У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 19 000
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • In The Middle Of Nowhere
Да прави сте, че преди всичко имаше свръхестествена намеса, не беше обикновен инцидент в асансьор, но а з нещо не отдавах значение на това - не знам защо. И през цялото време си виках егати, толкова народ, полиция, пожарна и още не знам си какви служби не могат да измъкнат няколко човека от асансьор. Освен това не ми стана ясно защо викнаха полиция  преди първото убийство. И друго беше абсурдно - става тъмница и бум-бам туп -тулуп и някой е 'изгорял'  Mr. Green   
И след това си мислят, че е убиецът е някой от тях, е как е възможно физически да стане това?

ИрПуци, значи за финала като се возеха в колата, на мен по едно време ми се стори, че този на задната седалка гледаше с черни очи като лелята. Т.е дяволът се е вселил в него и очаквах обрат или отворен край. Понеже гледам Fear Itself сега и там всички серии така свършват неочаквано, затова нещо такова очаквах   Wink Което не е задължително разбира се.

Все пак имайте предвид, че съм го гледала след полунощ, така че може и да съм спала с едното око  Mr. Green

# 616
# 617
  • Ænima/Albuquerque
Angel, трябвало е да отдадеш значение на свръхестественото, щото иначе филма става някаква тотална измишльотина.  hahaha
За края, не, видяло ти се е.   Twisted Evil
Финала на филма е адски обнадеждаващ и позитивен.

# 618
Да,  нищо не остава скрито-покрито и човека имаше съвест да си признае  Peace

Идън Лейк ми е много любим   Simple Smile

# 619
  • Ænima/Albuquerque
Да,  нищо не остава скрито-покрито и човека имаше съвест да си признае  Peace

Пича си умираше от вина направо, да съжалиш в сърцето си е нещо, което много малко хора могат да направят.
Днес го гледах пак, посланието е много силно.  Heart Eyes

Спирам, много го изчетках Дявола.  Blush

"Eden Lake"... ох, все не стигам до него!!!  smile3555

# 620
Ти много си се вживила в "Дявола" Wink

Eden Lake е много добър за жанра си, направо го гледай ако не си. Но пък има много после да се ядосваш, че има такива изродчета   Confused

# 621
  • Ænima/Albuquerque
Ми не, влезнах в положението на момчето, наистина.  Mr. Green

# 622
Току-що в БТВ Репортерите съобщиха, че преброителите ще могат да влизат, само ако ги поканим в дома си  Crazy Веднага направих асоциация със Сейлъм'с Лот и всички вампирски сериали, които следя   Whistling hahaha

# 623
Току-що в БТВ Репортерите съобщиха, че преброителите ще могат да влизат, само ако ги поканим в дома си  Crazy Веднага направих асоциация със Сейлъм'с Лот и всички вампирски сериали, които следя   Whistling hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 624
  • София
Значи заради вампирските сериали и романи са внедрили електронното преброяване  Joy Joy Joy!

# 625
  • Ænima/Albuquerque

hahaha hahaha hahaha
Ааа, аз не каня!
Че после ходи ги гони, да си взимаш поканата обратно!  hahaha

# 626
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Аз не ща да ме броят!

Сарк, мъцни на скайпа нещо, че пак не се изпращат възторжените ми възклицания.

Ся изгледах The Happening, преди това "Селото" което се оказа, че съм гледала, ама отдавна. Та, наШаямаланена до гърлото, отивам да отдъхвам. Много кеф  Heart Eyes

# 627
Никого няма да каня  Crossing Arms Ще се броя електронно  Twisted Evil  Mr. Green

Ааа, аз не каня!
Че после ходи ги гони, да си взимаш поканата обратно!  hahaha

В ИК можеха да отменят поканите, но в другия сериал не е така, излъжеш ли се веднъж - край  newsm43  Mr. Green

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 20:15 от Поля от слънчогледи

# 628
  • Ænima/Albuquerque
И аз се зомбирам с него тия дни, за днес съм приготвила "Следите", щот само него не съм му го гледала.

# 629
  • Варна/Лондон
Докато сме още на Найт Шаямалан да се включа. Преди време случайно по Нова тв. хванах по средата документален филм за него- Погребаната(или скритата Confused) тайна на М. Найт Шаямалан и много ми хареса как беше направен. Загатваха, че около него има нещо...мистично, че контактува с...други сили. LaughingНе го помня с подробности, пък и го хванах накрая, но ако някоя печена мацка го открие за теглене, да свирка!
http://novoto.org/programata-na-televiziyata/3473-programata-na- … 3.11-vtornik.html -само това откривам като информация. Tired

Общи условия

Активация на акаунт