Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 763
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Здравейте на ВСИЧКИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА РОСИ! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ СЪЩЕСТВА.[/color

Председатетелю нали днес се работи до ОБЯД. Не сте отменили заповедта си?
Според Кодекса на форума днес се работи до 14.00 часа! Ако можеш, спри и в 12.00!
Председателят ще разпише! Grinning

# 166
Ради:Сега изгледах пак интервюто момичета, -ами той Серхан много грижовен колега бил -как разтриваше кръстчето на Йозлемчето в 13,23,44 мин, да я стопли  , че те това момиче го умориха от студ    
Мноооого загрижен екранен партньор    

Дами, искам да отбележа този пост! Не видях коментари, но може и да бъркам!
Форумът има традиции в детайлното изследване на всеки кадър с нашите любимци!Особено тези от интервютата!Но поста на Ради е просто удар в десетката!  Разтривката на Йозлем по време на по4ивката , както и и по-раншния пост на Кесара  за продължилата  и след края на снимките целувка, класирам на първо място по  точност на наблюдението и по тежест на разкритията въз основа на  тези наблюдения!

# 167
Добро утро, незабравимо семейство! Щастлива съм,че вчерашния ни труд се овенча с успех!
Нямах възможност за чаша шампанско, във вашата прекрасна компания, но съм сигурна, че в бъдеще ще има още много поводи за празнуване...

И тъй като днес имах лек инцидент, кафето ще го предложа от необичайно място...

Мокси, съжелявам за инцидента с теб! 20 мин. са цяла вечност!
Но как успя да си свариш кафето в асансьора, ми кажи?! newsm78 hahaha hahaha hahaha

Да ти кажа по-изобретателните може и да могат.Но аз разчитах на термокана, която носих..
Както казва хубавелко "Чок зор" си беше, не го пожелавам на никого.Освен ако не заседне умишлено в компания на някой красавец като този

# 168
Мохито, Вени радвам се, че ви хареса, не знам защо тези хубави стихове нямат автор!
  15 червени рози

От какви ли чувства пак обвзет
плахо позвъних на твоята врата,
за да принеса с един букет
в жертва себе си на свята красота?

Какво ли исках да измоля,
претворявайки се във цветя?
Като дар, поставен пред икона,
на ревера ти да разцъфтя?

Какво ли исках да открия
в омагьосващите ти очи,
щом в плен на тяхната магия
са най-красивите ми дни?

Какво ли? Сам не зная,
но с кръвта си всяка роза брах
и в перлен поглед - дар от Рая,
аз съдбата ни добре видях:

Петнадесет червени рози
обагриха рождения ти ден,
за да ми докажат, че до тебе
няма място повече за мен.

16 май 2000 г.

# 169
Моксито, съжалявам за инцидента, който си преживяла! Да се надяваме. 4е това няма да ти попре4и да заредиш бара както трябва!
Ще имаме нужда, защото още в на4алото ще преживеем психарските изпълнения на Бату и страданията на нашите любимци!

# 170
Момичета, едва ви настигнах.Разбирам,че анкетата е спряна.Може би усетиха нещо и за това.Щастлива съм,че всички успяхме да се мобилизираме и да помогнем поне за 2 място на Хубавелко, макар,че той заслужаваше 1  място.Изтървала съм наздравицата по щастливия повод с вас затова вдига сега  

Поздравления за  прекрасните стихове на Дани,Боб,Бганьо и Ир.

Благодаря за поздравите с прекрасните клипчета.Поздравления за интересните коментари и снимки които помествате.Ади  от твойте постове ставам  #Crazy Непрекъснато ни предлагаш  богата трапеза с всякакви изкушения.Страхотни сте  момичета и момчета.

# 171
Мохито, Вени радвам се, че ви хареса, не знам защо тези хубави стихове нямат автор!
  15 червени рози

От какви ли чувства пак обвзет
плахо позвъних на твоята врата,
за да принеса с един букет
в жертва себе си на свята красота?

Какво ли исках да измоля,
претворявайки се във цветя?
Като дар, поставен пред икона,
на ревера ти да разцъфтя?

Какво ли исках да открия
в омагьосващите ти очи,
щом в плен на тяхната магия
са най-красивите ми дни?

Какво ли? Сам не зная,
но с кръвта си всяка роза брах
и в перлен поглед - дар от Рая,
аз съдбата ни добре видях:

Петнадесет червени рози
обагриха рождения ти ден,
за да ми докажат, че до тебе
няма място повече за мен.

16 май 2000 г.
smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 smile3525

# 172
Компания НЕЗАБРАВИМА, ПРИЯТЕЛИ!
Благодаря ви, че правите рождения ми ден толкова специален, че всеки мой ден с вас е празничен!
Не знам дали магията на Серхан и Йозлем събуди  любови, мечти и таланти, или пък техният магнетизъм просто събра на едно място хора, които имат очи, сърца и дарби да откриват истинското. Но знам, че искам да съм с вас.
Благодаря ви за цветята, пожеланията, стиховете и за самото внимание.
Благодаря ви за достойното място, което заедно спечелихме за Серхан.
Благодаря ви за обичта, заради която живеем.

До виртуалната почерпка слагам пред вас цялата си клипотека   newsm51 тук
http://www.youtube.com/user/rosisan22

моя избор
http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/45/v1sqNWxBxuQ

и моята изповед

Събличам се от себе си.
Прибирам се от края към началото.
Мечтата ми е незаконна дъщеря на Бога,
Духът ми – отражение без огледало.
Умът отказва да е саркофаг,
Във който се таят пророците.
Сърцето ми не иска да е храм,
От който боговете гонят богомолците.
Разтурвам договора с мъчениците,
Които ме опазват праведна.
Греховно се разсипвам в многоточия…
Като ги събера по видело, ще се обадя.

# 173
  • София
Момичета,аз сега като четох статията ,която Вени беше превела,то и стрелба май е имало склада  newsm78 newsm78 Боже тия сценаристи пак ги е бил високия волтаж  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако няма пистолети и ужаси в някой епизод не могат си легна спокойно вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 174
Мокси, съжалявам за неприятния инцидент.Надявам се да не си се притеснила много.Случват се често такива инциденти ,особенно сега когато е лошо времето и често спират тока.

# 175
Компания НЕЗАБРАВИМА, ПРИЯТЕЛИ!
Благодаря ви, че правите рождения ми ден толкова специален, че всеки мой ден с вас е празничен!
Не знам дали магията на Серхан и Йозлем събуди  любови, мечти и таланти, или пък техният магнетизъм просто събра на едно място хора, които имат очи, сърца и дарби да откриват истинското. Но знам, че искам да съм с вас.
Благодаря ви за цветята, пожеланията, стиховете и за самото внимание.
Благодаря ви за достойното място, което заедно спечелихме за Серхан.
Благодаря ви за обичта, заради която живеем.

До виртуалната почерпка слагам пред вас цялата си клипотека   newsm51 тук
http://www.youtube.com/user/rosisan22

моя избор
http://www.youtube.com/user/rosisan22#p/u/45/v1sqNWxBxuQ

и моята изповед

Събличам се от себе си.
Прибирам се от края към началото.
Мечтата ми е незаконна дъщеря на Бога,
Духът ми – отражение без огледало.
Умът отказва да е саркофаг,
Във който се таят пророците.
Сърцето ми не иска да е храм,
От който боговете гонят богомолците.
Разтурвам договора с мъчениците,
Които ме опазват праведна.
Греховно се разсипвам в многоточия…
Като ги събера по видело, ще се обадя.

ЗА ТЕБ ОТ СЪРЦЕ!  love001

# 176
  • plovdiv

Здравейте компания Незабравима!!!Най-напред да честитя рождения ден на Росисан!!Бъди здрава като скала и нежна като цвете,бъди силна като буря и никакви трудности да не ти се опират.Изживей една голяма любов и хиляди щастливи мигове!!! newsm59 newsm59  party023
 Мокси,благодаря за новото райско местенце,което си ни подготвила!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А за всички,които успяхме с общи усилия да класираме нашия любимец на престижното второ място- newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501  love001
Рдвам се ,че съм макар и малка част от вас!!!  love001  love001 newsm44 newsm76 txtloves

# 177

Явно съм пропуснала като сте коментирали тази статия... А уж изчетох всичко по-назад.... За какво става въпрос там?

Чета сутринта форума на съседите и на какво попадам?!
Предполагам, че е за днешния епизод.В сутрешен вестник и новинарски сайт Йозлем споделя,
колко трудни сцени са снимали.Мястото било хладилните складове на фабрика за месо, било
е -7 градуса, замръзвали са, а Йозлем се е топлила с хавлия и одеало!
А беше само по една рокличка, тази от Кулата на девицата?!
Как да не им се възхищаваш и да не ги обичаш?! newsm12

Мерсиии:)

# 178
Мхито ,съжалявам знам, че е много неприятно!  
 Детски глас:
- Ало, аварийната служба ли е? Тука в нашия блок асансьорът заседна, с един чичко и една лелка вътре. Ако се съди по стоновете, лелята е тежко ранена.

Две блондинки си говорят и едната казва:
- Вчера, докато бях в асансьора, токът спря и трябваше да стоя в него цял час!
- Това не е нищо! Преди седмица, като се возех на ескалатора, токът спря и се наложи да чакам цели 2 часа.

# 179
  • Варна
Момичета,аз сега като четох статията ,която Вени беше превела,то и стрелба май е имало склада  newsm78 newsm78 Боже тия сценаристи пак ги е бил високия волтаж  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако няма пистолети и ужаси в някой епизод не могат си легна спокойно вечер  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Рекси, би ли ми дала линк за статията, че не мога да я намеря назад. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт