Отговори
# 465
  • Пловдив Белащица
Тинна, какво означава конвекция?

# 466
  • Сливен
Васи, служителя от Технополис ми обясни че това са печки, които освен микровърни и грил, имат и вентилатор, и че ако е без вентилатор, нищо не мога да изпека, само принцеси, чудя се възможно ли е да е това, старата ми микровълнова ми служи вярно и безотказно 8 г.  Laughing, нямаше вентилатор и пак съм пекла различни неща - картофи, пиле например newsm78

# 467
  • Сливен
Хм, аз съм завършила снощи темичката, да взема да я започна пак аз днес Laughing, и да сложа кафето, пък дано някой се прилъже да дойде. Mr. Green
Ние сме будни от 5,30, аз чакам да спи повече, а тя всеки ден все по-ранобудна Crazy

# 468
  • Сливен

Хайде, сервирам още по-дълго и по-ароматно, да се усеща повече  Mr. Green  Joy

# 469
Добро утро мацки,

Много ме е яд, че в събота не успяхме да дойдем. Sad Успяхме да се натуткаме да излезем чак към обяд, колкото и тъпо да звучи. Rolling Eyes
Разгледах снимките - децата са страхотни, е  и мамите също. Wink

Какво става с този превод за декември, аз още нямам. Thinking

# 470
  • Пловдив Белащица
Момичета, тези преводи мисля са обвързани с работодателя. Аз отдавна изхарчих декемврийските ми. Бяха ги превели в началото на месеца - към 6-7 ми някъде.

# 471
Добро утро и от нас Simple Smile
ТИHHА - Благодаря за кафето   bouquet

Много ме е яд, че в събота не успяхме да дойдем. Sad Успяхме да се натуткаме да излезем чак към обяд, колкото и тъпо да звучи. Rolling Eyes
Разгледах снимките - децата са страхотни, е  и мамите също. Wink

Какво става с този превод за декември, аз още нямам. Thinking
Присъединявам се към яда  Twisted Evil
Хрисси аз утре ще получа остатъка за ноември, който няма и 100 лв., а за декември надявам се до края на седмицата, но от НОИ нищо не пише все още  newsm78

За микровълновите, не е конвекторна моята, но има грил които така и не съм ползвала ...Някакви упътвания ако реша да го направя скоро?

# 472
Днес е Антоновден
Да почерпим с Тони  Simple Smile

# 473
Добро утро!!!  Simple Smile

Тинна,благодаря за кафето.

Хрис,аз се обадих в НОИ да питам по моя случай с ликвидацията на фирмата и ми казаха ,че преводите са обвързани в действителност с работодателя както казва Васи,т.е трябва да са внесени док. за заплати-платени осигуровки и щяло да има забавяне в действителност за 2011 г.Може би тази седмица пък да има нещо.

Приятен ден!

# 474
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  Hug

# 475
  • София
Честито на всички именници!

За майчинството - не мога да си обясня какво общо би могло да има с работодателя? Но е факт, че и моята колежка, която роди август преди мен няма превод за декември и са й казали, че работодателя не е внесъл нещо. Днес ще звъня да вдигам скандал! Всеки месец ли ще трябва да чакам да платят осигуровките, че да получа парите!??

За снимките от събота - в ФБ са качени. Ето линк от моите:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2089017&id=1020544721&l=e806021958

# 476
  • София
Привет!

Да не ни забравите ей  Grinning! Набързо влизам да припомня за себе си  Grinning.

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Срещата беше чудесна, но ние малко късничко отидохме, та не можах да се видя с Крумова и Люси. Хайде скоро пак и да дойдат повече майки тоя път  Simple Smile.

Вчера такъв бабин ден направихме, че вечерта бяхме и тримата гроги - три комплекта баби и дядовци посетихме  Grinning. Но пък много се радват на Евата и няма как  Simple Smile.

Кло аз ползвам грила да правя сандвичи например.

Превод и аз още нямам и наистина трябва да е обвързан с фирмата и внасянето на документите към НОИ. При нас това става след 10-то число, та се надявам тая седмица да дойдат вече майчинските. Ние сме решили да прехвърляме майчинството на мъжа ми, така и така я гледа сега, но още сме в процес на попълване на документи.

Хайде лека и много усмихната седмица   bouquet!

# 477
  • Сливен
Честит имен ден на Тони и на всички останали малки и големи именници! Hug  bouquet
Да са здрави и щастливи и винаги да изричат името ви с любов!

# 478
  • София
Честит Антоновден    bouquet

Добре, че не дойдохме на срещата, че днес разбрах, че сме контактни с варицела  Whistling В групата на каката има, една от най-добрите й приятелки днес се е опъпчила  Rolling Eyes

Хубав ден!   bouquet

# 479
Мерси от името на детето   bouquet Heart Eyes

Сега гледах в нои вкарали са вече и 2011 година, значи скоро ще има и плащане ... предполагам  Thinking

kremito - колкото по рано се "опъпчат" децата толкова по лесно минава болестта ...аз я изкарах на 24-25 години и не ме питай как  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт