НОЕМВРИЙЧЕТА в снега играят, тичат, скачат и умора нямат!

• 32 589
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Кате, честитоооооо! Лека и безпроблемна бременност Hug Hug Hug

Лилчо, дано всичко е минало и повече да не си спомняте за това Hug

Сладурка, не се отчайвай така. Точно когато не очакваш, ще се случи това което искаш Hug

# 736
Добър вечер, майчета  Hug

Малко по диагонал ви четох  Embarassed

Кате, честито, миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug

Канелка, при мен това е алергична реакция  Peace Избиват по меките и по-нежни участъци от тялото и изчезват доста по-бързо от пъпчиците Peace
Бързо оздравяване  Hug

Юле, бързо оздравяване на Данката  Hug

Лили, дано при Васко проблемът е бил от вируса  Hug

Ние, вече се пооправяме, благодаря, момичета  Hug

# 737
 smile3501 newsm10 Катенцееее ....
Честито
stork-girl stork-boy !!! Прекрасна новина, ужасно много се радвам, лелеее колко имам да догонвам Simple Smile
Таш -  smile3534 lovekiss Kissing Heart
Нека  Оздравяват всички мъници и техните родители.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover :clover

Лилчо ущасяващ разказ, радвам се че пишеш и си по-спокойна, но не ми се иска да знам как си се чувствала ти.

Хора, много съм изморена и ви оставям , лека нощ!

# 738
Кате  Hug, честито! Много се радвам за теб. Дано имаш най-прекрасните месеци пред теб!

# 739
  • София
Честито Катееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!! Желая ти прекрасна бременност!

Лилчо, понеже Митко имаше такъв колабс преди 2 години, та аз си мисля дали и при Васко не е такова - заради инфекцията да е паднал хемоглобина, отделно да се е изтощил от "борбата с бубите" и така. Как е сега?
Ванилия, как е Рони сега?

# 740
Успешен и усмихнат ден, Момичета  Hug

Дано всички болни днес се чувстват по-добре!  Heart Eyes

ТашHug  Heart Eyes  Mr. Green

# 741
Добро утро момичета

Кате , честито ! Лека и безпроблемна бременност и здраво и пухкаво ноемврийче накрая. Не изневеряваш на традицията , само така  Wink

Аз вчера бах на консултация , момата е 40см и около 1300 гр. ,но още е с дупето надолу. Направиха й първата еротична снимка на "листенцето" между крачетата  Laughing
Не съм ходила на 3Д и това беше доказателството ,че ще купуваме розови гащи. Вече дори и с името сме готови.

# 742
  • Хасково
Бързо оздравяване на дечицата! Praynig Лили, Ванилия, как са Васко и Рони, пишете! Hug
Наистина неприятни преживявания са това, особено когато става въпрос за децата ни, но дано се разминават леко с болестите! Praynig
И Стела е с отит, не сериозен според лекрите, но последния изписа АБ, който още не съм почнала, единствено поради факта, че в събота свърши единия АБ, понеже беше с ангина Tired. Няма температура и явно не е силна болката, защото нощем спи спокойно. До събота, ако не мине, започвам АБ.
Сладурка и от мен Hug.

Кате, на теб лека и безпроблемна бременност! Ужасно се радвам Hug Heart Eyes Hug Нинка знае ли вече, как реагира?
Панти, честита първа снимка на момата Laughing Има време да се обърне Wink Hug

Ами това е, доскоро Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 743
Добро утро,

Благодаря за подкрепата Hug. Васко изглежда добре-ака нормално, храня го още диетично, но вече има апетит. Вече не е и толкова бледичък.

Катенце, прекрасна новина. Честито  bouquet! Лека и безпроблемна бременност и здраво, прелестно бебче накрая Hug!
Ванилия, прегръщам ви Hug. Пиши как сте!
Сладурче, ами не вярвам да се е обезводнил. Той кара толкова леко вирусите, че ако не избият нанякъде както надявам се да е станало и сега почти не мога да ги усетя. Повръщанто му беше само един ден и то 6-7 дни преди случката, а разстройството само 2 пъти изхождане през 2 дни непосредствено преди колабса. Но пък наистина на моменти беше поотпаднал. А на теб стискам палци да превъзмогнеш тази несигурност-всичко е в главата. Да ти се чуди човек откъде идва Crazy.
Креми, аз знам за офталмолог и за УНГ.
panty, много се радвам за вас Grinning.
Цеце, добре завърнали се Hug, ама много бързичко. Радвам се, че си си починала Simple Smile.
skrech, ами аз все повече се надявам, че това е била причината. Бях се сетила и за вас, а вие тогава правихте ли допълнителни изследвания?
Юлче, бързо да се оправя Дани Hug. Като чуя за повръщане и ме втриса Sad.
Весе, дано Стела бързо се пребори с отита Praynig Hug.

Целувки на всички Heart Eyes

# 744
В болница сме. Сега се върнах да поспя малко, защото цяла нощ седях на един твърд стол.
Знаех си, че не мога да ги подмина тези подкожни кръвоизливчета, макар че през последните 24 часа Рони беше преглеждан от двама различни лекари. Накрая личната лекарка се оказа най-свястна и ни прати спешно на лабораторни изследвания в болница. Прочетеното в нета се оказа вярно - без изследвания не можели да изключат левкемия, мононуклеоза, енцефалит или вирусно заболяване на черния дроб. Съкрати ни се живота от притеснение. Снощи в полунощ имаше първи резултати, които почти отхвърлят всякаква страшна диагноза, на чакаме още изследвания за пълна сигурност. Освен личната лекарка и всички други лекари болницата виждат някаква свирепа ангина, която нямало как да мине без венозен АБ. А УНГ и лекарят от спешния кабинет предния ден не са я видели. ooooh! Добре, че бяха кръвоизливчетата, за да реша да отида при личната лекарка, иначе не виждах смисъл, при положение, че Рони е преглеждат от двама лекари и има назначено лечение. В болницата са в потрес, че УНГ не е видял такава ангина.
Та сега ще сме в болницата доста време май, в инфекционзно отделение, пълно е с деца с ротавирус и не-знам-още-какво. За капак аз съм бременна в 5 г.с., вчера бях на лекар и само ми липсва да лепна някой вирус, но няма как да оставя Рони и да не ходя изобщо. Миналият понеделник трябваше и на ренген да вляза с него, очаквах всеки момент да ми дойде, бях сигурна, че не е станало, защото мислех, че този месец го проспахме, но какъвто съм карък, си казах, нищо чудно точно когато се наложи да ме облъчат, да съм забременяла въпреки 2-те години неуспехи. И така и стана.
Имам нужда от много-много стиснати палци и за трима ни. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 745
  • София
 Hug Стискам палци и да четирима ви . Бързо оправяне. Hug Praynig

# 746
  • София
Здравейте, момичета  Hug

Ванилка, много стиснати палци и мисли имаш, да знаеш  Hug Heart Eyes.Добре, че отиде, ох, направо ми се свива стомаха какво се случва.Стегни се и не се шашкай, ти можеш!
Аз прочетох във форума за случката с рентгена, но не смеех да пиша и честитя  Hug.Все пак, много много се радвам за вас, всичко ще е наред, ще видиш  Hug
Целувки и за теб и за Рони, да се оправя бързо./и там ли се случват такива неща, точно в УНГ да не видят тая страховита ангина  ooooh!/

Катюшка, ти си знаеш  Heart Eyes  newsm51.Поздрави и Ники майстора Hug

Галакси вчера ме разсмя с това, че има да догонва /хайде да не се изразявам просташки/ Joy Joy.Я и покажи на Катето  Wink

Целувки и бързо оправяне на всички болни дечица  ooooh!
След малко ще си довършвам  Grinning

Все се каня да попитам-Александър има непрекъснато разширени зеници, но доста разширени, почти не се вижда ириса.В нета излизат само някакви наркомански варианти, а се чудя дали е параноично да питам педката?Не се оплаква да го боли нищо, но все пак ми изглежда странно

# 747
  • Хасково
Ванилия Hug Hug Hug за теб, за Рони и за малката точица в коремчето! Всичко ще е наред!

# 748
  • София
Ванилия, стиснати палци и от нас  Hug Peace Чудесно е, че първите изследвания са добри и отхвърлят лошите диагнози  Praynig Дано всичко да се размине без проблеми  Praynig Peace

При Виктор имаше подобни кръвоизливи преди нова година и имаше притеснение, че са хемолитични (т.е. капилярите и вените лесно се пукат - поне така ми обясниха), което е страшно, но хванато на време и с антибиотик се контролира и оправя.

Относно рентгена - препатила съм по подобен начин, но бях в помещението, а не непосредствено до детето (когато Кари си разцепи челото). След консултации (вкл. с физици) стана ясно, че при дигиталните рентгени нивото на радиация е минимално и ей го на Виктор е факт  Heart Eyes Peace Успокой се и мисли позитивно! Честито  Heart Eyes

Таш, след препоръките на Роси и Лилчо, мисля да заведа Кари на очен лекар и УНГ. Защо не пробваш и ти с очен, може да ти даде отговор за разширените зеници Peace

Бързо оздравяве на всички! 

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 13:55 от kremito

# 749
  • София
Здравейте, прекрасни! Честити празници на онези, които пропуснах през последната седмица!

Канелска, Катюша Честити радостни вести и при вас! Пак номврийчета ще имате май.

Канелска Дано бързо да се оправи Рони1 Не се страхувай толкова от рентгена. Гледах една таблица преди няколко месеца, че рентген на бял дроб облъчва колкото пътуване от няколко часа в автомобил и един час в самолет. А и ти не си била изложена директно, предполагам са ти дали и престилка.

Лилчо Стискам палци всичко да е наред с изследванията. Хубаво е да ги направите да сте спокойни. вероятно не е нищо страшно, но самата мисъл е страшна, та е хубаво да се знае, за да не се измъчвате със съмнения.

Сладурка
Ниска самооценка и неувереност имат повечето хора, не се кахъри. Тези неща варират според възрастта, опита в различни ситуации и тн. Не мисли, че някой за час или два е в състояние наистина да ти прави компетентни оценки, че и да си позволява да ти ги казва. Най- много да ти втълпи нещо, което може и да не е вярно. Хич не се връзвай на хора, които си позволяват такива неща. Hug

Роска   Hug

Сигурно пропускам да отразя важни неща, но ще опитам по- късно. Хубав ден и повече позитивни събития!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт