Израел-52

• 38 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
МЧ , кутията ти е пълна , но тук ще ти кажа - Благодаря ! Hug

Елинда, описанието може да съответства до йота на положението в Яфо не знам , но не  се настройвай предварително , толкова негативно   Hug  Мисли положително и нещата , ще се получават още по-добри от колкото си ги искала , още повече сега докато  сте 2 в 1  Heart Eyes Wink
А ти как попадна в Израел ? Извини ме , ако съм пропуснала   Embarassed

Гледам тук се вихрят доуточнения за срещата  Flutter Crazy А , ние софиянци като какво да правим  Crossing Arms Поне снимки да черпите  Wink

Денят за мен започва от рано  Laughing Хубава сутрин и прекрасен деенн  smile3535

# 661
Изтри ми се всичко по неизвестни причини, та сега го пиша за втори път... Confused Надявам се да не пропусна нещо...

Авивче, няма защо да ми благодариш! Радвам се, че съм била полезна Hug !А тези кутии защо така бързо се пълнят не знам...Изчистих я уж..да видим... Rolling Eyes

Днес тук се усеща, че идва пролетта...22-23 градуса, слънчево, топличко..страхотно...Бяхме на плажа, играхме с пясъка, даже хванахме и тен...
Изпращам ви и на вас в БГ малко топлинка, че разбрах, че при вас е снежно... ooooh!

И вие сте поканени на срещата..ако има жеlаещи, веднага започвам да правя списъка... Wink

П.С.Гледам, имаме си разни нови екстри тука..Можем да си правим вече музикални поздрави... Браво!

# 662
  • София-България, Израел - където си поискам
Елинда, никакви негативни мисли предварително Naughty
мисли положително, наши приятели живяха 5 години на шдерот Ерушалаим, ако знаеш какви пикници в парка сме си правили , а за разходки до старо Яфо няма думи  Wink. Български ресторанти бол Laughing  на всяко място има нещо хубаво  Peace

# 663
Тези дни наминавах като среднощен крадец в темата, четях и ... беж да ме няма.  Rolling Eyes От дребосъка и ангажименти не успявах да благодаря на Червеничкото за информацията, която ми подаде и на Мента, за милото предложение да изпрати силан.   
По един букет за двечките!  bouquet  bouquet
Мента, не искам да те вкарвам в разходи заради тази благинка. Много ти благодаря за предложението, но не е редно да се ангажираш с подобно нещо. Искрено се надявам, живот и здраве, на есен да вкуся силана на израелска земя, ще потърпя до тогава.  Wink И как ще  ми хареса тогава и аз да се включа в уговорките за срещи. Crazy Blush
Бубето нищо не казва за втория изпит... newsm78
Мимкис, и на мен ми се струва, че за временните амнезии при майките на бебоци заслугата е повече на умората, отколкото на хормоните. Сигурно и те носят някаква вина, но недоспиването е  най-големия вредител. Срам не срам, ама понякога ми е трудно и просто изречение да формулирам  Embarassed и да не споменавам случаите, в които отивам в другата стая и не помня защо съм отишла  Embarassed . Бубе, на мен судокуто не ми помага за справяне с такива ситуации, само сън, ако успея да си го осигуря, и нищо друго.   Blush

# 664
  • Някъде там...
Бубето нищо не казва за втория изпит... newsm78
Бубе, на мен судокуто не ми помага за справяне с такива ситуации, само сън, ако успея да си го осигуря, и нищо друго.   Blush
За втория изпит не са излезли резултатите, но аз си знам, че го взех  Crazy
Липсата на сън при мен влияе само на нервите, но ставам по концентрирана и работя много по-добре. Това ми е от времето по казината, когато нямах вече сили знаех, че най-лесно ще допусна грешка та се мобилизирах на 100%
Много ви завиждам на срещичката, аз като замаяна разпитвам за празниците, но виждам, че ми се полага ерев хаг само  Tired Но пък за Песах би трябвало да няма даскало, знам ли... Омръзна ми да си правя планове и да се чудя как да се докопам до центъра без след това да съм смазана  Tired
Ох забравих
Хубав ден ви пожелавам Simple Smile

# 665
  • София
Червеничко, къде я тая Пролет?  Thinking Тукапак сняг вали #Cussing out вече зверски ми пусна тази проклета зима  Sick

Силан си поръчах. Ще пристигне живот и здраве в неделя  Party Строубери, ако е повече от едно - ще ти пратя. А ако наистина е толкова вкусно, пак ще поръчам и тогава вече ще те предвидя. Сега имахме и разни други поръчки и не исках да прекалявам.  Embarassed

Бубе, браво за изпита  Hug

Чакам снимки от срещичката ви.

ние смятаме май месец да се веснем по светите земи, вече толкова съм зажадняла за почивка, а само там може да си почина истински, защото проблем номер едно - храната, отпада. Стискайте палци да не ми се размине, че тая почивка я чакам вече две години  Crossing Arms

# 666
Илче   Hug И дано се осъществи бленуваната почивка! fingerscrossed
В София вали сняг, а във Варна се е начумерило и от два дни е типично дъждовно есенно време.  Sad
Бубе, браво на теб! Ами казвай ги тия неща без да те подсещаме, хубави са, хвали се. newsm03

# 667
  • T"A
МЧ, на плажа с дрехи ли бяхте или съвсем по плажно облекло? Ние отскочихме до парка следобяд, времето наистина беше супер, но си бяхме с дрехи с дълъг ръкав... Започвам да си мисля, че сме твърде зиморничеви, ако и на 22о не се разсъбличаме  Crazy

---
Ментов си сменя работата и на мен ми е малко кофти... в старата работа му се беше насъбрала за 7 години невзета отпуска и през цялото време си мислих как ще отидем на почивка, а сега ще започне на ново място и почивка ще видим през крив макарон  Tired Не знам кой ме би по главата да се омъжа за работохолик  ooooh!

# 668
  • На дивана, под юргана
Ментов си сменя работата и на мен ми е малко кофти... в старата работа му се беше насъбрала за 7 години невзета отпуска и през цялото време си мислих как ще отидем на почивка, а сега ще започне на ново място и почивка ще видим през крив макарон  Tired Не знам кой ме би по главата да се омъжа за работохолик  ooooh!

Имам някакви спомени за фонд, в който се събират пари за всеки 7 години да има по 1 година за повишаване на квалификацията или почивка внякаква степен, г-н Ментов няма ли да се възползва?

# 669
  • T"A
Не, той си трупа фондовете в банковата сметка... Годишният си отпуск не е взимал, ти за фонд ми говориш  Tired А все разправя, че почивката няма цена, но на думи едно, на практика - не реализира нищо близко до понятието почивка  Crazy Пък и аз имам крещяща нужда от отпуска  Confused

Проблемът му е, че пое ангажимент към другата фирма и в момента, в който спре да ходи на сегашната си работа, трябва да започне там. Макар че вече започнахме да се чудим дали ще го санкционират, ако се отметне от поетия ангажимент  Thinking

# 670
  • София
Хора я напишете името на тоя силан на иврит или на английски, че търсачката ми вади някакъв омекотител за пране.

# 671
  • На дивана, под юргана
Хора я напишете името на тоя силан на иврит или на английски, че търсачката ми вади някакъв омекотител за пране.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rub_%28syrup%29

# 672
Цитат
Макар че вече започнахме да се чудим дали ще го санкционират, ако се отметне от поетия ангажимент 
  Зависи, дали е подписал нещо, и дали е дал предизвестие на досегашната си работа Peace
     Много кофти за отпуската, и ние с мъжа ми се чудим как да се измъкне за седмица през лятото, че той е пък в минус с отпуските, а и на него му се вътрят идеи за смяна на работата Crazy
     strawberry jam, не мисля, че е само спането при мен, май и хормоните ми играят номера Tired
    Бубе, взела си го изпита, щом знаеш, че си го взела Grinning По този повод се сетих за един виц-

Професора : Колега, изпит дава ли се или се взема?
Студент : Изпит се взема!
професора: Ами, заповядайте на поправката да си го вземете.
 Поправителна сесия
Студент: Изпит се дава!
професора: Ами, заповядайте на ликвидация да Ви го дам.
Ликвидационна сесия
Студент : Изпит се взема, ако ти го дадат Laughing

# 673
Ментуш, с дрехи сме на плажа, все още.Макар, че днес направо съжалих, че не сме сложили бански.Там сякаш е по-топло от колкото в центъра на града...Малкия беше босичък. ПОследните пъти все с обувките го пусках. Аз нали идвам от Бг, та не знам дали някога ще стана като тукашните майки..От декември до сега все сме с дрехите на плажа...Макар, че времето е супер.А почти всички деца там са голички ...Аз все се притеснявам да не настине или нещо...От друга страна, нашия татко все се опасява, че го изнежвам...Което също не е добре.Та после от най-малкото течение да почва да киха.
Но пък много ми е странно да видя бебето в количката  с голи крачета, а майката с ботуши....А тук го виждам много често...
Опитвам да не го обличам прекалено, но обикновено моето дете е най-навлеченото...

От както забелязах че има страст да рови из градинките в пръстта, все сме на морето. През седмицата е много спокойно.Но ела да видиш какво става в петък и събота... Целият народ на Израел е тук...
Малчо се кефи максимално там...Ейй какво нещо е това природата...
Ама скоро няма да остане там природа, защото половината пясък от плажа е вече в къщи...Имаше дори и в памперса...

Мимкис
, вица си е много правилен...Така че Бубче ние пак си стискаме палци..
Строберче, Hug
Илче  , пролетта е тръгнала вече..Идва идва-а-аа...още ма-а-а-алко търпение...И ще стискаме палци за май месец!

Ментуш , според мен тук повечето хора са работохолици...Няма такова нещо като почивките в БГ...от както сме тук,  ние с мъжо сме имали, всичко на всичко, две почивки заедно...Което си е гадно...Не броя уикендите, в  които правиш от невъзможното възможно. 
Уф, пак се отплеснах..
ХАйде със здраве... Hug

# 674
  • Някъде там...
Ааа тя лекторката каза, че ще ни го даде ама и аз успях да се справя със заданието та  Mr. Green
Моите съселяни и те много ми се смяха днес, че съм по къс ръкав  Shocked Страхотно временце е, дръвчетата вече цъфтят  Heart Eyes
Ментуш, успех на г-н Ментов в новата работа  Praynig Повече парички и по-малко часове му пожелавам  Peace
Аз ааа много ми се спи та се мятам, лека нощ и сладки сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт