Алтернативна козметика 4

• 58 940
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
вижте какво намерих докато се ровех из eko темите:   http://www.makeyourcosmetics.com/recipes/viewrec.asp?id=762&cat=hfh

# 721
Най-накрая се наканих да си поръчам део кристал и в двата сайта, където го намерих, е изчерпан. Sad
Съвети?  Confused

# 722
Днес реших да се разровя,да разбера как мога да си направя шампоан.влизах както в youtube,така и в  google и ми направи впечатление,че в 90% от съставките за шампоаните влизаше този продукт http://www.drbronner.com/DBMS/LS.htm
разбрах че това е чист натурален сапун с няколко вида масла и е много използван от американците.зачудих се дали го има на нашият пазар или поне нещо подобно.срещали ли сте нещо такова?

# 723
  • Пловдив
Най-накрая се наканих да си поръчам део кристал и в двата сайта, където го намерих, е изчерпан. Sad
Съвети?  Confused
Има деокристал в ДМ на Балеа. Не съм го пробвала още и нямам съпоставка как е. Чакам да ми свърши моя и да го пробвам  Peace

# 724
  • Варна
L.A candy, по-добре питай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616582.0

# 725
  • София
Моля за съвет - при силен пролетен косопад що да сторя Simple Smile
Спешно и ефективно!

# 726
На първо четене се сетих за копривата, а и сега й е сезона. Напиши в гугъл коприва при косопад - излизат доста рецепти. Уточнявам, че не съм пробвала и дали е ефективно не знам  Peace

# 727
търся си ник ,
пролетен косопад не знам какво е.  Blush
Иначе за много видове косопади, включително и плешивост, бих препоръчала серията Zhangguang 101 . Много голям асортимент китайски билкови продукти за коса. /писала съм за нея друг път, на друго място/ Само позитиви мога да кажа. Peace

# 728
Лично изпробвано.За косопад и пърхут-накисват се вьв      първак                   натрошени листа д. лист/10/и коприва 1 шепа вьв м.шише от мин. вода напр.Трябва да е с голямо гърло.Престоява 1 сед. на тъмно сьс затворена капачка.След това се прецежда и се изтискват добре листата.  Ще ви трябва друго шише.                             Най-удобно е шишето да има малка дупка на капачката,за да не се излива цялата течност като мажете главата.Това се прави след измиване на косата и се масажира леко главата/така се оросява и стимулира/.Ако кожата е "разранена"може леко да щипе 1-2 пъти,но бързо се успокоява.

# 729
  • Sofia
За косопад, от майка ми знам, че помага измиване с крем за бръснене КАРО. Върши работа. Достатъчно е един път. Може и маска със зелена къна. Тя не оцветява. Само подхранва.

# 730
  • близо под тепетата
Момичета, решила съм да си поръчам менструална чашка от ekomama, но се чудя тези топчета и пръстени, които са в края на чашката, не се ли усещат? Thinking  кое бихте ми препоръчали?

# 731
  • Варна
Аз лично препоръчвам посещение на тази тема Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4 Simple Smile

Дали ще усещаш нещо зависи и от това колко високо ти е шийката. Моята е ниско и следващата ми чашка ще е без нищо.
Въпреки, че нямам богат опит, за "първескини" бих препоръчала с краче:
- защото повечето в началото са леко стресирани, не могат да си отпуснат мускулатурата и понякога трудно докопват чашката;
- защото лесно се изрязва, ако решиш, че не ти е необходимо Simple Smile

Дали ще усещаш нещо зависи и от това колко високо ти е шийката.

# 732
  • София
Моля за съвет - при силен пролетен косопад що да сторя Simple Smile
Спешно и ефективно!

Има няколко "бабини" много ефективни рецепти, но формулата е - постоянство
1. Гас +мас+ оцет . Намазват се корените и се стои около 30 мин - 1 час. Моя близка преди години си спаси косата с тази рецепта, а до толкова и беше оредяла, че се виждаше вече скалпа.

2. Натъркване скалпа със сок от лук + урина (1;1) Може +зехтин, за разкош  Flutter

3. Кашичка от настърган чесън +зехтин. Втърква се и се стои пак около 30 мин.

Хубаво е и "вътрешно " да се подсили организма- повече коприва, спанак, витамини, качествена храна
Успех Peace И да се похвалиш, кое е подействало!

# 733
това с урината (собствената) съм го чувала от препатили хора с проблемно опадване и оголване на участъци от скалпа. още от второто измиване е имало резултат и след време процедурата не се прилага. лично аз не мога да си представя да правя това, но да не викам дявола все пак.

# 734
Дам, и аз много съм чувала за този метод  Rolling Eyes Даже знам, че трябва да се използва урината от три часа сутринта, тогава била най-чиста. Не мисля, че бих си го причинила де, но знае ли човек  Laughing

През пубертета съм имала много сериозен косопад. Така и нищо не ми помогна да го предотвратя. Косата ми пак се сгъсти след време, но не е такава каквото беше например на 14 години.

Общи условия

Активация на акаунт