Отговори
# 525
Кикче, честит рожден ден миличка!

Пожелавам ти да си здрава и тази година да се случи всичко, което сте си запланували и което е най-добро за вас! Hug

# 526
Аз гласувах за юнската дата, искам да ми е по-топличко. Simple Smile
Сега ще разгледам всичките оферти, може с мъжа ми да се метнем някой уикенд - така ми се ходи някъде, вече ми писна вкъщи. ooooh!

# 527
  • София
Ина от вчера е с температура и кашля малко. Ходихме до доки - предписа панадол и нурофен за темп. и Проспан. Миличката като има температура ми е толкова жал - седнала преди малко до мен на спалнята, но без да е облегната някъде, навела главата си към рамото си и се подпряла и така ...аха да задреме. Душичката ми малка.
И майка ми и сестра ми и те са болни...кофти е тоя вирус.

Като говорим за вани - точно снощи си правих една дъъъълга вана  Mr. Green и мисля почти всеки ден да си правя, че в новия апартамент няма, а пък имам пяни хиляди, кристали и какво ли още не.

# 528
  • София
Кики, Честит рожден ден!    bouquet Жива, здрава, усмихната и щастлива бъди  Heart Eyes

# 529
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КИКЧЕ!!!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ВЛЮБЕНА И ЩАСТЛИВА!
[/color][/size]

За срещата
- не успях да видя "Манастира" и от другите оферти и ние сме за "Усоето". Гласувах за майската дата, защото юни Мони ще тръгва на ясла, но това не е причина да не дойдем. Така, че дори да остане за юни, няма проблем. Не държа на вана  Mr. Green НЕЛИ, БЛАГОДАРЯ ТИ  Hug

# 530
  • Варна
Кики, честит рожден ден   bouquet
Желая ти от все сърце само положителни емоции, много щастие и любов  Mr. Green

За срещата явно няма да пускам анкета за хотела  Mr. Green Ама много сме организирани, нямам думи направо, радвам се че сме единодушни за хотела  Heart Eyes

Хриси, цените които съм пуснала са валидни само за групата. За индивидуално настаняване цените са други. Ако ви се ходи някъде, препоръчвам ти Априлци, хотел Марагидик. Аз съм му голяма фенка. Или май по-скоро съм голяма фенка на Априлци  Mr. Green Хотелът има голям двор и наоколо има много места, на които да се ходи. Друг мой любим хотел е хотел Дива в Чифлика, до Троян. Там пък има открит минерален басейн с гореща вода. Чудно е зимата. И двете места са ти сравнително близко до София.

# 531
  • София
Момичетааа, БЛЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА! Толкова хубав правите празника ми! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И ето една тематична торта за почерпка, послучаѝ моите целиии 31г.!Опсс.. неее 18 години! Whistling

Mr. Green

Мнооггоооооо ви  Hug Hug Hug

# 532
  • Сливен
Кики, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet
Бъди здрава, усмихната, щастлива и обичана от малката Ади и нейния татко!
Вес, бързо оздравяване на малката душичка Hug!
Аз също не държа на вана, а и при язовир наблизо не се очертава някой да ми осигури спокойствие, че да й се порадвам Crazy.
Аз вече писах, че сме за Усоето, а за дата е без значение - Мариела приключва на 24,05, така че това ще е все едно подарък и за нея. Може даже да го представя като награда за добро представяне в първи клас Laughing.
Нея, добрата организация зависи от организатора Wink!

# 533
Честит рожден ден ,Кики! newsm51

Усоето като оферта е ок,Вонеща вода също ми хареса,а и като цена е добре Peace

# 534
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КИКИ!
Да си жива и здрава, винаги усмихната!  bouquet
 Вес, бързо да оздравявате, че е много неприятно като са болни дечицата!

# 535
Добър ден!!!

Кики: да си жива и здрава!   bouquet   bouquet   bouquet

И аз дадох своя глас и с две ръце за "Усоето".

Весс:  да се оправи малката сладурка в най-скоро време!  Hug  Hug

Важно съобщение: Имам превод за м.Декември - 240.00 лв.

# 536
  • София
Честит рожден ден Кики!    bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве за теб и цялото семейство, да си мноооого обичана мама и съпруга  Hug.

# 537
Честит празник , Кике!!!  bouquet Жива и здрава, другите пожелания са във фейса Grinning
:

Честито! Grinning Аз още чакам..... Confused

# 538
Кики Честити Рожден Ден,, да си ни жива и здрава и много обичана  bouquet!

За срещата аз съм за юни, офертите още не съм ги разгледала че няма време, но за вана гледам говорите аз съм вътре на 100%, много обичам Simple Smile
И Браво на Нея!

Вес що така няма да има вана. Бързо да оздравявате.
Днес цял следобед бяхме в Западен парк, пуснах Гоги на една поляна и като стана готов за къпане си го прибрах. Изчезвам че мъжлето чака да вечеря втора смяна

# 539
:

Честито! Grinning Аз още чакам..... Confused
Аз също чакам ...
По този повод да попитам тези с ПИК в Справка за социално осигуряване - актуално състояние
имате ли попълнени графи за декември, защото аз нямам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт