E.L.F.

• 55 431
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Някой, който да е пробвал новите tinted moisturizers?

# 151
reni79 в пощата пристигат
blinxy моята приятелка си поръча и от новите tinted moisturizers, ще я питам дали й е харесало като го пробва

# 152
Момичета, в момента има ли някакъв действащ код за отстъпка или безплатна доставка?

# 153
  • София
момичета вече сигурно съм досадна , но пак стана нещо  Rolling Eyes
този път не са пощите  Mr. Green
значи пишеше ми нещо от сорта (цитирам по памет placed order или нещо подобно) , а сега не излиза нищо ? изпратено ли е не е ли изпратено  newsm78

# 154
  • софия
Доколкото виждам на статус пише: shipped. Peace

# 155
  • София
zvanche това е старата поръчка новата е от горе където не пише нищо

# 156
  • USA
Момичета, в момента има ли някакъв действащ код за отстъпка или безплатна доставка?
Има за Студио линията Wink
20% off Studio products on www.eyeslipsface.co.uk! Use code STUDIOSAVE on the 'shopping bag' page before checking out.

A minimum spend of £10/€12 applies (please remember you can purchase any e.l.f. items but only the Studio ones in your shopping bag will be discounted).

Offer ends Wednesday 2nd March at 9am (UK time).

# 157
моите неща ги взех вчера
от всичко пробвах само това
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~190.htm
симпатично и леко, за полиране не е много добро - пиличките на орифлейм ми вършат по-добра работа

# 158
  • USA, Steak State
Шампоана за четки е пълен боклук. Нищо не измива.

# 159
Шампоана за четки е пълен боклук. Нищо не измива.
Значи е като при спрея. Направо им го върни.

# 160
  • USA, Steak State
На мен ще ми излезе по- скъпо да им го върна.  Mr. Green

# 161
  • София
http://methebrowneyedgirl.blogspot.com/ тук има снимки на лаковете на елф как стоят

искам и аз такова кашонче  Mr. Green

# 162
Момичета, заинтригувахте ме, искам и аз да пробвам козметиката им. Имам само един въпрос - при получаване на пратка ще поискат личната ми карта, има ли значение дали адресът на лк съвпада с този, на който пратка пристига или не?

# 163
Момичета, заинтригувахте ме, искам и аз да пробвам козметиката им. Имам само един въпрос - при получаване на пратка ще поискат личната ми карта, има ли значение дали адресът на лк съвпада с този, на който пратка пристига или не?
не, няма значение

# 164
не, няма значение

благодаря:) сигурно скоро и аз ще се радвам на нови неща в козметичната си чанта coolcool

Общи условия

Активация на акаунт