У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Изгледах "Черен лебед".С една дума - ПОТРЕСАВАЩ! Отдавна не съм гледал толкова силен филм! Прекрасен. Flutter

# 106
  • Варна/Лондон
Честита Коледа на всички от най- яката тема! Поздрав само за любителите на жанра... Mr. Green
Сарк, легитимирам се!  bowuu

# 107
Вениии, твоят любимец Ерик Робъртс участва в един клип на Марая Кери http://www.youtube.com/watch?v=on_C-wM-lus. Аз сега, тъй да се каже, я преоткривам Mr. Green ама със старите й неща.

Сега по темата. Да сте гледали Thirst? http://www.imdb.com/title/tt0762073/

# 108
  • Ænima/Albuquerque

Не очаквах теб, наистина!
Филма гледа ли го след "този коментар"?  Mr. Green

# 109
Сарк, още ли си тук?  Laughing
Аз тъкмо си припомних Бебето на Розмари. Брей, голям филм е, наистина! Първия път като го гледах и сякаш повече вярвах на героинята на Миа Фароу, но сега виждам само една параноя, която прераства в лудост. А и има сходни похвати като при по-ранния филм на Полански Repulsion с Катрин Деньов.

# 110
  • Ænima/Albuquerque
Леле Джуди, какво каза в 5:10 сутринта!  smile3555  hahaha
Тук съм аз, преди малко се прибрах. Blush

# 111
Хаха, заклета нощна птица съм си smile3521

# 112
Сарк, още ли си тук?  Laughing
Аз тъкмо си припомних Бебето на Розмари. Брей, голям филм е, наистина! Първия път като го гледах и сякаш повече вярвах на героинята на Миа Фароу, но сега виждам само една параноя, която прераства в лудост. А и има сходни похвати като при по-ранния филм на Полански Repulsion с Катрин Деньов.

Евала  hahaha Аз мислех, че при мен има повреда, че насред коледните празници ме е избило на жанрови филми. Това "Бебе", честно казано, много ме беше издразнило, даже вече не помня защо. Целия филм ме държа в напрежение, ама не по готин, приятно гъделичкащ начин. Не знам защо така  Rolling Eyes

# 113
То и аз така се притеснява(х)м за себе си, че не мога да изтърпя разните бозички по телевизията. Ама пък ще гледам Nightmare Before Christmas Popcorn

# 114
  • Ænima/Albuquerque
Ама пък ще гледам Nightmare Before Christmas Popcorn

Кога, къде?!?  Shocked

Аз довечера съм на "Дъщерята на генерала"  Twisted Evil

# 115
Че изтеглих го, как къде newsm48 (научихте ме да ползвам емотикони и сега само с това ще пълня постовете)
http://thepiratebay.org/torrent/3580613/The.Nightmare.Before.Chr … ip%5BEng%5D-YeasT

# 116
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, реших, че ще го дават по телевизията, иначе филмографията на Тим Бъртън си я имам на компютъра.  hahaha
Мисля след малко да гледам това.
Обиожавам Джаред Лето, сладура няма слаб филм.  Heart Eyes

# 117
Той днес има рожден ден, навършва цели 39

# 118
  • Ænima/Albuquerque
Той днес има рожден ден, навършва цели 39

У да бе, вЕрно.  hahaha
Да му е честит рождения ден!  Mr. Green
А иначе няма да го върна на 39 години, щом изглежда така :

Боже, аз ли остарявам, кога Джаред Лето се доближи до четиресетака?!?  Shocked

# 119
То какво са 39 години? Па че не е престарял човек. Въпреки, че аз този актьор не се сещам кой е. Embarassed

А аз гледах Afterwards
Малко ми беше мудничък и някак очаквах повече. Но все пак си е типично мистъри.

Не се чудете, че е старо, аз имам твърде много пропуски. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт