Отговори
# 585
  • София
Хриска,

на бг черноморието не е ли много студено за такова ранно море? наште ходят обикновено юни месец и то около Варна и казват че водата е доста студена, но на тях така им харесва че не деянат много на жега....

ние 2 години подред ходим до Гърция юни месец и после август на бг черноморието - Честно казано в Гърция през юни си е истинско лято ... но за нашето черноморие се чудя  newsm78, може някоя от Варненските мами да сподели   bouquet

тази година обаче ще пропуснем ранното море, мислим да правим ремонт, да осъществим "мечтата на софиянеца" от едно време, да си приобщим балкончето към апартамента  hahaha
та ще си останем само с едното море, и мислим към Турция да се ориентираме тази година

# 586
  • София
Привет момичета.

Така или иначе майка ми вчера не са я приели, защото "й писнало да чака" 1 час пред приемен кабинет и да я подминават  ooooh!  Не изглежда добре, но пък се държи като децата, а мислех, че е разумен човек. Едва я накарах вчера да отиде до там, сега не ще и да чуе. А докторката беше категорична, че е за болница. Абе с възрастта явно изтрещяват, не че е много възрастна  Tired Пие цял куп лекарства и ходи като сянка. Дано бързо се оправи, милата  Praynig

За отбиването - засега не съм усетила някакви неприятности като препълване и т.н. Ако стане - ще ползвам помпата и така. Радвам се, че го направих продължително отбиването - с минимално малко стрес и за мен и за Инката. Тя не се и сеща вече. Исках да питам отбилите мами - за колко време ви спря окончателно кърмата?

Детски ми преведоха вчера  newsm78 - доста по-рано от друг път.

За морето - и ние до преди 2 години ходехме май-юни до Гърция за малко и август в БГ. Ходила съм 2-3 пъти и на бг черноморие края на май - ами студена си е водата, хем бяхме по на юг. В смисъл става за къпане, ама за моржове или за изтрезняване  или пък за хора със здрави сърца Mr. Green

За срещата - гласувах за първата дата, но ми е все едно кога ще е. Там сме при всяко едно положение.

За приспиването - приспивам я на спалнята и веднага щом заспи я пренасяме в нейното легло. Нощем, ако се събуди - сама си заспива в леглото. Денем досега я приспивах галейки я по гръбчето, ама като гледам е склонна и сама да заспива. Последните дни го практикуваме. Скоро ще се опитам да я сложа в нейното легло да си заспива там. Проблема е, че тя веднага става права, като е в нейното легло. Иначе досега не съм я оставяла да спи при нас никога - като малка ме беше страх да не я задушим, не мога да мигна докато е при мен. Сега пък рита и се върти ужасно.
И все пак голям успех постигнахме - допреди 2 месеца заспиваше само люлеейки се или поне аз така съм си мислила.

Решила съм, сега като се преместим, да я отделя в другата стая. Мислех да чакаме до лятото, че да не му е студено на мъжа ми като става нощем  Mr. Green, ама май директно ще го направим.

Сега я чакам да стане и ще ходим "НА МОЛА"  Laughing малко да се помоткаме...

Хайде чао!

П.С. Ихаааа не е да не съм пописала  Simple Smile

# 587
Вес, дано да се оправи майка ти без болница. Hug
Баща ми пък е другата крайност - ходи по доктори за всичко.

Норче, ние сме ходили веднъж началото до средата на юни - екстра си беше - топло беше, нямаше навалица, спокойствие и доста по-евтинко ни излезе. Като го сметна вместо едно море през август можем да направим две - през юни и септември.За водата не знам - ние повече около басейна киснехме.Иначе то си зависи и от годината - ето например миналата си спомням, че през май си беше студеничко.....само дано не ми излезнат криви сметчиците, че ще си ходим на село на реката тогава. Laughing

# 588
  • София
Ууууу, Весе много си писала! Simple Smile

Напълно те разбирам за маѝка ти! Баща ми, преди беше инат и не си пиеше лекарствата за инсулта и ето сега и инфаркт получи. Като на дете му обясняваме, искаме да го пратим на санаториум и един ден, казва, че ще ходи на следващия, не! Лекарствата и сега отказва да ги пие, много били и докторите нещо се объркали!.. ooooh! Абе...и куп други неща, но да е жив и здрав да се радва на внучките си!

Искам да се извиня, но ние отпадаме на 100% от Усоето, заема ще е много голям и ще си позволим може би само една седмица на служебните ни морски станции, лятото! Усоето, ще ни доѝде повече, като средства! Cry А и за Февруари съм платила капаро в Банско в едно хотелче и ако не отидем, ще изгърмим с 300лв!  Толкова ми се ходеше, че не може да си представите! С такъв ентусиазъм исках да се запозная с някоѝ от вас а с други мои любими мами да си купуняввамее! И съжалявам, че ви подведох, но не мислех, че ще имаме финансови проблеми! Confused

Освен всичко друго сме получили сметка от топлофикация за 500лв, която с лихвите станала 1700лв от 2003г. Rolling Eyes а ние тогава още не живеехме в този апартамент! Сега следва да наемем адвокат и да се борим с Топлофикация! Предполагаме, че тази сметка е била на предните собственици и са ни я прехвърлили! И тъѝ като сметката е от 2003г. се надявам да обявят иска за несъстоятелен по давност! Но парите за Адвоката, ще си ги дадем като попове!
Абе...Да минават всички неприятности, при всички нас! Hug

Бамби: Как да не те помним! Heart Eyes

# 589
  • София
тази година обаче ще пропуснем ранното море, мислим да правим ремонт, да осъществим "мечтата на софиянеца" от едно време, да си приобщим балкончето към апартамента  hahahaта ще си останем само с едното море, и мислим към Турция да се ориентираме тази година

Joy Joy Joy Joy Joy Уби ме направо! Но колко истина имааа! Joy Joy Crazy

# 590
  • София
Докато мога да ви подосаждам малко  Grinning

Това с двете морета е много добре, ама аз от сега не смея да правя планове никакви. Да избутаме зимата сега, да тръгне Евата на ясла пък ще го мислим.

Кики ние сме в подобна ситуация, но сумата е по-малка и е за газ. Иначе пак са сметки отпреди да живеем и тъкмо миналата седмица ми се обадиха, че има дело заведено вече. Сега се чудим да плащаме ли или да се разправяме и да ходим по адвокати. До тука са се събрали към 800 лева да се плащат. Голяма простотия...

Норче гледах днес в обедните новини, че засега грипна ваканция в детските градини няма да има. Там нивото на заболелите било засега по-ниско (което ме учуди).

# 591
  • София
Марго:
На нас ни казаха, че до 3 години Институциите / в случая Топлофикация / може да си търсят неплатени суми! Не се подвеждаѝ, те разичтат на това. По добре 300лв за Адвокат, отколкото да се гаврят с нас! В този случаѝ съда отхвърля иска им, поради давност! Не е и голяма занимавката, просто ситуацията е неприятна, особено за хора като нас, които редовно си плащат и са си плащали всички сметки! #Cussing out

# 592
  • София
Маргаритката, много мерси за инфото   bouquet

Момичета, много съжалявам че такива неприятностти са ви се натрупали със сметки, при това не ваши  Cry уфффф, много е гадно, и като знам каква ни е тромава системата.... абе тия хора които не си плащат сметките не си ли мислят че рано или късно всичко се връща и ще се наиграят и те?!?!?!  #2gunfire Ние първата година с мъжа ми живеехме под наем, и така ни дойде изравнителна ф-ра от Техем  ooooh! ние чакаме пари да ни връщат щото парното не го пускахме ами се отоплявахме на ток, а те ни сюпризираха със 800 лв за топла вода и то на кухненския водомер който беше пломбиран  #Crazy Та молби, разправии и накрая не ние на тях, а те на нас върнаха 800 лв, но нервите са си нерви!!!!

Иначе ти кво ми се смееш ма?  Mr. Green Ми че то си е така, даже ако имаш 2 балкончета задължително едното става част от апартамента хихихихи

За Усоето - не се извинявай... да сте живи и здрави, пък пак ще се видим, сега мислете за жилището, че това си е важна и много сериозна стъпка.

Весс, за майка ти - верно като поостареят малко стават абетер деца ooooh! И при това са на по 50ина години. Да са живи и здрави ама на по 70 сигурно ще ни побъркат съвсем  ooooh!
Според мен опитайте се пак да я убедите, щом лекарката смята че трябва да е в болница, да не си прави шега със здравето си и не дай си боже живота...... Направо в такъв момент ми идва да го напляскаш човека и да го завлечеш в болницата, аз доскоро берях ядове с баба ми и дядо ми по такива поводи, ама айде те си бяха на по 60-70 години, но майка ти е млад човек и да се взема в ръце, да се лекува за да може да си гледа внучката още дълги години. Не е честна към себе си, към вас, към внучката си - така да й кажеш!!

Кики, горенаписаното се отнася и за баща ти!!! Naughty

Това от мен засега, с Пламена от 1 час сме в наште и имам чувството че е минало цунами 18 та степен #Crazy

П.С
хихихих и аз не е като да не съм писала  Laughing Прощавайте за дългите фермани

# 593
Добър вечер Simple Smile
Тони заспа рано рано че днес спинка само един час и мрънка цял след обяд но не затвори очи ...

Положението все още не се е оправило и си чакам осигуровките и парите, служебната бележка за дохода за декември така че съм безпарична  все още ooooh! ooooh! ooooh!
Иде ми да   #2gunfire #2gunfire #2gunfire някого ама не знам кой ще е  Twisted Evil
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
от нас за Лека нощ!!!

# 594
  • Варна
Здравейте и от мен  Mr. Green
И Кикито и Миа не могат да дойдат  Sad Много неприятно  Sad Норче, ти си ги виждаш в София, не ти пречи че няма да дойдат, ама аз много искам да ги видя  Sad Ама ще намеря начин да ги видя на живо, или като дойда някой път в София или някъде другаде. Те да не си мислят, че ще избягат от запознанство с мен, няма отърване, ей   Twisted Evil
Кики, за авансовото плащане за Усоето. Ще говоря в понеделник с управителя на хотела, но идеята е да издействам първото плащане да не е по-рано от месец преди датата. Остатъкът - няколко дни преди настаняване. Капаро няма да изгори, спокойно. Може просто ако например ти платиш капаро и после си анулираш резервацията, твоето капаро да отиде за доплащане на нощувката на Норчето примерно. А капарото, което ти си платила ти го връща Норчето. Надявам се ме разбра.
Хриси, ние в момента качваме цените в сайта, вече са качени част и от цените на Св. Константин. Можеш да влезеш да разгледаш. За ноемврийките има 5% намаление  Mr. Green
Вес, майка ми се разболя и тя преди няколко дни. И аз като писнах да ходи на лекар, тя не та не. И накрая побеснях и й казах, че няма да говоря повече с нея, да не ми се обажда, освен ако не е излязла от лекарския кабинет. Обадих се и на баща ми, инструктирах го да я води на лекар. Обадиха ми се след 3 часа, вече след лекарски преглед  Mr. Green Оказа се само фарингит и вече е много много по-добре  Heart Eyes Верно се превръщат все повече в деца.
Норче, таз мечта май е на всеки градски жител. И във Варна масово се практикува. Ами той въздуха навън вече е ужасен, за какво им е на хората 2ра тераса, като не става да си пиеш кафето сутрин на чист въздух.
За морето май и юни месец - според мен май е студено, но средата на юни е идеално. Доста е приятно, водата вече е топла, няма я навалицата от туристи и наистина е приятно на плажа. Юли и август е някакъв ад - жега, ама ад направо, няма място на пясъка, викове, крясъщи, неееее, не е за мен. Но пак зависи от човека. Моят мъж се къпе в морето още от април месец. Студ е, ама той си пада луда глава.
Ние плануваме юли или август някъде в централна България, а септември в Турция на Гьока. Може този път да се засечем с JR  Mr. Green Мъжо ще гони вятъра, а пък ние с Ева ще се излежаваме на плажа  Mr. Green

# 595
Хайййй!

Само запис,че се загубих.Всичко изчетох,ама не ми се пише днес.

Болни сме у дома.Мама - т.е. АЗ с температура и втрисания от понеделник.Днес вече само гърлобол и кашлица.Така не съм боледувала от 5 години.
    И София ПААК с възпаление на ушите и антибиотик  Shocked Там ни е слабото място и на двете. Добре,че РАя  е здрава,иначе вече да съм в лудницата с усмирителна риза.
   Разказа ми се ъъъъ...

Айде утре ще се включа по така   Wink

# 596
Добра вечер Simple Smile

Аз да се похваля, че най-накрая си сложих лентичка Simple Smile

Днес и утре сме на питки на бебета, не е за вярване как се забравя колко мънички са били децата ни. Направо не знаех как да държа бебчето днес, много непохватна се чувствах.

elist, бързо оздравяване!

# 597
  • София

И София ПААК с възпаление на ушите и антибиотик  Shocked Там ни е слабото място и на двете.

Елис, бързо да оздравявате и ти и София!!! Не си спомням дали си споменавала - у немско слагат ли ви ваксини някакви? у нас уж Синфлорикса пази от такива усложнения с отити....

Може просто ако например ти платиш капаро и после си анулираш резервацията, твоето капаро да отиде за доплащане на нощувката на Норчето примерно. А капарото, което ти си платила ти го връща Норчето. Надявам се ме разбра. - аз разбрах, добро решение
Хриси, ние в момента качваме цените в сайта, вече са качени част и от цените на Св. Константин. Можеш да влезеш да разгледаш. За ноемврийките има 5% намаление  Mr. Green - еее тенкю Нейка, тенкю - това се казва мило отношение
[.......
Норче, таз мечта май е на всеки градски жител. И във Варна масово се практикува. Ами той въздуха навън вече е ужасен, за какво им е на хората 2ра тераса, като не става да си пиеш кафето сутрин на чист въздух.  Laughing
За морето май и юни месец - според мен май е студено, но средата на юни е идеално. Доста е приятно, водата вече е топла, няма я навалицата от туристи и наистина е приятно на плажа. Юли и август е някакъв ад - жега, ама ад направо, няма място на пясъка, викове, крясъщи, неееее, не е за мен. Но пак зависи от човека. Моят мъж се къпе в морето още от април месец. Студ е, ама той си пада луда глава. ... или морж бррррррррр
Ние плануваме юли или август някъде в централна България, а септември в Турция на Гьока. абе това Гьока често го споменавате вие сърфистките мами, ама обяснете и на нас простосмъртните къде е туй, и само за сърфисти ли е подходящо, че не съм го чувала  Mr. Green 

# 598
  • Варна
абе това Гьока често го споменавате вие сърфистките мами, ама обяснете и на нас простосмъртните къде е туй, и само за сърфисти ли е подходящо, че не съм го чувала  Mr. Green 
Норче, ето сайта на острова http://www.gokceada.com/
Аз лично не съм ходила, но мъжо обяснява, че имало плаж за сърфисти и друг за туристи. Явно аз ще се пека на плажа на сърфистите, с риск някой кайт да падне на главата ми, но семейното щастие иска жертви  Mr. Green
Иначе имало доста евтини места за нощувка. Мъжо гледал предната година една къща за 30 долара на ден с 2 спални и 1 кухня. Мъжо ще ходи май месец да карат и ще уреди нощувките за септември, че ще бъдем цяла компания  Mr. Green

# 599
  • София
Ние плануваме юли или август някъде в централна България, а септември в Турция на Гьока. Може този път да се засечем с JR  Mr. Green Мъжо ще гони вятъра, а пък ние с Ева ще се излежаваме на плажа  Mr. Green
Едвам ме нави  Joy Вече съм купила на Рая спасителна жилетка и специален непотъващ бански и хич и не мисля да чакам септември.
Елвирка, ходила съм на този остров поне 10 пъти. Честно да ти кажа - работа там нЕмаш. Положението е в миналия или по-миналия век. Когато първият път ме заведоха, носех роклички, чехлички, токчета .... и ме заведоха в "натуралната" Турция. Малеееее, не ме питай newsm61 newsm29 fight. Беше а-ха, да си тръгваме още същия ден. Решението ми беше, че повече там няма да стъпя ако не ми купят собствена каравана. Е ...., угодиха ми  Mr. Green. Сега си мисля, че при добра подготовка и като знаеш къде отиваш - става.

Общи условия

Активация на акаунт