Алтернативна козметика 4

• 58 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Хубаво би било, на 1-ва страничка да имаме и Библиотека с домашно приготвени мазила, маски, кремове. Защото в момента всичко е някъде из страниците и темите на зад, т.е, споделеното от нас да не "изчезва" а да е в полезност на потребителите.

# 736
Хубаво би било, на 1-ва страничка да имаме и Библиотека с домашно приготвени мазила, маски, кремове. Защото в момента всичко е някъде из страниците и темите на зад, т.е, споделеното от нас да не "изчезва" а да е в полезност на потребителите.

Peace Peace Peace

# 737
Здравейте,
Да ви питам - някой ползвал ли е кремове за тен (self tanners мисля че се изписва) и изобщо какво ви е мнението по въпроса?

# 738
Преди доста време /години/ ползвах такъв крем. Аз по принцип не обичам да мажа тялото с лосиони /не, че не съм го правила под влияние на реклами и приятелки/, винаги съм усещала крема, все едно ми "тежи" на кожата и се отказах от тях.
Та, от любопитство взех и такъв за тен. Не ми хареса. Първо - усещането му върху кожата ми, второ - оцветяваше дрехите ми, трето - трябва да внимавам как го разнасям, за да стане равномерно. Така хвърлих опаковката.
Не знам сега има ли кремове за тен с читави съставки. Онзи моя си беше химийка - на Гарние май, не помня.
Лурдес, ако си се спряла на даден крем, може да попиташ дали има мостра и първо да пробваш.

# 739
  • Sofia

Peace Peace Peace

# 740
Кажете с какво да си омекотя загрубялата кожа на ходилата. Стържа с една пила, но е стара и не се получава. Много ме дразнят петите  Sick

# 741
Една приятелка се опитва да си провери козметиката си на Орифлейм каква оценка ще й даде в сайта за проверка:
http://www.ewg.org/skindeep/
но нищо не излиза.
Някой има ли идея?

# 742
Една приятелка се опитва да си провери козметиката си на Орифлейм каква оценка ще й даде в сайта за проверка:
http://www.ewg.org/skindeep/
но нищо не излиза.
Някой има ли идея?

Проверка на съставките една по една.
Ако има парабени, слс, алкохол и парфюм, ще е с висок рейтинг, т.е. лош.

# 743
  • Варна
Кажете с какво да си омекотя загрубялата кожа на ходилата. Стържа с една пила, но е стара и не се получава. Много ме дразнят петите  Sick

"Маска" от патладжан. Ако не намериш нищо в нета, питай пак, за да питам майка ми какво точно беше. Май го печеше и после си го слагаше на ходилата, отгоре найлонова торбичка и преспива така.
Ако не ти се занимава - вземи си нова пила  Wink

# 744
с петите и аз имам голям проблем - стържа, мажа... ефекта е два-три дни. после пак груба кожа. и така си ходя, но е грозно.

# 745

Аз не съм запазвала нищо от темите. Ако някой го е правил може да ми изпрати на лични. Време е за нова тема и ако Стеф не пусне, може да се заема. Ако няма други желаещи, де  Simple Smile

# 746
Заповядайте в новата тема

Не получих материали за Библиотеката и добавих някой линкове, които аз съм си запазила.

Общи условия

Активация на акаунт