Отговори
# 660
сори за смешния въпрос, но на вас като спите текат ли ви мн лиги?  Simple Smile от месец може би направо имам чувството че ще се одавя от тях..  Rolling Eyes нз на какво се дължи... дали защото вече притиска диафрагмата и е трудно дишането и си отварям повече устата  newsm78 нз но е мн неприятно.  Embarassed
Ха-ха,случва ми се и на мен. JoyДори на сън се улавям че похърквам,по скоро в просъница и чак се стряскам от себе си.Оня ден мъжа ми вика че съм щяла чак да събудя детето. Grinning Grinning
Моя болничен започва от 31.12 и ще ми го издадат на 4.01,така че няма да е проблем.Мисля и аз да си направя устата за микробиология.Като лежах последно в болницата за болнични и ми направи впечатление в приемното,че към изискванията за постъпване са записали задължително вземане на секрет за микробиология при постъпване на родилки.Това е хубаво,но се чудя имат ли време да направят изследването и да отреагират евентуално за възможна инфекция за бебчето. newsm78
Лорин,успокой се и както са казали другите момичета ще видиш че всичко ще е ок с бебчето. Peace

# 661
  • София
Лорче няма да  се поддаваш на шашкане и психоза  Hug Хубаво дават съвет момичетата, ако имаш желание, парички и т.н. още една фетална морфология/ анатомия да направиш- там както знаеш са обстоятелствени доста. И все това си повтарям кураж да издържим до когато можем и после  newsm30 smile3541

# 662
  • Полски Тръмбеш
уникални са просто  Joy аз съм ги обиколила почти всички във вт област и преди близо 5 години си казах СТИГА!!!  не съм им опитно зайче и си ходя на частно в Плевен, вярно скъпо е но поне си спокойна че си ок и си при добри специалисти и те гледат ката " писано яйце"  Mr. Green

# 663
Лори, мила, успокой се, всичко ще бъде наред, хайде да се съберем дружно и да разстреляме лекарите предлагам аз, то се е видяло, че само ни шашкат излишно и повечето хал хабер си нямат какво правят  #2gunfire Както са ти казали вече коремчетата - не се отдавай на негативни мисли, нали сме се разбрали само хубави неща да им мислим на бебенцата ни, поне това си зависи от нас  Hug Hug  Сигурна съм, че накрая ще родиш един хубав бузанчо  Heart Eyes

# 664
  • София
Срам, не срам- и аз съм от лигата на Лигавещите се нощем  Simple Smile

# 665
  въртя се, хъркам  Blush, мляскам и говоря.
 Joy това много ми хареса и ме разсмя искрено  Laughing  Hug
Хей, Евридика, днес ти ли беше при доктора с една оранжева плетена блузка...  Thinking Flutter Аз влязох с двете момчета... Rolling Eyes Следващото ми мерене на тонове е на 04,01 от 14,30  Hug

# 666
... хайде да се съберем дружно и да разстреляме лекарите предлагам аз, то се е видяло, че само ни шашкат излишно и повечето хал хабер си нямат какво правят 

Моята не давам да я пипате!  Heart Eyes Аз много си я харесвам!

# 667
Лори,  Hug. Успокой се!
Абе тия доктори как са минали клиничната психология не знам.

А за лигите, както една януарска мама беше написала - къде има дупка все нещо изтича.  Laughing

Елсе, мерси за списанието! Букмаркнах го и утре ще го чета.

Момичета, гледахте ли Господари на ефира?
За доктора, които лекувал хламидии?

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 23:58 от Тодорка Боева

# 668
Добре Пчеличке, твоята ще я оставим за назидание на останалите... hahaha

А за лигите, както една януарска мама беше написала - къде има дупка все нещо изтича.  Laughing

Laughing Това ми хареса

# 669
Лори, няма нищо притеснително!!! Не им се шашкай! Моите доктори ми обясниха, че специално теглото се измерва с отклонение +/- 250 гр. И те го гледат само ориентировъчно. Често лекарите говорят без да се замислят. И нс мене в началото един се опитваше да ме вкара в частния си кабинет като ми обясняваше колко много съм рискова и как бебето ми било седмица по- малко, а трябвало да бъде седмица по- голямо. Добре че същият ден бях и На ФМ и лекарката ми каза, че всичко е абсолютно в норма. Наскоро една друга лекарка с опит ми каза, че е нищо рисково няма в бременността ми.  Щом си стигнала дотук, знащи нещата вървят и бебето си расте. Природата си знае работата. На моя приятелка пък и казваха непрекъснато, че бебето и е много малко . Е, роди един 4 кг юнак.

Най- важното е да се осланяш на майчиния си инстинкт, той няма да те излъже никога!
Почивай си и мисли само за прекрасното същество, което носиш и което скоро ще гушкаш.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 22:53 от happy-mamma

# 670
А като стана въпрос за порт бебе и пренасяне на бебето, вие смятате ли да вземате шезлонг? Питам, защото много се чудя на един на Хаук, намален на 15 евро.. Thinking

Ами аз твърдо ще ползвам шезлонг, голямо удобство е, неведнъж съм го споделяла тук във форума, обаче не смятам, че столчето за кола ще върши същата работата, няма напълно легнало положение .
Лори, наистина ехографите много често лъжат, така че давай го по -спокойно.

# 671
Лори, не се шашкай, аз явно съм единствената, на която главата на бебето е по-малка на фона на бедрата. Докторката каза, че си отглеждаме една бъдеща манекенка последния път. Така, че няма как всички размери да са ти еднакви, а и на тези апарати хич не може да им се има вяра. Важното е тоновете и кръвното да са ок  Hug
Мимоза, ти къде мериш тонове? Аз утре реших все пак да се занеса до Окръжна (София) на Деня на отворените врати, после ще ти разказвам  Simple Smile

# 672
Мимоза, ти къде мериш тонове? Аз утре реших все пак да се занеса до Окръжна (София) на Деня на отворените врати, после ще ти разказвам  Simple Smile
При доктора, който ми води ЖК. Той ми каза, че нямало нужда да ги уведомявам, че ще раждам там, за да не ме натискат да си избирам екип  newsm78 Ще чакам отзиви  за ОБ Hug  Чета темата Раждане в Окръжна и на моменти съм  #Crazy

# 673
взех си дозата смях за днес-гледах Слави направо се спукахме с мъжа ми Joy hahaha

Лори мила,но защо не направиш забележка да не говори така доктора...как може,и ако не съм казвала да кажа,измериха бебо преди да родя 3500 а родих 4250гр....разликата беше в часове просто,това си ми е урок че не всичко измерено е 100% вярно,дори напротив. Има деца с малки глави(като моя син) а с голямо коремче и крачета,та затова се подведоха и докторите,има дечица обратно с по-големи главички(което е нормално за децата знаете!!!) трети са пък малки като плод/човече дори износени/преносени...абе примери да искаш.Айде недей да се вкарваш във филми моля,хубава и СПОКОЙНА вечер  Hug

Още една с мокра възглавница,завивка,ръце,което ми попадне до устата Crazy...но и това си имало обяснение така че СПОКО,няма да сме така вечно Mr. Green

Тези с компютри в стаята на бебо-един кактус или алое вера до него- за да неутрализирате лъчението(от сега да кажа,че някои кактуси умират Sad...представете си какво лъчение пада) и за мобилните също,колкото може по надалеко от бебо!!!!!

Нацелувайте мъжете си,прегърнете децата и се наспете блаженно  Hug

# 674
Loryn, аз съм също от примерите с грешното измерване! Месец преди да родя го измери 3 800 а се роди 3 750. Разбира се, че не спря да расте през този 9 месец! Да не казвам, че редовно казват "я да видим по главичка в коя седмица си, я сега да видим по бедрото, ааа не, чакай по другото да видим"  Laughing Пък и както е писала anilevI най-нормалното нещо при бебетата е главата им да е несъразмерно по-голяма  Sunglasses , а ръцете по-дълги, с което производителите на бебешки дрехи спекулират и правят ръкавите космически дълги  Crazy

Коремчета от Плевен и региона, да ви питам чували ли сте за д-р Диян Бадев? Каква му е "славата"?

Общи условия

Активация на акаунт