Отговори
# 570
Честит бабинден на всички!

Писихриси,моето дете е със запушено слъзно каналче по рождение.Масаж и капки не помогнаха 12 месеца.Предстои ни сондаж другата седмица.Ако имаш въпроси за масажа и капките питай  Wink
А за разстройство Хидрасек наистина е по-силен от Ентерол.Давала съм оризова вода,чай от шипки, компот от дренки и диета естествено.

Хубав ден!

# 571
  • София
Забравих да ви споделя, че официално от днес не кърмя...вчера за последно й дадох и мисля да приключвам!

А пък майка ми не е добре - някакви усложнения покрай грипа и сега отидоха до Александровска да я приемат, че докторката каза, че има сърдечна недостатъчност вследствие на острия бронхит, който е получила  Sad Егати тъпата седмица беше!

# 572
Добър вечер и от мен! Wink
Аз вече имам майчинство, оня ден звънях в Нои да питам та вчера следобяд ми ги бяха превели вече, счетоводителката на фирмата ми ми каза, че като ходила да подава осогуровките този масец имало забавяне щото им подменяли сървън с нов, нещо такова ми каза, пък дали е точно така незнам....., само дето детските още ми ги няма....
Мен за срещата не ме бройте, защото нямам с какво да се придвижа, много ми се идва, ама нямаме лека кола, а и мъж ми с това шантаво работно време негово... ooooh! Rolling Eyes

Ние пак точим сополи, тамън минаха за седмица и заизкарва друг зъб, вече е с 11 зъба човека Laughing Капя му виброцил, ама една седмица само дават ,че може, после преминаваме на клеевите капти и сръбърната вода.
И мен гърло ме наболва, но ще се лекувам с греяно вино с чер пипер довечера Crazy

# 573
  • Пловдив
Добра вечер и от Нас!

Вчера преведоха на майка ми майчинството за декември - 240.00 лв.
Запушено каналче имаше и Тити, но педито ми беше показала масаж, с който не му се оправи. Очен лекар ми показа масажчето по съвсем различен начин и посока и му мина за дни.

Лека вечер, живи и здрави!

# 574
Добър вечер Simple Smile

Аз минавам да кажа че още не са ми превели парите и още чакам отговор от шефката  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 575
  • Пловдив
Ох Кло, съчувствам ти!

Аз този месец се изръсих 250.00 лв. не планувано за ремонт на колата ми, но няма как. Но си е сума, хем ме е яд, хем знам, че пари се изкарват.
И все пак при положение че ти си в майчинство и разчиташ на тези 240.00 лв...наистина ти съчувствам!

Майка ми си плаща осигуровките, но при това положение се плащат само здравни и не е кой знае каква сума. Поне така има спокойствието, че и внасят и плащат каквото е нужно.

Ох, аз съм се размазала след 2 чаши вино, но както каза Маргаритка, от как работя петъка ми е любимия ден, в делничен ден до 22 часа съм си легнала отма. Но като знам че утре няма да се наспя леко ми се стъжва.....

# 576
  • Варна
Вес, радвам се че Инката е по-добре. Скорошно оздравяване и на майка ти  Hug Поздравления и за кърменето, точно както го планува  Mr. Green

Аз вече се предадох с това да мъча Ева да си спи в кошарата. Снощи като я приспах в 9ч и пак като почна да се събужда през половин час /това си е постоянно при нас, нещо като мнооооого неприятна традиция/ в 11 часа вече изпуших, понеже имах много работа и съответно не можех да си я свърша. Всяко приспиване ни отнема около 10тина минути. И отидох в 11ч и я преместих от кошарата на спалнята. Без дори да я слагам на гърда моята мома най-демонстративно ми обърна гръб, надупи се и заспа. Оставих я там и се върнах да си върша работата. Приключих в 3 и половина. Ева не беше се събудила нито веднъж  #Crazy Сега пак спи на спалнята, ама в 9ч като я приспах, направо там я сложих. И не се е събудила нищо веднъж  Mr. Green Сега се чудя какво да правя кошарата й Mr. Green

За срещата - момичета имаме 10 гласували за едната дата и 10 гласували за другата дата  Joy Какво ще правим? Само да кажа, че ако искате можете да си променяте гласа - изтривате го и гласувате наново. Ако до понеделник не се промени ситуацията, смятам да си променя моя глас и така да се реши въпроса с датата  Mr. Green

АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО МНОООООГО ИСКА ДА ОТИДЕМ НА НЯКОЯ КОНКРЕТНА ДАТА, СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА КАЖЕ  Mr. Green

Кики? Сиси? Писихриси?

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 22:53 от Neya

# 577
  • София
Вес, радвам се че Инката е по-добре. Скорошно оздравяване и на майка ти  Hug Поздравления и за кърменето, точно както го планува  Mr. Green

За срещата - момичета имаме 10 гласували за едната дата и 10 гласували за другата дата  Joy Какво ще правим? Само да кажа, че ако искате можете да си променяте гласа - изтривате го и гласувате наново. Ако до понеделник не се промени ситуацията, смятам да си променя моя глас и така да се реши въпроса с датата  Mr. Green

АКО ИМА НЯКОЙ, КОЙТО МНОООООГО ИСКА ДА ОТИДЕМ НА НЯКОЯ КОНКРЕТНА ДАТА, СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА КАЖЕ  Mr. Green
Кики? Сиси? Писихриси?

Добро утро! Heart Eyes
Нелка: Аз гласувах за последната даричка още онзи ден! НЗа мястото се доверявам изцяло на вас и за това мисля, не съм гласувала! Когато решите тоагава! Искам само да те помоля да попиташ, ако нещо се откажем по някакви причини, с капарото, какво се случва?! При нас нещата с бъдещия заем са малко на кантар да си призная! До скоро почти нищо не ме притесняваше, като месечен разход, но сега и колата ми вече 2-ри месец стои не направена! Но няма как, трябва да си купим жилище!
Весенце: Бързо оздравяване на маѝка ти! Heart Eyes

# 578
  • София
Привет!

За срещата пак да кажа да ни броите, ако не съм го написала досега  Grinning. За датата нямам претенции.

Вес успех с отбиването и бързо оздравяване на майка ти.

И при нас има сериозен проблем с заспиването извън кошарата, то такова там няма всъщност. Ева заспива само на нашата спалня и после я пренасяме на мястото й. Сутрин към 7 обикновено проплаква и я взимаме обратно при нас и там доспива до 10 (в момента още даже спи та затова съм на компютъра).

Време е да се надигам, че ме чака домакинска работа, а искам и да излезем....

# 579
Добър деен!
Благодаря на всички за идейките за разстройство.При нас джоджена се оказа решението на проблема-надига си Виконка шишето с чайчето и за още пита.Здравеца го отхвърли още първия ден,а "хидрасек"не мисля че ни е нужен този път,но ще го запомня!
Относно слъзните каналчета предадох всички съвети и ако имат нужда от още ще се допитвам пак до вас!
Нея-и аз гласувах още преди няколо дни.Ако може по 2 пъти пиши ми глас за май месецМайтапя се,не е честно така.
Кло-нямам думи за твоята шефка!
Вес-успех с отбиването и със свалянето на килограмите!Скорошно оздравяване на майка ти!
За заспиването-успокоихте ме за пореден път-аз си мислех,че само мойто диване вече е останало да го приспивам и то на нашата спалня.То сега добре,но като тръгне на ясла какво ще я правя?Да си призная не ми стига воля да я науча да заспива сама или поне в леглото си
Айде оставям ви,че довечера сме на рожден ден на баща ми-да ида да си измия косата докато Вики спи.Почерпете се за негово здраве!

# 580
Добрууу ютрооуууу  Hug

Нея имате дата,аз изтрих моя глас защото няма да идваме.Ако случайно успеем да съберем парички ще..но май май няма.Много ми се искаше но ще е следващ път.

Веси дано майка ти да се оправи бързичко. Praynig

Кло  Hug

Писитоооо хайде да ти е много здрав татито и много да ви слушка и вие него Hug

Хубав ден отвам да събирам снимки които рошко е разхвърлпл а как се е докопал..само той знае hahaha

# 581
Здравейте, майчета   bouquet
толкова отдавна не съм писала, че сигурно сте ме забравили, ако изобщо сте ме запомнили де  Laughing, но си ви чета редовно
Аз имам проблем с детските, не знаех, че трябва наново да се подават документи и така загубих детските за два месеца Sad Майчинство също не са ми превели все още и се чудя на кое число се превежда и защо ми се бавят и те  #Cussing out
Вес, желая ти и аз успех с отбиването и аз отбих Симеон съвсем скоро и неочаквано за мен се прие от него без никакъв проблем.
За заспиването и ние се приспиваме на леглото на мама, явно при доста деца е така, надявам се да е само период и скоро да отмине  Simple Smile
Това е засега от мен, обещавам да съм по редовна Simple Smile Целувки на малките, сладки бонбони  Heart Eyes

# 582
Не мога и лентичката да си оправя  newsm78

# 583
  • София
Добър ден и от мен,

току що сложих малкото енергийно чудовище да спи и да отдъхна и аз малко. Като не й харесва нещо или просто й е скучно така крещи че без уши оставам, крясва и ни гледа да види реакция. Ние естествено се правим на безчувствени темерути въпреки че на мен лично ми идва да й натупап памперса  #2gunfire

От понеделник уж сме на ясла, ама може и да не сме. Нали обявиха грипна ваканция за училищата, чудя се това важи ли за детската градина или не?  newsm78

Кате, като специалист от НОИ,  Laughing да те питам, чух че имало някакъв лимит за болнични на година - в размер на 40 дни. Ако го надхвърля този лимит какво се случва знаеш ли?

Весс, стискам палци майчето ти бързо да се оправи  Praynig, иначе поздравления за оздравяването на Инката и успешното отбиване!

за заспиването Пламена твърдо си спи само и единствено в нейната кошара. Като ви чета се радвам че навремето не успях да я науча да спи при мен, то по-скоро на мен ми пречеше да спя  Grinning

Мийка, Кики, дано да успеете да дойдете!  Hug

Така като гледам анкетката, май ще се ходи май месец?  Mr. Green

# 584
Здравейте,  Mr. Green

Бамби-24, аз те помня. Simple SmileИмаше проблем с храненето на малкия, всичко е наред вече нали?

Относно срещата, засега ще дойдем. Simple SmileСамо да не ни съвпадне с евентуално море тогава.Почнах да дебна офертите за св. Константин и Елена, ама още нищо няма по сайтовете.

Времето е гадно и се чудя къде да излезем, че вкъщи ми писна вече......Бабите и дядовците са болни и няма на кой да метнем децата.......а излизането и с двамата си е направо екстремно преживяване, и треноровка за каляване на нервите. Rolling EyesВчера Боил не беше на ДГ и ги водих в едно клубче до нас - Боил, горкия, така каталяса, че едвам го прибрах, Мила и тя играеше с децата и хич не ме и търсеше... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт