Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 693
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Nemesea, благодаря че сподели!
Надявам се да не се засегнеш, но според мен това което правиш в момента е лудост.
Толкова години си ги влачила тези белези и петна и сега не успяваш да изтърпиш още няколко месеца. Няма да усетим и есента ще дойде. Не бързайте и не допускайте грешки за които в последствие може горчиво да съжалявате.

На NeoStrata има продукти, които се използват за подготовка на кожата преди пилинг и те са по-слаби, но с другите шега не бива.
Който иска NeoStrata е най-добре да се обърне към специалист.

# 271
  • Бургас
Гела на неострата го използвах зимата, до към средата  на април.Сега нанасям слънцезащитен крем! Hug

# 272
да и аз съм съгласна че не съм започнала в правилния момент  да ползвам този продукт.и че не е безопасно но направих го на своя отговорност.засега няма последици освен само положителни от самия продукт - днес ставам и виждам лицето си гладко само с съвсем бледи следи от петна които след 4 дни няма и да има и кожа бистра светла и стегната както никога досега.тия продукти на неострата са също и за домашна употреба но наистина трябва да се внимава.Преди години бях взела един крем ГЛИКО А 12% гликолова киселина на друга фирма но го хвърлих понеже не можех да стоя и 2 минути намазана с него - много силен ми се стори - направо нетърпимо ми щипеше и се зачервих ужасно и се обелих и ефекта беше лош затова сега реших с по-слаба концентрация на гликолова киселина да пробвам и неострата са си балансирали по-добре продукта ... така смятам аз.аз до на есен ще купя още техни продукти.не съм ползвала нищо друго тяхно - не знам дали ще ми понесат добре по-силните им концентрации на гликолова киселина в пяната и геловете им ...но трябвада се внимава наистина.
засега това е  най доброто и ефикасно което съм ползвала някога и ми е вече любимо! Peace

# 273
Гела на неострата го използвах зимата, до към средата  на април.Сега нанасям слънцезащитен крем! Hug

е дай  по-подробно за този гел - доволна ли си? колко време го ползва и за какво точно? newsm78

# 274
  • Бургас
Имам си три петънца, едно по-големичко над горната устна, и по едно на всяка буза.На са много силно изразени, но по-добре ще е да ги няма.
Този гел го купих ноември месец, нанасях само вечер, върху петната.С времето изсветляха, в сравнение преди година, сега лицето е по добре.Страхувам се само, да не потъмнеят отново от силното слънце през лятото.
Петната ми се появиха, след второто раждане.

# 275
Петната ми се появиха, след второто раждане.

На мен ми се появи по време на бременността.  Sad  Беше ми първа и най-вероятно ще бъде последна. Искам да имам още едно дене, но още една бременност не бих понесла.

# 276
Здравейте, поизчетох ви, но съвсем се обърках newsm78 От около 6-7 месеца имам тъмни петна над устната, мн е неприятно защото стоят като мустаци Sad Зимата се мазах с избелващ крем Кокона, но нямаше никакъе ефект... Мисля, че петната се появиха от топла кола маска newsm78

Моля ви дайте съвет с какво да се мажа. ясно е, че трябва да е след октомври, а има ли и нещо освен високия фактор и за през лятото

# 277
Nemesea аз също използвам този лосион на НЕОСТРАТА който е с 10AHA -8% гликолова и 2% лимонена киселина.Преди ходех на хим. пилинг заради белези от акне и го използвах за подготовка на кожата.Наистина мноого щипе, но само в началото и голямо лющене пада. Аз го използвам вече около 4 години, наистина свива порите и има пилинг ефект, изчиства се повърхностния слой на кожата и от там се предотвратява запушването на порите и появата на пъпки и комедони.Даже се мажа и през деня дори лятото, но отгоре задължително крем (аз ползвам флуид) с фактор 50+.Не са ми ставали петна, а тези които имах се изчистиха. Миналата зима си взех лосиона с 12АНА, но той е за "по- напреднали АНА потребители".

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 10:00 от suni

# 278
Nemesea аз също използвам този лосион на НЕОСТРАТА който е с 10AHA -8% гликолова и 2% лимонена киселина.Преди ходех на хим. пилинг заради белези от акне и го използвах за подготовка на кожата.Наистина мноого щипе, но само в началото и голямо лющене пада. Аз го използвам вече около 4 години, наистина свива порите и има пилинг ефект, изчиства се повърхностния слой на кожата и от там се предотвратява запушването на порите и появата на пъпки и комедони.Даже се мажа и през деня дори лятото, но отгоре задължително крем (аз ползвам флуид) с фактор 50+.Не са ми ставали петна, а тези които имах се изчистиха. Миналата зима си взех лосиона с 12АНА, но той е за "по- напреднали АНА потребители".

и аз обмислям за лосиона за който говориш да го пробвам.от ден на ден се впечатлявам колко ефикасен се оказа този лосион с 10%.
Не само ми се смалиха до неузнаваемост старите петна и даже някои вече не се виждат но се стегна и изглади кожата.Имах по-силна бръчка на челото която сега е много по-неличаща си.Кожата като цяло е по-светла стегната и не е мазна.Много съм доволна.И на всичкото отгоре нямам никакви нови възпаления. HugНа химически пилинг никога не съм била но съм чела много и ме е страх да ида. Confused А з като отидох при онази козметичка и после съжелявах години наред.Уж беше много наясно с проблема а ме обезобрази с това механично стискане и притискане на такива пъпки които бяха едри подкожни дълбоки по-скоро пълни с замърсена кръв.Тъмно червена и тогава като ме обезобрази ми предложи да сложи антибиотик с йонофореза но не се оправи нищо - така ми се поду лицето, направо стана по-ужасно от всякога,разрани се,стана с петна и белези.Прекратих процедурите след като си и платих и се гледах години наред с тези последици и давах луди пари за скъпи гримове и козметики но нищо не беше ефикасно а по-скоро завоалиране на проблема и временно слабо подобрение.Обаче сега .....  Hug Grinning
Пила съм и бирена мая и витамини,билки,какво ли не .. антибиотици за мазане и за пиене,хормонални ... много работи направиих

# 279
suni , кой е този лосион  , не го намирам.Излиза ми това .
Мъзможно ли е да се комбинира  депигментиращ гел вечер , а денем лосиона?

# 280
feyaa,  не, дори ако прага ти на болка е височък и не те притеснява да ходиш с червено, люспещо се лице Grinning Евентуално ако имаш сериозен опит с продукти с киселини и с времето си изградила толератност на кожата. Пробвала ли си досега нещо с киселини/? ако да, какво, с какъв процент и колко време ползва, каква беше реакцията на кожата?
 Ако не си, препоръчвам почване с нещо с под 8%, задължително поне през вечер, ако има нужда и с добавяне на крем отгоре з а намаляване на ефекта, докато установиш каква е реакцията на кожата ти. Има кожи, който са по-дебели и нечувствителни и могат спокойно да си мажат постоянно високи концентрации, има кожи, които са толкова тънки чувствителни, че едно намазване ще ги изгори така, както професионален химически пилинг.  Киселините са чудесни, но с тях трябва да се борави внимателно, докато не се изгради лично усещане и познаване на реакциите на кожата.

Nemesea с химическия пилинг ще постигнеш същия ефект, както с лосиона, само че с пилинга става по-бързо. Лосион, ползван 3+ месеца има почти същите резултати като серия от 2-3 пилинга. И не е толкова страшно  Grinning

Естествено, всичко това - наесен с песен Wink

# 281
Благодаря ти за разяснението MissNellie Аз съм наистина лаик и почти нищо не разбирам от дермална козметика.Малко предисловие:
Петната ми се появиха след втората бременност и аз започнах да си мажа по лицето какви ли не кремове и помади които ми кажат или прочета(маска с лимон за избелване ,Melanextrio на Noviderm,Bioderma,крем Melabel  и другите вече не ги помня.Резултата беше 0.) Реших ,че не мога да се справя сама и потърсих дерматолог -след IPL процедура петната изсветляха видимо  и бях много щастлива от вида на лицето си .Кожата ми беше бяла и свежа цяла зима и не си показвах навън без слънцезащитен крем 50+ фактор.
Но......за съжаление дойде пролетта ,а и с  нея и силното пролетно слънце и......отново станах като долматинец с мустаци Confused.Изчаках си чинно лятото и наесен с песен ,отново процедурата с IPL(250лв)след нея подържащо крем Melabel  и така до тази пролет......и пак петна ..... Cry Confused и пак грозно лица и ниско съмочуствие от това.
Когато се зачетох във форума ви ,това ми даде отново надежда с тази козметика Неострата.
За съжаление ,не мога да избера ,с кое да започна и кое ще ми помогне за петната.Явно ще е наесен ,то е ясно ......колкото и да ми се иска да съм свеща и през лятото.Ще бъда безкрайно БЛАГОДАРНА на вашите съвети и последователност на прилаганите продукти ,които ме посъветвате.

................................
 Nemesea с химическия пилинг ще постигнеш същия ефект, както с лосиона, само че с пилинга става по-бързо. Лосион, ползван 3+ месеца има почти същите резултати като серия от 2-3 пилинга. И не е толкова страшно  Grinning

Естествено, всичко това - наесен с песен Wink

всъщност НЕ РАЗБИРАМ , а и не мога да намеря инфо в нета що е това Nemesea ????

# 282

Nemesea не е крем или лосион, а нашата съфорумка, която е писала 2 поста по-нагоре.  Laughing Joy

Развесели ме  Hug

А за другото не знам....доста неприятно е.  Sad Confused
Лазер кремове и пак петна  ooooh!  Rolling Eyes 

# 283
suni , кой е този лосион  , не го намирам.Излиза ми това .
Мъзможно ли е да се комбинира  депигментиращ гел вечер , а денем лосиона?
Ето този е моя лосион:  http://apteka.framar.bg/30062857/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82% … -200-%D0%BC%D0%BB
не знам дали може да се комбинира с депимегнтиращия гел (и него съм мазала за едни лунички по тялото, но бях непостоянна, че ми мирише на лук 40лв.на вятъра).Но крема с фактор 50 е задължителен, иначе стават петна.
Значи аз съм правила 4 процедури пилинг с  гликолова киселина на NeoStrata, редувани с IPL , т.е пилинг, след 2 седмици IPL ,пак пилинг след 2 седмици и т.н. Махнаха се и петната,и спукани от козметичка капиляри, заглади ми се доста кожата, но има още какво да се желае.
Сега обмислям да правя O2(въглероден)лазер newsm78

# 284

Nemesea не е крем или лосион, а нашата съфорумка, която е писала 2 поста по-нагоре.  Laughing Joy

Развесели ме  Hug

А за другото не знам....доста неприятно е.  Sad Confused
Лазер кремове и пак петна  ooooh!  Rolling Eyes 

Хи хи хи ......сега като го прочетох и ми стана едно смешнооо.Така е човек като не доглежда и бърза -стават грешки.Реших ,че това име е някакъм депигментираш крем Joy който аз естественно не съм и чувала. Моля Nemesea да приеме моите извинения bowuu

След като се върнах назад ,реших ще си купя НЕОСТРАТА СМУТИНГ ЛОСИОН 200 мл   и ще пробвам с него.В  началото пред ден до като установя дали ще има ефект при мен.Ако трябва и ще го комбинирам с лазер.....
Всъщност чувала съм ,че химическият пилинг при козметик си е доста драстично и много изтезаващо.Но четейки поста по -горе на MissNellie не ми звучи страшно.Вероятно има опит в този вид процедура.
Разкажи моля те в какво се състои тя?

Общи условия

Активация на акаунт