E.L.F.

• 55 420
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Може ли снимка на този бустър? Какъв е ефекта му?
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~86.htm
Large-Sheer (Weight: 17.8g)    n/a    #6602    £7.00

Този си поръчвам, но в момента е изчерпан. За мен е като прахообразна пудра. Матира ми добре кожата и не ходя вече като лъснал тиган  Mr. Green Всекидневно си слагам него, а за по-специални случаи или ако се наложи да прикривам някоя пъпка, тогава слагам и фон дьо тен, а отгоре пак бустъра  Peace
Ето я и четката

# 661
Аз този буустър нещо не го харесах  Rolling Eyes Много ми изсушаваше кожата, усещах го тежко и брашняно.

# 662
Аз си го взех в цвят Tinted и изобщо не ми пасна - хем е тъмен (което за мен си е ок), хем с розов подтон ooooh! Ще го пробвам за контуриране и, ако не става и за това, ще си остане в дъното на чекмеджето, докато се хвана да разчиствам стара козметика Whistling

# 663
  • София
Миналата седмица си поръчах четки от Студио серията и някои от бамбуковите.
Вчера пристигнаха:
Complexion Brush   
Small Angled Brush   
Small Smudge Brush   
bamboo eyeshadow brush   
bamboo angled blush brush   
Small Precision Brush   
mineral 4pc bamboo brush
bamboo contour brush   
bamboo flat eyeliner brush   
angled contour brush   
angled eyeliner brush   
Blush Brush   
Concealer Brush   
Contour Brush   
Наклонената четка за очна линия (така ли се казва  newsm78) е със супер тънко снопче косми. Със сигурност ще прави много прецизна линия. Някои от четките са с едно и също предназначение, но исках да тествам и бамбуковите, и студио-то.
На пръв поглед ми изглеждах хубави  Heart Eyes, още не съм ги пробвала. Надявам се да не ме разочароват,

# 664
Ама аз съм голям заплес ooooh! Изобщо не отворих бамбуковите като избирах.. Сега ще се пръсна от яд, толкова исках да пробвам Bamboo Flat Eyeliner Brush и Bamboo Blending Eye Brush.

Лодси, ще чакам мнението ти за поръчаните четки, аз също ще пиша за моите, като пристигнат Peace

# 665
Аз също имам няколко бамбукови - на мен ми харесват повече от Студито  Wink Особено тази за блендиране е много готина и я ползвам всеки ден  Peace Само една от тази за очи не ми харесва особено - контурната bamboo contour brush. Доста дебела и твърда е и не може да се работи прецизно с нея.

# 666
  • в 1001-та нощ
Миналата седмица си поръчах четки от Студио серията и някои от бамбуковите.
Вчера пристигнаха:
Complexion Brush   
Small Angled Brush   
Small Smudge Brush   
bamboo eyeshadow brush   
bamboo angled blush brush   
Small Precision Brush   
mineral 4pc bamboo brush
bamboo contour brush   
bamboo flat eyeliner brush   
angled contour brush   
angled eyeliner brush   
Blush Brush   
Concealer Brush   
Contour Brush   

Наклонената четка за очна линия (така ли се казва  newsm78) е със супер тънко снопче косми. Със сигурност ще прави много прецизна линия. Някои от четките са с едно и също предназначение, но исках да тествам и бамбуковите, и студио-то.
На пръв поглед ми изглеждах хубави  Heart Eyes, още не съм ги пробвала. Надявам се да не ме разочароват,

наричаме ги ъглови, т.нар "angled "*** brush", имаш ли други ъглови, за да сравниш или ако може да я снимаш и качиш снимка  Peace

# 667
  • София
Аз имам блендиращата бамбукова в комплекта с бамбукови.
Общо взето поръчах всичко от Студио серията (без двете кабукита) + Eyeshadow C Brush, защото не знам и аз къде съм гледала, но я видях като N/A. Чак като пуснах поръчката прочетох, че всъщност това N/A е за Scent....
От бамбуковите пак по същия начин - гледах да взема всичко, което се предлага и което не се съдържа в комплекта от 4 четки.
Ще споделя впечатления по-късно  Grinning
a.l.e.n.a., аз си го превеждам, че е ъглова четката, но някак си не ми звучи (не че и наклонена ми звучи добре де). Иначе четката е тази
На снимката добре се вижда колко е тъничък върха, но ако искаш мога да снимам и моята.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 10:10 от Lodsi

# 668
  • в 1001-та нощ
линковете от сайта не работя, ако се опиташ сама от своето мнение да отвориш линка - ще се убедиш, но можеш да вградиш изображението

ъгловата четка за очна линия - от студио серията ли е?

# 669
  • София
Редактирах  Peace Да, от Студио серията е тази за очна линия.

# 670
Аз имам блендиращата бамбукова в комплекта с бамбукови.
Общо взето поръчах всичко от Студио серията (без двете кабукита) + Eyeshadow C Brush, защото не знам и аз къде съм гледала, но я видях като N/A. Чак като пуснах поръчката прочетох, че всъщност това N/A е за Scent....
От бамбуковите пак по същия начин - гледах да взема всичко, което се предлага и което не се съдържа в комплекта от 4 четки.
Ще споделя впечатления по-късно  Grinning
a.l.e.n.a., аз си го превеждам, че е ъглова четката, но някак си не ми звучи (не че и наклонена ми звучи добре де). Иначе четката е тази
На снимката добре се вижда колко е тъничък върха, но ако искаш мога да снимам и моята.

Аз й казвам пречупена  Crazy Имах я тази, но на мен нe ми хареса. Косъмчетата са супер тънки и малко, не може да хване продукт като хората, за да направи линия  Rolling Eyes За гел линия не става според мен, може да се пробва с някоя от по-течните стандартни очни линии. Но аз не ползвам такива и моята четка отиде в кофата  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 12:44 от veselina_s_p

# 671
  • в 1001-та нощ
Lodsi  Hug аз разбрах ,че имаш предвид такава четка

ще чакаме отзиви и от теб  Peace кака очна линия ползваш  Rolling Eyes

# 672
  • София
имам и такива четки (различни марки са). Очните ми линии са МАС и Инглот като Инглот-а изобщо не я харесвам (споделяла съм и друг път).
Може би наистина новата ми четка на ЕЛФ няма да нанесе добре кремообразен продукт и е предназначена за течен.....точно такива са четките на течните очни линии ама кой да се сети....

# 673
  • в 1001-та нощ
малко  offtopic но какво не ти харесва в Инглотската, аз веднъж я ползвах и също не я харесах, но ще й дам втори шанс  Rolling Eyes

мисля, че трябва да се пробва четката - преди да се отпише  Peace може пък точно з аинглотската очна линия да ти е по-удобна  Rolling Eyes

# 674
  • София
Инглотската очна линия се разцепи на две почти веднага след като я купих. Мазна и лепкава ми е. Четката почиствам много по-трудно после....задължително първо с нещо мазно (олио) и след това препарат, иначе цвета не пада и космите стоят сплъстени. Докато с тази на МАК нямам такъв проблем. Затова и много рядко ползвам инглотската очна линия, неприятна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт