Лулутоо и Елвирка: Е, тортата си е " баш " тематична за мен и за вида на бюста ми след кърменето!

За почивката: Където "речете", само и аз искам да ми е близо бебефона, както нашето ЛУЛУ! И Ади ако е спокоѝна и особено много е диявяла през деня, заспива към 20.30ч...а не искам да си лягам с нея!
Днес бяхме по задачи с мъжа ми, и оставихме Ади на свекърва ми към 12ч! Детето изобщо не е изпаднало в шок, че ме няма и може да ме сметнете за луда, но аз много се радвам за това! Няма да ми е хубаво ако знам, че плачка за мен, чакам всеки момент да я доведе татко и! След месец, ще бъде с баба си почти по цял ден!
Мисля, че на мен ще е по трудно да се адаптирам, отколкото за Адинка!Друго, какво да кажа! Много ме е яд, като ви чета за това маѝчинство!...И всеки си прехвърля топката!
КЛО: Ама и ти с твоята шефка!....

НОРКА: Мина ли подсеченото дупе на Пламенка!?
Ами това е за сега от нас!
и в добавка към имазола "Джин Джира"

!
, та когато решите - ние идем
А иначе и аз съм много доволна от Джинджирата (бях ти пасала май), но наистина трябва в началото да се започне лечението, защото не е много силно. Аз така само да видя, че е леко зачервено и пръскам. Вчера беше като бебе на 2 месеца - 4 пълни памперса
Миналия месец чак свърши и взехме нова, тя трябва да се ползва, няма да чакам второто за да го имажа!