У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Тукаааааа Party Party Търся си нещо психо-ужас ,любимите ми...
Тегля и Черната Коледа ,някой я перпоръча на първа страница Flutter
Това е един филм, който не си заслужава особено гледането, освен ако няма какво друго да правиш... Whistling Никак не е психо. Tired

# 61
Ей сега изгледах "Еквилибриум" и още ръкопляскам - копче не мога да кажа на тоя филм.  smile3501

# 62
Ее, чак пък велик... Mr. Green Laughing

# 63
  • Варна/Лондон
Оооо, супер си е филма, добре че Пуц ме подсети пак да го гледам! Heart Eyes На Крисчън страшно му отива да е безчувствен...мдааа.

# 64

Бейби, не съм казала 'велик', просто много добър филм, който няма за какво да изкритикувам.

Оооо, супер си е филма, добре че Пуц ме подсети пак да го гледам! Heart Eyes На Крисчън страшно му отива да е безчувствен...мдааа.

Ама моля ти се - така умее да се взира покрай камерата с абсолютно ледено изражение, направо по-добре от Клинт Истууд го прави  Mr. Green

# 65
Дами, защо кесите у форОмо вместо да завивате постни сарми? Ммм?  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 11:28 от Поля от слънчогледи

# 66
Дами, защо кесите у форОмо вместо да завивате постни сарми? Ммм?  Mr. Green

Щото мразя. Купих готови тая година  Embarassed , а следобед ще се занимавам с печива. Сега ще гледам Дните.  Mr. Green

# 67
Ти пък Пуци мразиш сарми?

Малко неща на света са по-яки от Хари Потър и едно от тях е постната сарма с кисело зеле   Mr. Green Joy

# 68
  • Варна/Лондон
Aу, вЕрно бе, сърми, това трябваше да правя днес. Crazy

# 69
  • Ænima/Albuquerque
Малко неща на света са по-яки от Хари Потър и едно от тях е постната сарма с кисело зеле   Mr. Green Joy

Вече си за бой.
Добро утро, ужасни.  Mr. Green
Слънчо, а ти защо не си у свекървини да помагаш за сърмите?
Ммм?

# 70
След малко отивам  Blush

И стига сте писали "сЪрми" преди малко се консултирах в прЪвУписТната тема, с "а" е правилно  Crazy

# 71
  • Ænima/Albuquerque
Оф беее...
След толко' ром, наиш колко ми дреме, а?

# 72
На мен ми дреме, защото докато всички го пишете с "ъ", а аз с "а" се чувствам леко невежа  Mr. Green  hahaha

Дами, и тъй като днес ми е светло и празнично на душата, искам да ви кажа колко много се радвам, че ви познавам  Hug Повечето само виртуално (засега), но прекарвам много приятни минути (ъъъ, часове де  Blush) във вашата компания   bouquet Много ме забавлявате и ме провокирате да раждам "умнотии" с които забавлявам и сама себе си  Mr. Green Благодаря ви, че сте тук и приятно прекарване на празниците!

(Още нищо не съм пила, просто ви обичам  Blush)

# 73
  • Ænima/Albuquerque
Ооо колко прекраснооо!

Като сме започнали, и аз да ви кажа на всички тук, че това е най-най специалната тема и няма човек, който да не ми е на сърцето.
Страхотни сте и ви наистина обичам, маймуни такива.

# 74
Ти пък Пуци мразиш сарми?

Въх! Ти луда ли си?!?! Мразя да ги завивам, не мразя да ги ям. Даже твърде много обичам да ги ям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Разлигавихте се, а?  Wink  Ми време си е - ще се присъединя към гореказаното   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт