Отговори
# 450
  • София
Sin4eska - включвам се да ти кажа, че моята фирма /за хранителни добавки/ предлага тази билка на таблети и цената й далеч не е толкова. Ето ти сайта, ако те интересува:

http://www.herbamedicabg.com/produkti/koteshki-nok-t.html

# 451
Здравейте,

Жива и здрава да е Тиана!

Кики,  Praynig дано баща ти се оправи скоро.
 Praynig

J.R., Миме, съболезнования за загубата ви!

За котешкия нокът съм го чувала, приятелки са го ползвали,  дано има добър резултат, тъй като на пазара има достатъчно много препарати човек трябва да пробва.
За срещата утре иска ми се да дойда, дано успеем.

Хубава вечер!

# 452
Здравейте момичета!

J.R. - Съжалявам за загубата ти!

МимеHug Милата ми!

Ох, много неща исках да ви пиша, но толкова тъжни новини...

Ние сме добре, да чукаме на дърво!

# 453

Добро утро!

Как може през седмицата мойто диване да спи до 10, а днес в 6:30 се развилня! Станахме да оставим нашия тати да поспи малко. Прибрах си Коледната украса (чаках да мине Василовден по стар стил) и сядам на конска доза кафе.

Хайде, мами и дечица - хубав ден от нас!  Hug  bouquet

# 454
Добро утро,
Стели, и ние сме така, вчера спа 12:30 а днес стана в 7:05.

Хайде хубав ден!

# 455
Мамита,здравейте. Дано сте си изкарали хубаво на срещичката. Ние не дойдохме,понеже татито ни е с температура цяла нощ и хич не му е добре и предпочетох да си остана тук да му "слугувам" Simple Smile Това в кръга на шегата,ама по принцип не мога да го накарам да пие хапчета,а от снощи сам си ги иска,което означава,че наистина му е зле. Писна ми от тези вируси...този месец дадох сума пари за лекарства..край няма.

# 456
Лелеее, голямо парти ще да е било - никакви ви няма  Mr. Green

Гледах снимки, качени от Норчето - НЯМА ТАКИВА СЛАДУРИ Heart Eyes Само си мисля, че или сте били много малко, или обектива е запечатал малка част от вас... Що така, има-няма 10 мишлета? Мен как ме е яд, че няма как да се присъединя...

При нас времето днес беше екстра, та си направихме една хубава разходка, а след нея и едно гостуване на баба. Сега Мони е доста уморена и предполагам, че скоро ще захърка. Така, че ще ви оставя. Ако мога по-късно пак ще пиша.

# 457
Добро утро.....лелеелелел какво става тука,няма никой,даже кафе няма,а аз съм некадърна да го сервирам Simple Smile Какво стана хора,къде сте.....

# 458
  • Варна
Едно следобедно кафенце с тортичка  Mr. Green

# 459
  • София
Туут, туут..къде сте бе момичета! ?
Ще каже човек, че вчера сте били не да детско парти а на кръчма до зори! Mr. Green

Баща ми днес го изписаха. Много съм доволна от лекарите в Александровска б-ца, направиха всичко по силите си! Даже им оставихме телефоните си, защото те следяли пациентите си, а баща ми трябва да е под наблюдение!  Но за лекарства, моето мило обиколи София, ... нямали ги тези, няма ли ги онези! Финала на сметка е 300лв. за лекраства. Но да е жив и здрав, пари се изкарват, само здраве да има!

Друго няма, какво да пиша!

Hug Ви!

# 460
  • София
Туут, туут..къде сте бе момичета! ?
Ще каже човек, че вчера сте били не да детско парти а на кръчма до зори! Mr. Green

Нещо такова се получи при мен  Blush поизлезнах малко и още не мога да се свестя  Laughing

Днес ходихме до апартамента, да дадем депозита...нямам търпение да се пренесем, а има още почти 1 месец  Tired

Кики - радвам се, че са изписали татко ти  Hug

# 461
  • София
Ей парти пипъл  Party да не сте и днес на афтър парти, че тук пусто пусто. А такива като мен чакат снимки да гледат  Blush.
Кики хубава нова  Hug. Да е жив и здрав татко ти още много много време  Praynig.

# 462
Добър вечер добри хора Grinning Grinning
Вчера беше весело и пре весело!!!Почти всички снимаха, обаче всички липсват Mr. Green
Моля, качете някъде снимки и дайте линкче Praynig Praynig Praynig
Снощи и ние легнахме късно-имахме гости Laughing-Крумови и с малко алкохол днес ходиме като светофари!!!!!!!!

Хубава вечер

# 463
  • Сливен
Приспах дружината и седнах да чета... пък то нямало нищо почти за четене Laughing.
Кики, радвам се за хубавата новина newsm10.
Ние с голамата дъщеря бяхме на следобедно гости на нейна приятелка - те играха , а ние с майката бяхме на лееееко коктейлче, мислех че ще ми се приспи, но ми се отрази добре, даже се разбрахме пак да си направим такова гости Mr. Green /че малкото дяволче в 6,00 вече беше на крак, и на всичкото отгоре докато се наканя да стана дойде да вика на главата ми ам-ам-аааам Crazy/.
Аз съм на тема "микровълнова", старата се развали и сега се чудя каква да избера, по-точно със или без конвекция - някой ако иска нека сподели мнение.

# 464
Добър вечер!  Grinning

Снимките са във Фейса.

Общи условия

Активация на акаунт