сте всички и най вече децата Mr. Green Wink съжалявам че неуспяхме да дойдем но следващия път ще се постарая да сме там.Хубаво е поне веднъж в месеца докато е неподходящо да борисовоградински срещи.Ох ама така мило ми стана като видях колко са пораснали малките сладурковци..леле с дни се менят. Heart Eyes Hug

Аз продължавам да си търся работа,ама явно като прочетат че имам дете и годинките и им се свиди..пфу.Нищо де аз сега търся каквото и да е като за начало че да се махнем от тази квартира.

И те такаааа,хайде хубав ден ви желая и много усмивки Hug

Момичета качвайте снимки за колажче за новата тема да сменим коледно-празничните.

# 491
Добро утро от нас, Simple Smile

Ех, тия мъгли как ме дразнят вече...

Мийче, ела ни на гости, ако не те мързи тия дни. Hug

Аз също май ще търся работа - засега само гледам обявите в джобса, намират се.Ще си пусна тук, там СВто, ей така за спорта, да видя дали ще ми звъннат, защото силно се опасявам, че като видят че съм по майчинство и с две малки деца няма много да ми се зарадват. Laughing

Мила е пушка с ходенето и със зъбите - миналата седмица изкара поне 5 наведнъж( и вече са 12тина май), а пък вече я извеждам без количката да се изморява, че иначе ми заспива в количката и вкъщи ме подлудява после. #Crazy
Знае да казва, "тати къде е", мама къде е"....и батко си търси, много е сладка. Simple Smile

# 492
Добро утрооооооооооооооо Grinning Grinning Grinning
Neya-Усоето е жестокоо!!!!!!!!Бравос Laughing

# 493
Здравейте!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДНЕСКАШНИТЕ И ВЧЕРАЩНИТЕ ИМЕННИЦИ! НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ХИЛЯДИ ТОПЛИ МИГОВЕ ДО ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА!
Хриси, браво на Мила  Heart Eyes Представих си я как казва "мама къде е"... сигурно е неописуемо сладка.

Миа, честити ходещи крачета на Мишенцето!!!

Мони само прави беля след беля... направо в чудо се виждам вече - на едно място не се спира, няма една здрава играчка (като изключвам топките и част от плюшените играчки; всичко, което е пеело, светело, вървяло и прочие вече не го прави  Mr. Green
Иначе е голяма танцьорка. Само да чуе нещо наподобяващо музика и започва да се хоцка  Mr. Green Ето едно клипче от скоро, ако ви се гледа http://www.facebook.com/video/video.php?v=182033301817315&sa … v=182033301817315

А ние с татко й бяхме снощи на имен ден и днес... реанимирам  Mr. Green Ужас! Недоспиване, махмурлук... не си го бях причинявала от преди бременността. Много се забавлявахме, но днес определено не ми е забавно  Embarassed Само чакам Мони да заспи и да си полегна и аз с нея.

# 494
Добър ден!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet

Neya: Усоето" и на мен страшно ми хареса.
Бих предложила на всички ако някога се чудите къде да отидете ето това място www.dkcafe.eu
Собствениците лично ги познавам и имам участие в "баните".

Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт