Израел-52

• 37 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Днес имах радостта да нагушкам две мили, усмихнати, слънчеви и много, много сладки момченца и да побърборя с майките им на воля. Признавам, беше много приятно.
И ако ви убеждават, че децата са непослушни- не им вярвайте  Grinning.

# 676
  • Някъде там...
Завид, страшно много завид  Cry ама мноооооогоооооооо ви завидях  Confused
Дали ще доживея до май месец  Rolling Eyes Предполага се, че май месец ще ми е финалния изпит, та ще мога да се върна към нормалния живот  Praynig
Сладки,сладки сънища и розова предистория  Mr. Green

# 677
Тали, Ментуш, благодаря за страхотната сутрин!  Hug Много хубаво беше! И сте то-о-о-лкова сладки!!!
Жалко, че не сме си по-наблизо да го правим по-често, момичета...
За мен няма като личния контакт...Интернетът си е супер като опция за връзка при големи разстояния...но не може да компенсира много работи...

Другите, много съжалявам, че нямахте възможност да дойдете.
Да сме живи и здрави всички, да имаме още много срещи...

До Година, До Амина Wink
 Hug

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:13 от Мъничко червеничко

# 678
  • T"A
Бубе, никакво завид  Naughty Накрая ти ще си с диплома, пък аз ще съм се превърнала в дебелана...

Тали, МЧ, и на мен ми беше голям кеф  Hug  Хайде, пак  Wink

Елинда,  Party

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:39 от Mentha

# 679
  • На дивана, под юргана
Сърбят ме пръстите да изпробвам този нов бутон за видео... (обаче нещо не се получава)
http://www.youtube.com/watch?v=jpITyYuknN8

Защо, работи си съвсем нормално:

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:00 от tigar-migar

# 680
  • T"A
Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:03 от Mentha

# 681
  • Някъде там...
Ментуш, ти бременна като беше не беше дебеланка та искам да знам без да си бременна как ще го постигнеш  Rolling Eyes Без да се обиждаш ама си кожа и кости, покрай бремеността беше заформила само един корем  Hug От теб се виждаха две клечки и една тумба а след като роди изглеждаше перфектно  Hug Ако ще ми ставаш пак клечка се развеждам с теб  Crossing Arms
Хора свекъра ми направи лефет ( бяла ряпа май) вътре с лютите чушки и с цвекло за цвят  Heart Eyes изядох половината буркан вече  Embarassed Сега ви оставям защото остана още половин буркан за омитане  Mr. Green

Ох много е сладък Йойо Heart Eyes Отивам да гледам пак

# 682
УАУ!Ментолчо се храни вече като голям човек!!! Браво!Не съм виждала друго човече да се храни самичко, толкова старателно и целенасочено, на такава ранна възраст. Моите уважения!
Ментуш, много сладка баница правиш Wink!И на мен ми се прияде...

# 683
  • София
Мента, Йоав е просто уникален! Толкова сладко хапва! И какви големи очи има  Heart Eyes Да го нацелуваш и намачкаш от мене  Party
А за срещата ви завиждам и то никак благородно  Crossing Arms
Май месец ще трябва да идвате до Йерусалим да се реванширате  Naughty

# 684
Леле колко е сладък Йоави!  Heart Eyes
От такива самостоятелни яденета все съм си с парцала в ръка, ама няма как, търпение си трябва.
Нареждам се и аз в редиците на завиждащите.  Crossing Arms
А днес във Варна се изсипа много интересен валеж - цялата ми тераса беше като поръсена с натрошен стиропор.  Rolling Eyes

# 685
Някои тук се оплакваха от паметта си. При мен тя си е добре, но пьк за някои неща нещо бавно се светвам. Чета тук как Йойо се храни, но ми трябваше два пьти да препрочета страницата, че да разбера от кьде и аз да го видя. Браво на детето! Виждала сьм много по-големи деца, които чакат мама да им даде в устата. Мента, как си го научила толкова рано?

# 686
  • Някъде там...
elinda, моя позната ми разказва, че тук в пеутона ги слагат всички деца в полукръг с купичките пред тях и учителката насреща Simple Smile При Йойо е различно защото там Ментуш се е постарала а ясно и има търпение после да изчисти след него  Crazy
При нас си поваля почти цяла нощ и цял ден, но температурите не мръднаха...топло си е. Аз зимното яке го прибрах и извадих едно пролетно, че много ми е жежко вече  Crazy
Аааааа какво стана със снимките от срещичката ви  Rolling Eyes

# 687
  • T"A
 smile3525 на всички!

Елинда, когато твоята госпожица стигне възрастта за захранването, свиркай, ще си говорим много по темата  Simple Smile Но не съм го учила, просто му давам да яде сам и той така се научи  Simple Smile

Илка, вие за Песах ли ще идвате?

Бубе, не сме се снимали  Blush Аз не мога да взема голямата камера, а на малката и се скапаха батериите  Rolling Eyes

МЧ, да те поканя на баница? Аз не съм толкова добра готвачка, просто обичам да приготвям за любими хора, но не смея да се излагам пред хора, честно  Laughing

Канят ли ви във ФБ за някакви събития от сорта на Брит Мила? На приятелка някаква нейна позната и се обидила, че не е дошла на брита на сина и, но тя пък поканила само по фейса, а нашата приятелка изобщо не влиза в него... Хем я разбирам, че след раждането нямаш време да се обаждаш да каниш персонално, но пък и ФБ не е толкова надеждно средство все пак, не може на това да се разчита  Rolling Eyes

---
Влюбих се в един костюм за Пурим, но ми е скъп, а и вече съм измислила нещо друго. Мисля си догодина може би да съумея сама да го "скалъпя": http://www.boten.co.il/index.asp?product=1&id=1954113

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:47 от Mentha

# 688
   Браво, момичета за хубавата ви среща, завидях и аз Laughing
   Ментуш, браво на Йойо, чак на мен ми се дояде баничка с кисело мляко, така сладко папка Heart Eyes
Позволих си да излгедам и други клипчета Blush,  с люлката са много готини Laughing Laughing Laughing
    Костюма е много хубав, костенурче, особено подходящ за пълзящи бебоци Grinning
   Във Фейсбук, вчера ме поканиха на среща на класа през май месец Mr. Green, за брит ми се струва странно да се кани през фейс-а Rolling Eyes
      Вчера си купих масло от авокадо, страхотен вкус, препоръчвам с две ръце bowuu
      Борянка  Hug, я питай свекито за рецептата, ако не е проблем и пусни на лични или в готварската, аз ряпа обичам всякак Heart Eyes
      Тали, спретнахте ли костюмите за тази година?
      Бърборанка и Наина скоро не са ни навестявали Thinking
       Елинда, как върви бременненето?
      Червеничко, имате ли резултат от лечението?  И аз мисля да ходим с малкия на хомеопат.
       Илка, стискам палци за почивката Hug

# 689
Ментуш, на мен ми се чува странно да се канят хора чрез ФБ за такова събитие като Брит Миля. Малко не сериозно...Мисля, че трябва да се вдигне един телефон.Най-малкото от уважение, а и за да се направи поканата по-лична .Чрез личната покана, се заявява ясно, че държиш на присъствието на определен човек.
Или евентуално, освен обявлението във ФБ, да беше разпратила покани, както правят повечето хора...
Но свят голям,хора всякакви...
Аз лично звънях по списък на всички мои приятели, за да ги поканя на тържеството. Имаше такива на които прозвънявах 2 и повече пъти, за да разбера дали ще присъстват... Беше ми важно. 
Иначе вече няколко пьти са ме канили на рожденни дни по този начин ...Но това е друго...

В  петък бяхме на Брита' (на момиченце) на моя приятелка, в Ришон.Беше много хубаво...Само че с тези еруим винаги се обърква режима на малкия...  Confused
Този месец имаме още две такива тържества, та ще видим как  ще се справим .Аз го водя с нас навсякьде..Нека се учи Wink

Костюмчето на костенурче е много сладко, но наистина е много скъпо. Сега вече спокойно се намират хубави костюми на цени до 100-120 шекела.

А за баницата се доверявам напълно на Ментолчо и съм сигурна, че е страхотна... Heart Eyes

Мимкис, на коя фирма е това масло от авокадо? Не съм чувала, че има...
Ние  за сега не виждаме резултати от лечението .Опитвам да имам повече търпение. Знам, че отнема време...и стискам зъби..Но за голямо съжаление, в момента не мога да се похваля с добри резултати...Sad...Продължавам да вярвам, че хомеопатията ще му помогне. Ако трябва- ще сменяме хомеопатката...

Общи условия

Активация на акаунт