У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Мммм, подсещате ме за нещо. Много обичам, когато друг човек ти каже "Ти си луд, ти си уникален и т.н." в отговор на нещо, с което си го удивил. Обратното, много се дразня на хора, които казват "аз съм луд, хлопа ми дъската, аз съм психопат..." И това като го чуя от интелигентен и готин човек още повече ме дразни. Mr. Green

Ти се дразниш, обаче аз като се заподозра в нередност с цялата си искреност си го признавам това подозрение. А друг да ти каже, че си луд си е комплимент, така или иначе.  Mr. Green

# 91
Ау, каква вълна от нежни чувства е заляла темата  Heart Eyes  Flutter

Джуди, аз сигурно много бих те дразнила, вече толкова пъти съм чувала за себе си, че не съм с всичкия си, че се примирих и започнах да го повтарям  hahaha

Не знам само от Сарки колко ЛС-та имам със съдържание "Ти не си нормална"  Joy

# 92
Весела Коледа и щастлива Нова Година!  Hug

# 93
Половината тема е за сърми, чушки и форумна любов. Crazy Crazy Crazy Много сте сладички, ама я препоръчайте някой трилър...    bouquet
Току що гледах "Последният екзорсизъм" и се изненадах колко ми беше приятен.Нищо особено не е, но поне го изгледах целия. bowuu

# 94
Половината тема е за сърми, чушки и форумна любов. Crazy Crazy Crazy Много сте сладички, ама я препоръчайте някой трилър...    bouquet
Току що гледах "Последният екзорсизъм" и се изненадах колко ми беше приятен.Нищо особено не е, но поне го изгледах целия. bowuu

Така е бухал, много се обичаме в тоя форум. И обичаме да го изкарваме на показ най - вече.  Joy

Този, ако не си го гледал вече де.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=246364&hit=1

Обратното броене ме изкефи, ако не е края на филма обаче  Laughing  - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=247764&hit=1

# 95
  • Ænima/Albuquerque
Честита Коледа ужасни!
Много здраве, щастие и топлина ви желая.  Hug

Бухал, така е, празници, лИбов...  hahaha
Аз ти препоръчвам "Black Swan"Hug

# 96
Честита Коледа ужасни!
Много здраве, щастие и топлина ви желая.  Hug

Бухал, така е, празници, лИбов...  hahaha
Аз ти препоръчвам "Black Swan"Hug
В момента точно него съм решил да гледам и след малко ще ходя за пуканки. Party
Sis*  - благодаря за предложение, интересно изглежда.
Честита Коледа на всички, продължавайте все така с любовта хаха, а пък за сърмите - обожавам ги!   bouquet

# 97
  • Ænima/Albuquerque
После мини да кажеш две думички за филма.  Hug

# 98
Честита Коледа, Ужасни!   bouquet Хубаво да си отядете и отпиете, ако вече не сте я свършили тая работа.  Mr. Green

Ей, Сарк, само го пробутваш тоя Лебед  hahaha Мерси за което, впрочем, веднъж и аз да съм в час с поне един претендент за Оскар.

Уа! Expendables го гледам ли гледам в топ 10 на замунда и го игнорирам ли игнорирам, пък то не трябвало.  Mr. Green

# 99
  • Ænima/Albuquerque
Ами не, че го пробутвам, ама понежеее, ме питаха... и изкочи веднага.  hahaha

# 100
Я, Пуци била при батко за Коледа  Mr. Green

# 101
Я, Пуци била при батко за Коледа  Mr. Green

Joy Пуци от около две седмици е при батко - удължено гости, дет' се вика.  Mr. Green

Ами не, че го пробутвам, ама понежеее, ме питаха... и изкочи веднага.  hahaha

Тъй, тъй, разбирам напълно.

# 102
  • Ænima/Albuquerque

# 103
Весела Коледа, милички! Много, много щастие, спокойствие и топлина Heart Eyes

# 104
Весела Коледа от НЕредовно пишещ, но редовно шпиониращ в "страховитата" ви темичка. Grinning Blush
Да сте живи и здрави, момичета.  bouquet Опс! Май има и... момчета... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт