Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 774
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте незабравима компания  Hug  People Santa
Скъпа Роси,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59   ura  newsm67  Tada

От мен пожеланието е едно едничко -
УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО!   bouquet   bouquet   bouquet
Днес денят ти принадлежи - хубав празник и  cheers
Поздравления за заслуженото второ място, ама то си е първо от където и да го погледнеш. Оня кълцалник Вуте с мустакерите може само да диша във връта на Серхан  smile3533  smile3533  smile3533
Мокси, съжалявам скъпа  Weary
Пожелавам ви весело настроение и не спирайте да се усмихвате  love001  newsm47

# 181
Благодаря ви!

Благодаря ви, че ви има
Топлинка във люта зима
Слънце в мрака безпросветен
Ще ви помня до дъха си сетен

Вий сте моята надежда
Главата ми пред вас се свежда
Благодаря ви, че ви има,
Компания Незабравима!

newsm51 smile3525 newsm10

# 182
От резюмето:....Неочакваното предложение на Бату към Едже ще доведе пътищата на брата и сестрата до точката на раздялата
От фрагмента с говор: Бату  :Какво искаш да й направиш,сестричке?

Дами, преди всичко ние трябва да се доверяваме на резюмето, защото фрагментите са подвеждащи!
Та в тая връзка смятам, 4е Едже ще откаже услугите на Бату и това ще бъде при4ината те да се разделят!
Когато използвах думата европейка за Едже, имах в предвид положителните си о4аквания за този образ!Дали ще се състоят или не, за мен няма зна4ение, важно е да  мотивирам тезата си по някакъв на4ин!
 След това оба4е,някои от вас запо4наха  4есто да използват този израз за да се уязви Едже, покрай Едже и Каламици!
Думата Европа, европейка, европейско не може да се използва с ирони4ен смисъл и с подигравателно зна4ение! Чувала съм азиатец
в смисъм абориген, но европеец в този контекст - никога!
Европа е люлката на човешката цивилизация, затова е  по-уда4но  да се използва думата псевдоевропейката Едже!

# 183
  • София
Момичета,аз сега като четох статията ,която Вени беше превела,то и стрелба май е имало склада  newsm78 newsm78 Боже тия сценаристи пак ги е бил високия волтаж  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако няма пистолети и ужаси в някой епизод не могат си легна спокойно вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Рекси, би ли ми дала линк за статията, че не мога да я намеря назад. Благодаря!
Съжалявам,ама компютъра след малко   hit hit hit hit Ето това е статията
Цитат

sabah gazetesi sitesinin haberi bugünün Donmaktan zor kurtuldu.22.12.2010atv'nin sevilen dizisi 'Unutulmaz'da 'Eda' karakterini canlandıran Özlem Yılmaz, donmaktan son anda kurtuldu! Ataşehir'deki bir et fabrikasının soğuk hava deposunda yapılan çekimlerde çok zorlanan Yılmaz, set aralarında battaniye ve... bornoz giyerek ısınmaya çalışt...ı.

EKSİ 7 DERECE
Yedi saat süren çekimlerde hayatının en zor anlarını yaşadığını belirten Özlem Yılmaz, "Benim için çok zor bir sahneydi. Eksi 7 derecede çok üşüdüm" dedi.

# 184
# 185
  • Русе
От резюмето:....Неочакваното предложение на Бату към Едже ще доведе пътищата на брата и сестрата до точката на раздялата
От фрагмента с говор: Бату  :Какво искаш да й направиш,сестричке?

От тези две изречения ми хрумва само едно,брат и сестра започват да си отмъщават разделно!
Всеки сам за себе си! Едже вади томахавката и тръгва срещу Еда, дали в пряк или преносен смисъл, няма значение.

# 186
Мила Роси,  
Честит Рожден Ден!!!  Нека  се сбъднат всичките ти желания!!!

# 187
  • Русе
Момичета,аз сега като четох статията ,която Вени беше превела,то и стрелба май е имало склада  newsm78 newsm78 Боже тия сценаристи пак ги е бил високия волтаж  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако няма пистолети и ужаси в някой епизод не могат си легна спокойно вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
7 часа са се пушкали! hahaha Не бой се, ще го предадат за 7 минути! Дано рикоширал куршум уцели и Бату! Rage

# 188
  • София
Момичета,аз сега като четох статията ,която Вени беше превела,то и стрелба май е имало склада  newsm78 newsm78 Боже тия сценаристи пак ги е бил високия волтаж  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако няма пистолети и ужаси в някой епизод не могат си легна спокойно вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
7 часа са се пушкали! hahaha Не бой се, ще го предадат за 7 минути! Дано рикоширал куршум уцели и Бату! Rage
Де тоз късмет,ама надали,Бату нищо не го лови,що бой изяде,с кола го блъскаха,бухалки яде на поразия и пак нищо,само с една лепенка се разминава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 13:04 от reksi

# 189
Защо героите в сериалите не гледат сериали???  newsm09

# 190
  • Русе
Корабът - майка го пази! hahaha hahaha hahaha

# 191
  • Русе
Моксито, прекрасно оформление на стихчето! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 192
  • София
 Stop Здравейте, може ли някой от разбиращите комшийте да погледне тази статия, нещо май става въпрос за стачка на "сериалите" от 19 часа на 24.12.10 има и коментарий надолу, моля  Thinking

http://www.haberturk.com/medya/haber/583523-bir-gun-diziler-cekilmeyecek

# 193
  • Русе
Ехоооооооооо, 25 минути няма кой да напише нещо?! newsm09
Къде сте, момичета?

# 194
От вътре ми напира мъничко да
напиша и аз хубави думи за Любовта!.Ако повтарям нещо, извинете ме!
Не е във възможностите на човек да се обхване в тази тема! Някои хора така и си отиват, без да са почувствали какво е любов.Наричам ги "нещастници"! Защо?!
Любовта е възторг, вълшебство и болка!
Възторг - защото си вдъхновен! Живееш на МАХ !
Вълшебство - гледаме на света около нас с други очи, дори цветовете и миризмите са по-силни и ярки!Омагьосани сме, да сме по-добри, да даваме и да искаме толкова малко?! Само внимание и взаимност!
Болка - толкова сме уязвими, когато обичаме!Когато някой ни обиди, пренебрегва и унижи, сме сърдити,ядосани и бесни, но след време се забравя! Но ако болка ни причини любим човек, сърцата ни кървят!Тази болка не се забравя!
Дали е щастлива или нещастна, споделена или не, любовта дава необхватен спектър от чувства!
А толкова много хора се страхуват от това богатство и не го допускат в себе си?!
Скъперници или страхливци да ги наричам?!
Вени, чудесни мисли за любовта си написала!!!
„Любовта е възторг, вълшебство и болка!”

Общи условия

Активация на акаунт