Отговори
# 555
  • София
Привет, мацета! Hug

Лулутоо и Елвирка: Е, тортата си е " баш " тематична за мен и за вида на бюста ми след кърменето! Laughing  Heart Eyes

За почивката: Където "речете", само и аз искам да ми е близо бебефона, както нашето ЛУЛУ! И Ади ако е спокоѝна и особено много е диявяла през деня, заспива към 20.30ч...а не искам да си лягам с нея! Mr. Green

Днес бяхме по задачи с мъжа ми, и оставихме Ади на свекърва ми към 12ч! Детето изобщо не е изпаднало в шок, че ме няма и може да ме сметнете за луда, но аз много се радвам за това! Няма да ми е хубаво ако знам, че плачка за мен, чакам всеки момент да я доведе татко и! След месец, ще бъде с баба си почти по цял ден! Tired Мисля, че на мен ще е по трудно да се адаптирам, отколкото за Адинка!
Друго, какво да кажа! Много ме е яд, като ви чета за това маѝчинство!...И всеки си прехвърля топката!
КЛО: Ама и ти с твоята шефка!.... #2gunfire
НОРКА: Мина ли подсеченото дупе на Пламенка!?
Ами това е за сега от нас! Hug

# 556
  • София
eeee Кикче, ако така изглежда бюста ти след кърменето мога само да кажа "ЕВАЛА БАТЕ"  Laughing

за оставянето на детето на друг - и при нас така се оказа - на мен ми беше по-мъчно за детето отколкото на него,  Mr. Green ама да я видя толко ли ще е ербап като отиде в понеделник в яслата  Rolling Eyes

подсеченото дупе мина вече слава богу - помогна ни много "ИМАЗОЛ" то е за гъбички, каквото се оказа при нас и въобще при всяко по-сериозно подсичане  Naughty и в добавка към имазола "Джин Джира"

айде ще бягам, отиваме на гости у свекитата  Laughing Rolling Eyes

# 557
Добру юторууу хайде на кафетоууу Hug

Лелеее ама те такова животно като мен тъпо нЕма,е мове ли чак като Норчик написа за Имазола и Джинджирата да се сетя че малчо като беше по миналия месец с червено дупе ги ползвахме..и да не и яуяна..тц тц тц егасимус и затъпялата уфсъ ooooh! Норче извинявай мила много съм зле с умствените дейности  Crazy Hug

Кикооооууу иииииигаси бюста вадиш бря  Shocked hahaha Joy

пфу мързи ме да пиша оставям ви ако ми дойде музата шъ драсна по късниичко..хубав ден ..щяло да застудява какво е това време шашаво ..хайде останете със здраве  Hug

# 558
  • Пловдив Белащица
Кло, има само два варианта да те уволнят, без да пострада фирмата - единият е да фалира фирмата, вторият е да закрият звеното в твоя град, да ти предложат в друг и ти да откажеш. Това са единствените варианти до колкото си спомням. За всяко друго уволнение, дори подписала се ти, със заповедта отиваш в Инспекция по труда и те им лепват една хубава глобичка. Тук има една майка, която се канят да я уволнят и ходи в Инспекцията и това са й обяснили в общи линии. Дори да закрият щата, те са длъжни да ти намерят друга работа в тяхната фирма, така беше по Кодекс поне преди. Иначе конкретно по въпроса ти, има варианти да те уволни без твое знание, т.е. да водят, че си отказала да се подпишеш и да го направи някой друг и разни други такива незаконни действия. Но законно не може без ти да си се подписала.

# 559
  • София
Добро утрооооо  Grinning!

Как обичам петъците откак се върнах на работа  Grinning!

Гласувам и аз за Усоето ако все още има значение, за дата също съм гласувала, но не помня за коя  Blush, та когато решите - ние идем  Laughing.

Кики Честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много много щастлива!

Neya срам не срам си записах и аз твоите предложения към Хриси, но все не ми идват идеи като дойдат почивни дни и решим да ходим някъде. Та и от мен  благодаря!

Вес как сте вие, оздравя ли Инката?

За статистиката - аз вчера чак си получих 120-те лева....

Хайде ще ви оставям, че ме чака петъчната камара от работа Grinning

# 560
Привееет,момичета!
Мия-мерси за кафенцето!
Аз минавам само телеграфно да задам 2 въпроса.Моля да ми помогнете ако можете.
1)Вики ми е с разстройство от вчера и "Ентерол"-а,който ни изписаха не действа много.Давам и сок от дренки,но ако има и други бабешки рецепти за разстройство ще се радвам да ги споделите.
2)Бебто на моя приятелка(3 месечно)има запушено слъзно каналче.Имам спомен,че и тук имаше такива бебоци(извинявам се,но не помня кои),та ако мамчетата им четат това,моля да помогнат със съвет как да се справят.Доки и е предложила някакъв масаж.
Това е засега.Нямам време да се включвам по другите теми,извинете!
Лек и усмихнат ден на всички!

# 561
Привет, привет!

Норче, дано Плами бързо свикне с яслата. И дано не я достигнат тия гадни вируси, че нали сте в епидемия сега...  Praynig А иначе и аз съм много доволна от Джинджирата (бях ти пасала май), но наистина трябва в началото да се започне лечението, защото не е много силно. Аз така само да видя, че е леко зачервено и пръскам. Вчера беше като бебе на 2 месеца - 4 пълни памперса  ooooh! И резултата снощи беше предвидим.

Аз обичам петъците и без да съм работеща  Laughing Нали утре къщата ще е пълна, че ще си отдъхна малко  Mr. Green Ми то това мойто дете е толкова изобретателно, че 2 мин. ако не я наглеждам, 100% е измислила каква беля да направи. Вече 2 пъти пералнята пере без дрехи в нея, опитва да се катери по решетката на леглото (изтръпвам направо) и още, и още...

Писихриси
, малко ме е срам, но ще попитам - какво точно представлява това запушване... Защото на моето Мони и сълзяха много очичките и й слагах капки... Има ли нещо общо?

Ей, момичета, дайте да направим едно преброяване за срещата, за да помогнем на Нели. Сигурно е необходима приблизителна бройка за резервацията. Датата решихме ли поне?

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 10:18 от steysi86

# 562
  • София
Стеѝсито: Бабешка рецепта за разтроѝство е джоджънът! Вариш листенца и даваш водичката!

Джинджира и ние позлваме още от бебе! Педката ни каза да си го купим без да има проблем! Просто веднъж в седмицата я мажа, и А-дермата даже замествах няколко дни с нея! Но да си кажа аз още мажа дупето на Ади с крем! На не всяка смяна на памперса но все пак я мажа, а вечер задължително! Цяла година ползвах една опаковка 500гр крем на Бюбхен! Simple Smile Миналия месец чак свърши и взехме нова, тя трябва да се ползва, няма да чакам второто за да го имажа! Simple Smile И като се замисля, че съм дала само 17/18лв за 12 месеца за крем, ще го ползвам и за следващото чавенце! Laughing

Аделина ревее! Оставям ви, че ми наду главата! Tired

# 563
  • София
приветттттттттттт, петък е, петък е, тра лала лала лала Laughing

Мийка, не се притеснявай че не си се сетила, то едно ли е да мисли човек  Rolling Eyes, важното е че сме добре вече  Hug

Писихриси, за разстройството аз знам оризова вода. Пробвайте и смекта, тя е по-силна от ентеролчето, ама е и по-гадна де, Пламена отказва да я пие.
за сълзните каналчета - наистина се препоръчва масаж, и ако не помогне се прави сондаж. Мисля от наште Ицко на Бая беше със запушено каналче...  Thinking

крем на дупето превантивно никога не съм слагала, само ако леко се зачерви Судокрем и за по-тежки случаи имам един правен крем в аптека и досега минаваше винаги. Но този път заради едно разстройство докато го овладея и стигнахме до живи рани  ooooh! Както и да е оправихме се вече.

Стейси, много й се радвам на Мони, голяма палавница е иххихихих. Нашия нов номер е да се катерим по дивана, засега само на него успява, но се пробва навсякъде. За протокола още не сме регистрирали падане от диван или спалнята, опазих я досега, но от сега нататък незнам.... Добре че главата й е дървена /имаме доказателства  Laughing/.

Стейси, кой предлага, той залага  hahaha хихихихх, айде записвай сега кой ще идва. Аз съм там.

Мийка, по-добре да застудее да умори всички гадни грипове  newsm78

м-даа май ще е това засега, да взема да поработя, нищо че е петък.

Целувки от мен на малките бонбони!

# 564
  • София
Писихриси и Емо бори в момента едно разстройство днес ни е ... 4-5 ден. Първо му дадох оризова вода, обаче нещо не му понесе, повърна една част, друга изтръца за норматив. После направих джоджен водичка, хич не му хареса на вкус НО с пипетата от панадола, пълня и пъхам директно в устата, той леко наклонен назад, иска или не гълта. Първия ден така му дадох около 150 мл отвара и стопирахме тръцането. После през другите дни пак му давах поддържащо по 30-40 мл, защото коремчето му има много газове, оригва се пръца. А като храна кара на обикновени бисквити, препечена филия и кърма. Вчера му дадох банан и резултата беше в памперса след десет минути. Бързо оправяне на всички болнички  Praynig Hug

# 565
Писихриси, за разстройство съм давала и Хидрасек. До колкото си спомням то е по-силничко от Ентерола. Емо като беше с разстройство лятото му давах тези двете. Иначе от бабините рецепти се сещам само за оризова вода. Имам някакъв спомен, че и чая от шипки действа запичащо, но не съм 100% сигурна.

Крем за дупе отдавна неслагам постоянно, а само ако има леко зачервяване. И от мен един глас за Джинджира-та.

Кло, доколкото знам от юристката на нашата фирма може да те съкратят, ако закрият длъжността и с позволение от инспекцията по труда. За всичко си има вратички. Дано твоят случай да не е такъв.

За срещата и аз съм за Усоето. За вана нямам претенции. То с тия две диванета не ми остава време за такива екстри. На морето една вечер след като ги приспах, си напълних ваната и познайте - изкараха ме два пъти в рамките на 20-ина мин  Crazy

Емо и Криси вече оздравяват. Слава Богу разминахме се с престой в болница.
Нещо ми е много здухано тия дни. От  първи февруари се връщам на работа. Няма как иначе. На мъжо напоследък им намалиха заплатите, а аз с майчинство 240 лв. Поне вече се вместваме в дохода за детски. За сега майка ми ще гледа Емо и Криси, а април или май месец ще ги пускаме на ясла.

# 566
  • Варна
Сисе, аз преброяването на бройката за срещата съм го направила вече от това кой какво е писал - 18 сигурни. Смятам да резервирам всичките двойни стаи - 17. Ако успеем да ги напълним всичките 17 стаи ще е супер. Иначе имат и 10 апартаменента, но не мисля че ще стигнем до тях.
Чакам само за датата. Хотелът вече е ясен. Гласували са само 16 човека.
Хайде мами гласувайте, че да правя резервацията.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=554585.15
Иначе мисля да преговарям месец преди датата на настаняване да пратим имената и да платим 50%, а останалите 50% - 2-3 преди настаняване. Ще видим дали ще се получи. Не искам да плащаме всичко много време преди датата на настаняване, защото съм сигурна че ще има промени в последния момент: на някой може ще му излезе спешен семеен ангажимент, на друг може мъжа му да го пуснат от работа, на трети детенцето може да се разболее. Дано не се случва, но не ми се ще да губим пари  Wink
Айде чакам ви да гласувате и събота и неделя и в понеделник пускам резервацията. Ще видим какви условия ще издействам за плащането.

# 567
  • София
Привееет!!!

Минавам да се похваля със 7-мия зъб най-накрая!  newsm68 tooth

За националната среща - и аз съм там! Аз, мъжа ми и Инката.

За запушените каналчета - масаж и някакво кремче, доколкото знам.

Крем на дупето - докато беше малка слагах превантивно - сега при нужда и понякога вечер. Ползвах Хипп, сега Бюбхен. За "по-тежки случаи" ползвам Судокрем. Досега сериозни проблеми не сме имали. Докато Ина беше с температура и не ядеше нищичко, пиеше съвсем малко мляко и имаше разстройство и а...тата й бяха станали като бебешки.
Сега почвам да се чудя да не би тази температура да е била от зъба...ама съмнявам се толкова висока, непрекъснато поддържана температура да е от зъби. Принципно леко киселее преди зъб, никога не е имало такива проблеми...А и пък съвпадна с болестите на майка ми и сестра ми...Както и да е - важното е, че мина  Praynig

# 568
  • Варна
Писихриси - това за джоджена съм го чувала, но не съм го пробвала. При мен действа безотказно 2 листа от здравец /понеже имаме на терасата и ми е много удобно/, слагам ги в около 250мл вода да поврат за 2-3мин. Като поистине го изпивам, пресича ме веднага. Би трябвало да няма проблем да се даде и на бебе.

# 569
Добър ден...аз от няколко дена не съм писала ама все не намирам време. Сашко почна да не спи нощно време и направо полудявам Simple Smile А и не иска да яде...тръшка се,плюва,върти главата - на няколко пъти ми идваше отвътре да го шамаросам...

За срещата и ние сме за Усоето като може би ще си вземем и едната племенница за "помощница" Simple Smile Като говорите всички за бебефони ми стана смешно...представям си вечер на масата до всяка чиния кацнал един бебефон и като се обади някой малчо и всички се споглеждат " Кое беше сега??" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт