Отговори
# 645
А като стана въпрос за порт бебе и пренасяне на бебето, вие смятате ли да вземате шезлонг? Питам, защото много се чудя на един на Хаук, намален на 15 евро.. Thinking

Софи, аз за 15 Е не бих се замислила.  Peace
Купувам, че не знам какво ще трябва, пък после ще продавам ако не трябва.

# 646
Пупи  Hug не съм Ви чела, сега влизаме.
Много бърз отчет давам и си лягам  Cry
Искам да кажа, че още в кабинета се разревах и след това дръпнах един рев в колата  Cry
Много бързо пък вие преценете:
Плацента втора степен, със сигурност док каза, че до термин няма да стигнем-най-вероятно в началото на февруари.
Глава отговаряща на 35 и 6 дни г.с., коремче 29 и 2 г.с. дни, бедрена кост 27 г.с. и 3 дни  Sad
Пак ме пита дали сме правили скрининг и след като ревнах се опита да ме успокои с не са му толкова къси краката, по-скоро му е голяма главата  Sad
Кръвно в началото беше 148 на 91, но се бях много ядосала-чаках от 3.20 до 5.10 за да влезна. Милото не можа да влезне да види бебо макар, че чака час и нещо, викнаха го на работа обратно.
После кръвното ми беше нормално.
Болки в шийката каза, че са опасни искаше да ми я мери пак, но не дадох Огнена ме наплаши  Blush Пък док каза, че ако не минават ще пия още хапове(
За капак бебо е порастнал за 12 дни с 50 гр  Sad и сега 1450гр Доплера му беше добре, което пък поне е хубаво, може да няма отражение онова в сърцето

И така изобщо да си кажа честно родя ли край, това няма да се повтори повече

Гледах за индикаторни лентички, но ми казаха, че вече ги нямало навсякъде. Пак ще се ходи до работата  ooooh!
Хайде лека вечер от нас милички  Hug

# 647
Лори, първо се успокой! Често се получава голямо разминаване между размери на глава,крака ,тяло..това не значи,че има нещо нередно. Не вярвай 100 % на ехографи, както и на доктори, които бързат да плашат бъдещи майки.  Rolling Eyes Съжалявам,ако аз съм те наплашила за шийката, честно казано моето мнение беше такова, и ако се замисли някой не знам какъв е отговора-дори да е скъсена шийката сега, какво може да се направи? Да лежиш и пиеш хапове...Ами това го правиш и сега. Какъв  е големият смисъл в такива седмици да те пипат и то няколко пъти? Почивай повече, лежи, добре ще е за кръвното, да не вдигаш високо. И не се ядосвай-аз знам от опит до какво води ядосването. Ти вече си в такива седмици, в които и да родиш, бебето ще  е добре.
Между другото какво точно е болка в шийката? Аз имам всяка вечер контракции и все си мисля,че бебето ме рита болезнено точно в шийката и всеки момент ще излезе,ама не е така. В тези седмици е нормално бебето да почне с такива контракции, да се подготвя да излиза. На мен ми почнаха когато бях в твоите седмици. Друго е,ако болките са си менструални-те са си опасни. Колкото до кг-ти си в 32 г.с., а ако са такива наистина,понеже нали ти казвам-ехографа бърка и в кг-са за около 31 г.с.-абсолютно нормално, дали изпреварва с една или забавя с една седмица-може бебчо да е по-малък. А и щом Доплера е добре,значи получава кислород нормално-това е най-важното да ти кажа. Hug

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 21:09 от огнена стихия

# 648
Ама, Лори, едно голямо спокойно и от мен. И аз мисля, че тези измервания на ехографи не са на сто процента верни. Ще видиш, че всички притеснения са били напразни и накрая ще си гушкаш един сладък бебун  Hug
Аз днес бях на първи запис на тонове. Припомних на доктора за микробиологията, но каза, че сега нямало кой да направи та след НГ. Не ми я отказва  Grinning И днес ми издаде болничния/майка му го писа, хиляда неща обърка  ooooh!/ Тоновете са добре, бебко -почти 2 и 300  Heart Eyes Другата седмица съм пак и така всяка седмица, било важно  Tired

# 649
Да момичета точно това с дръжките имах впредвид,сега една позната ми каза,че го бършела само с мокри кърпи ,че било голямо за пералнятаloryn - и при мен главичката е по-голяма от бедрото и е възможно да не расте толкова бързо от кръвното мен ме предупредиха, а и една колежка хем преноси и пак роди 2900 момченце-живо и здраво-пази се и си гледай кръвното,аз съм на същия хал ,а какви са ти параметрите да ги сравним Hug

# 650
Лори ,дано всичко да е наред  Praynig !
Аз на твое място бих отишла на ФМ-по това време не се ли правеше 3-тата  Thinking ?Или поне на още 1 доктор ,да сравниш мненията  Rolling Eyes

# 651
Заповядайте да разгледате най-новия брой на он-лайн журнала на Ла Лече Лига, в който можете да прочетете новини за кърмене, полезни 'трикове' и интересни статии:

Надявам се новият е-журнал да ви е полезен с подбраните истории и статии за кърмене и ще се радвам на обратна връзка с мнение за съдържанието му. Ако ви е бил интересен и полезен, разбира се, споделете го с приятели и познати, на които също може да е от полза!

Пожелавам ви прекрасна нова 2011 година, която да ви донесе много здраве, щастие и усмивки!

# 652
Лори, стягай се да не идвам в Стара Загора!!!  Mr. Green
Не мога само да разбера тоя доктор защо ти ги говори тея глупости!!! Всички сме на мнение, че ехографите дават разлика. Не знам дали ще ти дам най - подходящия пример, но миналата бременност преди да вляза в болницата заради краката бях на консултация и го измериха 3 100, а той се роди една седмица след това 2 680 кг.
Сега заради теб реших да погледна и моите снимки и не че много разбирам, но едното ми го дава 30 г. с. и 5 дни, другото 32 г. с. и 2 дни, а третото 30 г. с. и 2 дни. Не разбирам кое какво е, но не се и опитвам.
Още веднъж те моля да не изперкваш, за да не разсърдиш бебо!  Hug
Утре сутринта те искам на линия с кафето и бисквитите!  Mr. Green

# 653
Лори и моят лекар каза, че главичката ни била по-голяма с около 2 седмици. И така се опули като че ли за първи път му се случва, а е един от най- опитните в града. Само ме стресира......... и няколко дена го мислих-сега обаче се успокоих.Тея лекари са големи хахота.Като си починеш и си разнообразиш малко нещата ще ти изглеждат не чак толкова черни. Ще видиш, че ще си гушкаш най- прекрасното здраво бебче.   bouquet Hug

# 654
  • Варна
Утре ми е последният работен ден! Тъжно ми е!!

# 655
Else ,прочетох списанието с интерес .
Благодаря за информацията  Hug!

# 656
  • София
И на мен ми е последен ден, обаче се радвам, защото в офиса се разболях, а и доста нерви се хвърлят на работа.

Лори, ако те гложди, отиди на ФМ, според мен няма място за шашкане, защото на мен на 3 поредни консултации ми казваха, че бебо е 600 грама и 20 см., а истината беше съвсем друга, просто неточен ехограф и/или  калпав доктор.

Започнах да кашлям лека по лека, и едва дишам заради хремата. Изписаха ми едни капки за нос Euphorbium- хомеопатични и два пъти по-скъпи от тези, които обикновено ползвам, и доказах емпирично теорията си, че тия хомеопатични церове за пълен т***к #2gunfire. По-успешно щях да се лекувам с тампони с ракия. Поради хремата не спя добре нощем, ставам по веднъж  за тоалетната- в небременно състояние съм желязна- въобще не ставам. Ползвам една дълга възглавница за бременни, въртя се, хъркам  Blush, мляскам и говоря.

# 657
  • Полски Тръмбеш
 не искам да плаша никого или да разобеждавам  Hug просто ви споделям моите наблюдения за нашите "гинеколози"
хахота  hahaha при нас са направо неграмотници  #2gunfire #2gunfire #2gunfire едната казала на бъдещата майка по вр на ражданито - чакай, чакай да викам колежката че бебето е с 2 глави  #Crazy   да ама не  #Cussing out момченцето е живо и здраво с 2 глави, ама едната м/у краката  Joy и вече е в 4-ти клас  hahaha другата пък "професионалистка" казала на 1 ромка че има киста на матката   Shocked и онази свекнала с мисълта че ще и расте корема заради кистата, изтичат и водите.... почнала да реве че умира; мъжа и я кара в спешното във вт тя ревяла че ще мре и се молела... и 1 от док. на смяна и вик
ал- спокойно ма няма да мреш а раждаш  hahaha  #Crazy
та наште хем са смешни, хем трагични... та аз предпочетох да пътувам 100км за консултациите и за раждането от колкото да се занимавам с нашите тук околни док., защото честно ви казва за 10-тина години насам им се нагледах на простотиите и ми иде да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
но стига съм ви натоварвала... Господ дани пази, където и при когото и да раждаме  Praynig Praynig Praynig

# 658
  • Полски Тръмбеш
сори за смешния въпрос, но на вас като спите текат ли ви мн лиги?  Simple Smile от месец може би направо имам чувството че ще се одавя от тях..  Rolling Eyes нз на какво се дължи... дали защото вече притиска диафрагмата и е трудно дишането и си отварям повече устата  newsm78 нз но е мн неприятно.  Embarassed

# 659
Здравейте,
Да дам и аз отчет- бебо се е обърнал вече Heart Eyes Тежим 2,500. Мериха тоновете, но бебо беше заспал и ни върнаха по-късно да ги измерят пак-всичко беше наред.
Аз пък каквато съм умна, разбрах че болничния ми ще е от 27, а не от 24-ти и взех, че казах на счетоводството и те ми преведоха заплатата ooooh! Добре че казах на доктора и той ми го написа от 27-ми, но е за 42 дни, вместо 45. Дано да няма проблем, че не знам как ще се обяснявам в работата.
 mim_007- чакай, чакай да викам колежката че бебето е с 2 глави #Crazy - е това ме уби.
Лорин хич не се притеснявай за размерите, на мен преди винаги са ми излизали различни-крака, глава-все различни седмици, няма страшно, просто не могат да измерят правилно.

Общи условия

Активация на акаунт