E.L.F.

• 55 425
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Адри, подкрепям за гела за вежди и за Студио четките, както и за гелообразните очни линии и лаковете за нокти Peace Също така харесвам HD пудрата от Студио серията, но нямам база за сравнение Whistling

Зузи, предстоящите намаления, свързани с Фейсбук страницата им можеш да видиш тук Peace Междувременно пускат и други, но няма как да знаем ще дадат ли нещо конкретно за четки. За мен най-добрите промо-кодове са тези за безплатна доставка или с някакъв подарък, каквито има точно в момента (кодовете можеш да намериш по-нагоре в темата), тъй като имат много ниска минимална стойност на поръчката и можеш да си вземеш само няколко нещица за пробата Flutter

# 541
  • в 1001-та нощ
Кремообразните ружове, текстурата е като мус.

а как най-удобно се нанася  Blush с влажна четка  newsm78

запечатва ли се с прозрачна пудра  Rolling Eyes

# 542
Препоръчайте ми четка за руж на E.L.F. - тази от студио серията добра ли е?

# 543
a.l.e.n.a защо с влажна, не няма нужда от влажна четка. Най-лесно с дуо файбър/стиплинг. Като всеки кремообразен продукт, ако се запечата  с прахообразен, издържа по-дълго. Аз запечатвам с друг руж.

Четка за руж от ЕЛФ аз лично не мога да препоръчам, тази от Студио линията ми е със странна и неудобна форма,но иначе си е качествена четка, за на който му е удобна.

# 544
  • в 1001-та нощ
 Rolling Eyes това беше четката, която е плоска отпред  Rolling Eyes Embarassed

# 545
# 546
  • в 1001-та нощ
сега се зачетох, че е с два вода косми

аз имам такава от студио серията на е.л.ф, обаче не съм обърнала внимание дали е с 2 вида косми или просто до някъде са черни и напред бели - не съм я ползвла още  Peace ще я разгледам утре  Hug

# 547
  • София
Двойката за контур бронзър + руж е много добра
Може ли линк   bouquet

# 548
От Студио серията е, води се Blush and Bronzer Compact и изглежда TAKA .

# 549
  • София
chervenokoska_2, благодаря! Не е наличен обаче...

# 550
chervenokoska_2, благодаря! Не е наличен обаче...

Той доста често се изчерпва. Но можеш да се абонираш и да ти изпратят мейл, когато го заредят  Peace

# 551
MissNellie, а на друга марка коя четка за руж препоръчваш? Благодаря предварително Simple Smile

# 552
Какво ви е мнението за тази пудра? Ако се сещате за по-добра от тази марка, ще се радвам да ме насочите Grinning Според вас цветовете отговарят ли си горе-долу с цвета на картинката? Чудя се за цвят Buff (на МАС съм цвят NC35 Studio Fix Powder plus foundation) Rolling Eyes

# 553
Здравейте момичета,

аз влизам за да попитам нещо. Преди 2 месеца поръчах от ЕЛФ, поръчката ми не пристигна и ми върнаха парите преди 1 месец. Сега получавам известие, че имам пратка (известието е с днешна дата). Като комуникирах със служителкаа от ЕЛФ ми каза, ако дойде пратка да я откажа, а те ще пуснат жалба в Royal mail. Смятате ли,че заради това има някакво раздвижване и тези от пощата са ми открили практата.
Ако си взема пратката какво ще стане според вас Simple Smile

# 554
Според мен, аки си вземеш пратката, трябва пак да им пуснеш парите и тогава една ли нещо ще последва  Wink

Общи условия

Активация на акаунт