Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога планирате да изперете и подготвите бебешките дрехи?
Какви са мненията за подготовката на багажа за болницата и подаръците за Коледа?
Какви са мненията за родилните домове и избора на място за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога планирате да изперете и подготвите бебешките дрехи?
-
Какви са мненията за подготовката на багажа за болницата и подаръците за Коледа?
-
Какви са мненията за родилните домове и избора на място за раждане?
Форумът разкрива разногласия относно избора на място за раждане. Някои майки споделят своите притеснения относно ограниченията и условията в родилните домове, докато други споделят своя опит и разочарованията си от системата. Обсъжда се също възможността за планирано раждане и натискът, който майките изпитват от работодателите си.
-
Какви са мненията за подаръците за роднините и подготовката на бебешките дрехи?
-
Как заздравява раната в мокра среда?

; тази година им купих хавлии за баня че знам че техните са стари; с тях няма как да се "пременят"
Обикновено се консултираме и със сестрата на мъжа ми, че те живеят наблизо и знаят от какво имат нужда, и така празно няма; ползват се подаръците. 
бях взела Тео бебе прах малка кутия. А сега си купих течен Тео бебе, че то все нещо се намира да се изпере. Вчера купих и хавлийка (аз май писах
но то по добре май така. То колкото да минат през водата.

А колко дрешки имам и от каката,които и те трябва да минат през една вода,защото все пак /макар и прибрани в торби/ са се понапрашили
Но нищо, ще му дойде времето на всичко,след празниците мисля да се заема по-сериозно 
Минавам много набързо, колкото да се разпиша в новата тема, защото излизаме на разходка с мъжо - тука времето е прекрасно
, но това не значи, че всичко е наред де...просто лекарката имаше много работа и само ми взе амбулаторната карта, пита ме как съм/на което аз казах горе-долу, не че тя много се впечатли от това...
/ и каза следващият вторник да ида за 45-дневния и за изледвания...и това беше всичко...За раждането не можа и да стане дума, явно ще изчакам до другата седмица, ама съм решила сега по празниците да не се затормозявам вече с това
.Мога да създвам албуми, ама явно не мога да го заключвам.Хихи.Някъде в настройки се пипва нещо, но не го открих.Да се пробва друго майче