Антония - Честит имен ден!

Кло - Честит имен ден на Тони!

Момичета, живот и здраве в петък ще ни слагат ваксината, която трябваше да се сложи на 13 месеца.... имам питане - платена ли е? Говоря за тази живата! Благодаря!

Други симптоми няма за сега.

. Не съм наясно от какво сте болни, НО нали ние лежахме седем дни с бронхиолит и спазъм /един/. Лекарите ми обясниха, че това не се лекува с антибиотик. И на Емо как му свиреха гърдите ... не ми се спомня. Само инхалации с вентолин и боц с урбазон през 12 часа.
. Гледало се /хич не съм забелязала
/ около ключицата като диша детето, хлътвало някак неестествено. Бронхиалния спазъм влошава достъпа на кислород в целия организъм. И така всъщност страдат всички органи - от липса на кислород. Затова е важно достъпа на кислород да се коригира по най-бързия начин.
.
Тая гадната ваксина още не сме я били, че нали трябва да си здрав на сто процента. Така като чета хич и не ми се бие, ама ...
А за колко време отминаха реакциите и даваш ли нещо при тези диария и температура? Виж каква разлика има от дете до дете!

. 
Браво на цялата ни отчетна тема, много сме сериозни вече всички в срещите
Хайде на кафето има за всички 
Нали ми преинсталираха компа та така.
Хареса ми и предложението на Лулуто,беше пуснала линкче миналата седмица.Аз събирам от закуски и дано успеем да дойдем. 
,така ми е мъчно като боледуват малките душички. 
Ако ще киселее да е през деня че ми е жал за баща му.
Пуска се за 3-4крачки,от спалнята до радиатора..но пак е нещо.Иначе когато ме хване да ходи,аз го пускам правя си ръцете около него като обръч и така ходи доста.А снощи татко му го прилъга да ходи към него около 10на крачки.Ох толкова е вълнуващо,прекрасно да видиш как малкото човече добива нови умения...и аз пак си поплаках от щастие.
И да кажа на всички мами които си мислят че скоро няма да проходят дечицата,спокойно и аз така си мислех но той ни изненада.А и има време не ги мислете. 
съжалявам че неуспяхме да дойдем но следващия път ще се постарая да сме там.Хубаво е поне веднъж в месеца докато е неподходящо да борисовоградински срещи.Ох ама така мило ми стана като видях колко са пораснали малките сладурковци..леле с дни се менят.

Представих си я как казва "мама къде е"... сигурно е неописуемо сладка.