Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 776
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Дами, споко! 2-ро място с незна4ителна разлика си е победа! Беше 6-ти!
Мдаа, права си! Приключи!  smile3514 Колко малко не достигна за първото място! Но, момичета гордейте се! Благодарение на нас Серхан Яваш заема достойното второ място в тази анкета, и винаги първо място в нашето признание към него! Всъщност, само ако знаеше какъв екип от привърженици има в наше лице, нямаше как да не го оцени! Браво на нас, момичета и Бганио!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Даааа.... Може да перифразираме поговорката "Сговорна дружина, Серхан повдига" hahaha

# 61
  • Варна
Едно стихче от мен  Peace

Любов

Без теб бях толкова самотен,
безутешно страдащ и опустошен...
Сърцето ми кървеше наранено...
Душата ми стенеше сломена...
Терзаех се в съмнение...
Изгубен бях в безвремие...
Дните ми- тъжни и студени...
Нощите- изпълнени със спомени...
Представях си страшни картини...
Как очите най- любими
искрят от любов за някой друг
и в душата ми нахлуваше студ...
Ревност разяждаше сърцето...
Потъмняваше в миг небето
при мисълта, че друг има
моята жена любима...
Че друг гали любимото лице,
друг милва скъпите ръце...
Мисълта за устните слети
караше сърцето ми да усети
най- пареща и жестока болка...
И тогава разбирах колко
всъщност те обичам и желая...
Че денонощно за теб мечтая...
За любовта ти...Да си до мен...
Как треперя от всеки спомен...
Колко ужасно те ревнувам
и болезнено те жадувам...
Моя мъка и моя любов,
за теб отново съм готов
да горя в ада всеки ден,
само да се върнеш при мен!...
Глава на рамо да склоня уморен,
да се прислоня успокоен...
Нежно да те прегърна...
В очите ти да потъна...
От любовта ти жаден да пия...
С целувки тялото ти да покрия...
Моя изгаряща любов,
чуй отчаяния ми зов!...
Погледни мъжа, който те обича
и завинаги ти се обрича!...
Дай ми втори шанс!
Нека има нас!...

# 62
http://www.youtube.com/watch?v=paCuekcwqcM

Е, тая игра подкрепихме!

# 63
  • София
Ох, май приключи анкетата - дали не я затвориха, не ми я дава вече. Момичета как е при Вас. Thinking
може в 12.00 да са хлопнали кепенците
Мдаа, права си! Приключи!  smile3514 Колко малко не достигна за първото място! Но, момичета гордейте се! Благодарение на нас Серхан Яваш заема достойното второ място в тази анкета, и винаги първо място в нашето признание към него! Всъщност, само ако знаеше какъв екип от привърженици има в наше лице, нямаше как да не го оцени! Браво на нас, момичета и Бганио!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Веднага ви удостоявам с най-високата колективна награда в Унутулмазия - обявявам ви за една Незабравима група хора с големи сърца и прекрасни души!!!

# 64
# 65
  • София
Ох, май приключи анкетата - дали не я затвориха, не ми я дава вече. Момичета как е при Вас. Thinking
може в 12.00 да са хлопнали кепенците
Мдаа, права си! Приключи!  smile3514 Колко малко не достигна за първото място! Но, момичета гордейте се! Благодарение на нас Серхан Яваш заема достойното второ място в тази анкета, и винаги първо място в нашето признание към него! Всъщност, само ако знаеше какъв екип от привърженици има в наше лице, нямаше как да не го оцени! Браво на нас, момичета и Бганио!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Веднага ви удостоявам с най-високата колективна награда в Унутулмазия - обявявам ви за една Незабравима група хора с големи сърца и прекрасни души!!!
Благодарим  newsm10 smile3521 newsm68 newsm44председателю

# 66
  • София
Росисан, Чести Рожден Ден!  newsm59 nbirthday newsm67  ura
Като част от нашия сплотен колектив ти имаш превилегията да упражняваш професия, която жонглира с думите! Още не съм забравила прекрасните клипове и есе, което написа за любимия филм.
Ето и моето пожелание за теб

....и изживей още Незабравими мигове с нашата Незабравима компания!
и разбира се, не може без червени рози!

# 67
  • София
HAKAN YILMAZ –     31,71 %
SERHAN YAVAŞ –    25,17 %

Този чичко Хакан и той не се дава значи Thinking
Да му се ненадяваш откъде ги вади тия привърженици!  newsm09 Даже и Джамил изглежда по-добре от този чичко!  Crossing Arms
Ама не знаят с кого си имат работа!  smile3513
newsm10 smile3521 smile3501 smile3525
Егати и естетите.Просто да не вярваш на очите си
Те естетиката я подозират!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 68
  • София

Вълшебна нощ

Ще дойде тихо....Коледната нощ
Облечена в бяла ...доброта
Пред всеки дом.... тя ще остави кош
Препълнен с любов и благодат

Тя свята е..... сияеща от красота
Дарява ни ....с божията сила
С усмивка ....се промъква в съня
Нашепва ни........добри слова

След нея ....нека се събудим
По добри.........
Прогледнали и по красиви
Усетили от нощния и аромат
Да се закичим с даровете и щастливи

# 69
Честит рожден ден на Росисан! Желая здраве и късмет в живота!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 70
  • София
Мокси, прекрасна е новата тема! Все по Коледно или Новогодишно излъчване придобива! Не виждам защо да се сърдят комшийте заради Коледа! Това е български форум, нищо че обсъждаме турски филм! Както ние сме толерантни към техните религиозни празници, така и те са толератнти към нашите, или поне би следвало да са. В този смисъл аз съм за коледното настроение в темата!
Благодаря ти, Мокси и за това, че си уважила стихчето ми за първа страница!
За теб! Дано обичаш червено вино и ....червени рози

А, да и по този повод исках да кажа, че според мен Харун и Еда отдавна са прекрачили границите на националното и съответно на религиозното. Те нали и Ромео и Жулиета са били католици, но какво от това.
Прав си! Тесногръдието няма националност и религия! То си е самодостатъчно!  yes

# 71
  • Варна
Браво, момичета! smile3501 newsm74 Страхотни сте, най- страхотните! newsm51 newsm51 newsm51
 Серхан трябва да бъде поласкан, че има такива верни и самоотвержени фенове като нас! newsm47 newsm10 smile3521
Заслужено застана на почетното второ място! smile3501   love001

http://www.youtube.com/watch?v=L6dnDxUbjyY&feature=related

# 72
Поздравявам ви с едно клипче с незабравими кадри:

http://www.youtube.com/watch?v=3D0rlOlelu4&feature=related

Дани, боб     bouquet  bouquet

# 73
  • София
HAKAN YILMAZ –     31,71 %
SERHAN YAVAŞ –    25,17 %

Този чичко Хакан и той не се дава значи Thinking
Да му се ненадяваш откъде ги вади тия привърженици!  newsm09 Даже и Джамил изглежда по-добре от този чичко!  Crossing Arms
Ама не знаят с кого си имат работа!  smile3513
newsm10 smile3521 smile3501 smile3525
Егати и естетите.Просто да не вярваш на очите си
Те естетиката я подозират!  hahaha hahaha hahaha hahaha

В лична изневяра hahaha Joy hahaha

# 74
  • София
А за жени нещо няма ли анкетка? Както сте се ощракали вече... И тоя път няма да ви изоставям - сега се включих след дъжд качулка.
И тук си прав! Но, ние дебнем  search Само да се появи анкета за Йозлемчето и ще те алармираме, за да поведеш всенародното движение на Унутулмазия в битка за първото място!  smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 smile3540

Общи условия

Активация на акаунт