Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 799
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • Монтана
Момичета и аз спирам за днес.Резултатите са 24.71% за Серхан и 31.19 за другия.Много се активизираха неговите фенове.Схванаха ми се пръстите вече.
Лека нощ . newsm46 smile3524
И аз така-не мога повече!Лека нощ на всички и от мен! newsm46 smile3524 Sleeping

# 31
Дами, как гласувате?Аз мога само веднъж!

# 32

Каламици,  newsm75 кутията си.

# 33
  • София

Веси ....посети и моята кутия....за гласуването

# 34
Здравейте, девойки:) Как сте днес? Тъпенете в очакване от предстоящия Коледен празник, който е след 2 дни или новата серия на "Незабравима"?Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз гледах интервюто със Серхан... Много приятен глас има! Казва ли нещо, с което да подскаже по-нататъшното развитие на сериала? Някой слушал ли го е?

Оффффф, аз утре ще изпусна филмааааааааааааааааа!

# 35
Не знам за Харунчо, ама този с парцалите ще го изям Simple Smile

# 36
Сега по Диема Фемили Мелда целуна Харун и той беше като айсберг  ooooh! ooooh! ooooh!
Как не се усети тази жена още тогава  ooooh! ooooh! ooooh!

# 37
Здравейте, девойки:) Как сте днес? Тъпенете в очакване от предстоящия Коледен празник, който е след 2 дни или новата серия на "Незабравима"?Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз гледах интервюто със Серхан... Много приятен глас има! Казва ли нещо, с което да подскаже по-нататъшното развитие на сериала? Някой слушал ли го е?

Аааа, Сарони, отсъствия ще се извиняват само, ако са заради фирмени коледни партита, иначе има наказание "полагане на обществено-полезен труд" -  едночасово нон-стоп гласуване hahaha

# 38

newsm10

# 39

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 40
Каламици, все още дава, че си запълнила лимита с входящи съобщения.

# 41
  • София
Здравейте, Незабравими!
Сериозно се замислям да се кандидатирам за президент догодина и с ваша помощ да спечеля!
Някой ще ме светне ли как точно го правите - има място в кутията ми.

# 42

Аааа, Сарони, отсъствия ще се извиняват само, ако са заради фирмени коледни партита, иначе има наказание "полагане на обществено-полезен труд" -  едночасово нон-стоп гласуване hahaha

На рожден ден съм:) Ако има безжичен интернет ще ви следя от телефона си, обещавам:) Ако това нещо хване онлайн ТВ признавам, че наистина съм част от 21-ви век:) Трябва да се крия в кенефа да не ме хванат моите хора, че ще ме изпържат жива навън на студа  newsm50

# 43
  • София
Дава ми 6,70% разлика с първия, но ако на него му подменя малкото име с Йозлем, няма нужда да гласувам повече!!!

# 44
  • София
Мокси, прекрасна е новата тема! Все по Коледно или Новогодишно излъчване придобива! Не виждам защо да се сърдят комшийте заради Коледа! Това е български форум, нищо че обсъждаме турски филм! Както ние сме толерантни към техните религиозни празници, така и те са толератнти към нашите, или поне би следвало да са. В този смисъл аз съм за коледното настроение в темата!
Благодаря ти, Мокси и за това, че си уважила стихчето ми за първа страница!
За теб! Дано обичаш червено вино и ....червени рози

Общи условия

Активация на акаунт