Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 182 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря  Hug

# 91
  • Пловдив
Препоръчаха ми този серум:

http://apteka.framar.bg/30017796/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BA% … 86%D0%B5-30%D0%BC

В момента ползвам тестера, който ми даде козметичката искам да питам ако някой го е ползвал да сподели впечатления

# 92
Момичета, искам да ви споделя нещо, което направих последната седмица и имам страхотен резултат. Подложих се на два билкови пилинга като при втория много ми изгоря лицето, даже получих отток. Както и да е, ходих за едни колагенови маски и се оправих. Но ми направи впечатление, че и след двата пак ми излизаха петната и ставаха червени, въпреки фактора. Бих отишла за още пилинги, но нямам време. Та за това си купих бяла хума от аптеката, сяра и едно кремче на Кокона за избелване. Процедурата е следната: през деня си правя маска с хума и сяра и розова вода. Стоя така 30-40 минути и измивам лицето. После е супер сухо и опънато, но не ми пречи. По цял ден плякам от крема, включително и спя с него. Тук е мястото да кажа, че много добре ми попива и мога нон стоп да слагам. Резултата е, че след една седмица петната са ми толкова избелели, че не мога да опиша.  Сигурно влияние оказва и това, че са пресни белези и по-лесно се влияят. Ако можете пробвайте го, защото наистина на мен ми повлия. Значи маската е следната:
1с.л.хума
1с.л. сяра
розова вода, докато не стане за маска.
В началото слагах от Акуалия термал на Виши, защото ми почервеняваше много кожата, но сега само избелващия слагам.

До сега с всичките избелващи кремове не съм имала такъв ефект.

А за това как съм се сетила за хума и сяра, ще кажа, че преди като ходих на дерматолог ми изписваше една маска с хума, сяра, талк и антибиотик. Не искам пак да си слагам антибиотик на лицето и за това реших само тези двете.
ето това е кремчето

# 93
  • Пловдив
Да споделя мнение и аз за Кокона и майка. Купих си кремчето и избелващия тоник от същата серия преди около 2 м. Ползвам и крем с фактор Daylong 50+. Мажа се с тях сутрин и вечер и мога да кажа, че петната ми са толкова намалели, че вече успешно се скриват с фондьотен. Тоника доста изсушава обаче.

# 94
  • София
Записвам се да ви следя.
Аз съм с големи пигментни петна по челото, които ме дразнят изключително много. От известно време ползам избелващия крем на Биотрейд. Има ефект, но петната все още доста си се виждат Simple Smile

# 95
някой ползвал ли е тази серия http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/
за петната от пъпки????на мен ми изглеждат интерсни поне и  не знам дали да си взема нещо от тази серия Thinking Thinking

# 96
Да споделя мнение и аз за Кокона и майка. Купих си кремчето и избелващия тоник от същата серия преди около 2 м. Ползвам и крем с фактор Daylong 50+. Мажа се с тях сутрин и вечер и мога да кажа, че петната ми са толкова намалели, че вече успешно се скриват с фондьотен. Тоника доста изсушава обаче.

Още един глас за Дейлонг 50+ ! Ели, колко пъти на ден нанасяш лосиона?Аз сутрин в7 и по обяд около12-13ч...

# 97
Аз си взех едно кремче на Isis Pharma glyco-a  се казва с 12% гликолова киселина. Харесва ми, ама не заблезвам щипане, белене или подобни Mr. Green

# 98
Dai4eto, ще споделиш ли колко често се прави маската?
Тoчно преди 3 дни си купих избелващия крем за лице Кокона и мога да кажа, че кожата ми изглежда доста свежа от тогава и сега съм решена да пробвам и предложената от тебе маска.
Дано най-накрая се справя с ужасните петна, защото съм много бяла и се забелязват доста.

# 99
На мен срещу пигментни петънца много добре ми влияе маска от сурово алое вера. Много добре се изчиства кожата и едновременно с това се снабдява с витамини, минерали и се овлажнява без да се изсушава.

# 100
Аз я правя две супени лъжици каолин (бяла хума), една супена лъжица сяра и розова вода до каша. Слагам и стоя поне 20 минути. Всички бижута е добре да са свалени и задължително да се прави с дървена или пластмасова лъжичка. Метала е противопоказан за хумата.  Flutter успех, дано стане нещо!!! чудо  Mr. Green При мен всяка пъпка, която се появи оставя петно и така с тези маски и кремове поне успявам да балансирам, защото по едно време се бях оставила без кремове и станах на решето буквално Laughing

# 101
Препоръчаха ми този серум:

http://apteka.framar.bg/30017796/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BA% … 86%D0%B5-30%D0%BC

В момента ползвам тестера, който ми даде козметичката искам да питам ако някой го е ползвал да сподели впечатления

На мен ми препоръчаха кремчето от тази серия - по лицето имам миниатюрни петънца, като лунички. Дерматолог ми го предписа, с 2 0фактора е, но го ползвам едва от 3 дни. Ще пиша по-нататък...
http://static1.framar.bg/product/1-topicrem-day-crem-depigment.jpg

# 102
  • Пловдив

Още един глас за Дейлонг 50+ ! Ели, колко пъти на ден нанасяш лосиона?Аз сутрин в7 и по обяд около12-13ч...
Мажа се с Дейлонг сутрин, но аз понеже ставам по-късничко, мажа се към 9-10 часа и излизам, прибирам се към 2 и мисля, че си действа през цялото време. Но мисля сега като се увеличи деня и излизам и следобед, ще се мажа още веднъж.
Кога мислите, че трябва да спрем с избелващите кремове? Нали не се ползват през лятото!

# 103
В моя случай / с Топикрема/ ми казаха, че не е проблем да се ползва и лятото, стига да слагам отгоре и по-висок фактор /аз от години ползвам 50+/.

# 104
Здравейте.Искам да попитам коя е най-подходящата домашна маска за петна от акне.Благодаря предварително за отговора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт