Алтернативна козметика 4

• 59 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ето информация и схема за процеса на рафиниране /за който се интересува по-подробно/: Рафинираните мазнини - фини или опасни?

# 601
А, сетих се и за втора причина, ама тя е свързана с глупост, ще ме извинявате - мода.

Аз пък въобще не мисля, че е глупост - мода и пазарно нагаждане на цените според модерното и търсеното.  Peace

# 602
CI , сигурно знаеш много, но определено трябва доста да почетеш още, за да се изразяваш разбираемо.
Речниковият запас нещо.....    Peace

Иначе, благодаря на всички, които споделяте опит и знания тук.     bouquet
Много сте полезни!    Hug

# 603
CI , сигурно знаеш много, но определено трябва доста да почетеш още, за да се изразяваш разбираемо.
Речниковият запас нещо.....    Peace

Иначе, благодаря на всички, които споделяте опит и знания тук.     bouquet
Много сте полезни!    Hug

Така е, но не е в речниковия запас Laughing мързи ме да обяснявам надъълго и нашироко, което не ме оправдава.

# 604
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

нямам време да прочета всички теми и затова питам направо:
някой има ли рецепта за крем за лице за суха и дехидратирана кожа?

на мъжа ми му се лющи между веждите и по бузите  Rolling Eyes
ползва различни кремове, казва,че след 5 мин. му опъва... мазах го с бадемово масло - пак му опъвало  Confused

та някой да има опит?

# 605
Ася, пробвахте ли с кокосово масло? На мен ми помага при суха кожа. Също и маслото от жожоба - пише, че запечатва влагата в кожата и така се избягва изсушаването й. Може да прочетеш в интернет за повече подробности.

# 606
Ася, пробвахте ли с кокосово масло? На мен ми помага при суха кожа. Също и маслото от жожоба - пише, че запечатва влагата в кожата и така се избягва изсушаването й. Може да прочетеш в интернет за повече подробности.

мъжът ми не си пада по алтернативни решения... та мислех да направя крем и да му го дам като за купешки  Mr. Green
идеи? Thinking

# 607
привет,

на мъжа ми му се лющи между веждите и по бузите  Rolling Eyes
ползва различни кремове, казва,че след 5 мин. му опъва... мазах го с бадемово масло - пак му опъвало  Confused

та някой да има опит?

Ася, eто от това съм доволна аз, даже прекалено ми се омазни кожата, че сега търся начини да махам едни пъпки! Значи е за суха кожа със сигурност. Simple Smile
http://www.google.com/products/catalog?hl=en&gs_nf=1&tok … p;ved=0CFYQ8gIwAg
Съвсем прилично си мирише, според мен ще му хареса независимо че е чисто масло от шеа плюс още една съставка. Peace

Момичета, някой има ли идея невенът какво действие има върху кожата? За пъпки става ли?

# 608

Ася, eто от това съм доволна аз...

Момичета, някой има ли идея невенът какво действие има върху кожата? За пъпки става ли?

супер, мерси за предложението, даже има магазин в нашия град Mr. Green

невенът е за напукана кожа, при повърхностни наранявания, подпомага регенерацията на кожата  Peace

# 609
asyalein, аз бих ти препоръчала това: http://www.naturwaren-theiss.de/produkte/produkte_detail.php?id=30

# 610
Едно въпросче къч CI:

До колко чисти, еко и био са козметиките на Weleda и The Body Shop?

# 611
привет,

на мъжа ми му се лющи между веждите и по бузите  Rolling Eyes
ползва различни кремове, казва,че след 5 мин. му опъва... мазах го с бадемово масло - пак му опъвало  Confused

та някой да има опит?
Това от скоро ли е? Пърхот има ли?

# 612

благодаря  Hug

ами от доста време, поне 2 години вече newsm78
пърхут няма. и зимата и лятото му е суха кожата и то само на лицето.
и моята кожа е суха навсякъде, особено на дланите на ръцете, но на лицето ми не се лющи  newsm78

# 613
Здравейте. Само се записвам да ви следя, че цяла сутрин чета уж, за да наваксам, а те все нови и нови страници излизат. newsm78

# 614

благодаря  Hug

ами от доста време, поне 2 години вече newsm78
пърхут няма. и зимата и лятото му е суха кожата и то само на лицето.
и моята кожа е суха навсякъде, особено на дланите на ръцете, но на лицето ми не се лющи  newsm78
Да не те отчайвам, но при мен има лющене в основата на носа от 9 години сигурно Simple Smile Преди няколко години се качи и на веждите, а от 1 и в основата на косата. На мъжът ми също му се лющи между веждите, но той има от дете себорея на косата.
Трябва постоянно поддържане на кожата, за да не се появява въпросното лющене. Аз лично се мия с африкански сапун (един черен на акамути), а после се мажа с един 100% органик крем само от масла(на спиеция). Мъжът ми си взе на Алверде някакво мъжко кремче и му върши работа, но той не е постоянен и се маже 2 дни, оправи му се кожата и спира. После от сухотата почва да го сърби, да се пипа и пак почва лющене. Хич не ме слуша, че трябва постоянна грижа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт